Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bloklusun be velet alintidan okudumo o saçmalıklarını da boşuna kasma.

at gözlükleri takmaya devam jl de patlayınca o zaman görücem buraları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

bloklusun be velet alintidan okudumo o saçmalıklarını da boşuna kasma.

Patlasada onlar patlamamış gibi davranmaya devam ederler, sen rahat ol takma

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Aslında Supermen orada annemin ölümüne sebep oluyorsun demeliydi. Fakat böyle olunca Batman'ınki sıradan bir merhamet duygusu olurdu. Yönetmen Zack, Martha dedirterek Batman'ın şaşkınlık geçirip duraklamasını istemiş. Zaten Neden O ismi söyledin diye soruyor arka arkaya Batman kızgın bir şekilde.

Ben Batman'ın annesinin isminin Marta olduğunu ilk defa bu sahnede öğrendim. Ve tatlı bir tebessüm hali aldım. Benim için gerçekten bilgilendirici bir sahne oldu.

O sahnenin açılımı kavga sahnesinin başında gizli.

Supo direk "Bruce bunu yapmamıza gerek yok diyor"

Batman'in Bruce Wayne olduğunu öğrenmiş ve hakkında araştırma yapmış.(Gazeteci bir abimiz sonuçta) Ee yani nasıl damarına basacağını çözmüş işte.

Bu sahneyle dalga geçenler Nolan'ın Batman'ındeki Scarecrow'un gazından etkilenen Batman'i unutuyorlar.

utanmasalar film kim beğeniyorsa taşlayacaklar. nerde kalmış adamlarda saygı falan anlamadım, onlar kötü dediyse bizde demeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

bloklusun be velet alintidan okudumo o saçmalıklarını da boşuna kasma.

banamı velet dedin ulan sen niyette yokken biz bunun içindeydik jl patlasa ne olur patlamasa ne olur konu bu değil bir kere ..çürüdün buralarda
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Bize de troll derler diye ağlamayı unuttun troll.
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Ark.Knight.Bale.TDK.Nolan.92
  • 1 hafta önce de yazdım. Bu film tam bir saçmalık. Tam anlamıyla rezalet. İnsanlar filmi yapanların bile düşünmediği felsefeler yüklemeye çalışıyorlar filme.
    Batman'in adam öldürmesinden rahatsız olan yok mu? Önce Superman'de aynı haltı yediler şimdi de Batman'de. Bu ikilinin olayı bu zaten. Özünde Batman başka çocuklar da benim gibi olmasın diye düşünür, tek kuralı öldürmemektir ama filmde ailesi olan adamı damgaladı. Bunu Batman'in psikolojisine bağlayan var. Neymiş efendim Zack Batman'in çaresizliğini çok iyi yansıtmış. Şimdi soruyorum Batman madem psikolojisi bozuldu adam öldürüyor, Joker'i niye öldürmedi? Madem Superman annesi olduğunu söyleyince onu da bir insan olarak gördü niye filmin başındaki adamı damgaladı? Onun çoluğu çocuğu yok muydu? Ya Superman? Madem adam öldürecek kadar ileriye gitti neden kendisini dinlemeyen Batman'i öldürmek için en ufak çaba sergilemedi? Dövüş boyunca hiçbir şeyden bahsetmeyip anca Batman bogazına basınca " anamı kaçırdılar ağbiy :'(" demesi de ayrı bir saçmalık. Evrende çok büyük tutarsızlıklar var. Batman her ne kadar adam öldürse de Jokeri, Bane'i öldüremeyecek, Red Hood'un peşine düşmesini anlamlandıramayacağız. Çünkü bu adamlar seyircinin sinemaya gelmesi demek. Bu adamlar ölmediğinde seyircinin aklında Batman hani adam öldürüyordu niye bunları öldürmüyor sorusu gelecek. Red Hood'a "Killing is not justice" diyemeyecek. Çünkü kendisi zaten öldürüyor. Bu film iyi bir çizgi roman filmi değil. Karakterlerin felsefelerini bile tutturamamışlar daha. Bu filmi körü körüne savunan da DC fanboyu olamaz olsa olsa Zack fanı olur. Gelecek olan JL'den de pek bir beklentim yok, Zack'in saçmalıkları da solo filmde Affleck'in elini bağlayacak. Tek umudum Zack'in DCEU'dan elini çekmesi. Belki o zaman bir şeyler değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 6 Ağustos 2016; 15:47:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

1 hafta önce de yazdım. Bu film tam bir saçmalık. Tam anlamıyla rezalet. İnsanlar filmi yapanların bile düşünmediği felsefeler yüklemeye çalışıyorlar filme.
    Batman'in adam öldürmesinden rahatsız olan yok mu? Önce Superman'de aynı haltı yediler şimdi de Batman'de. Bu ikilinin olayı bu zaten. Özünde Batman başka çocuklar da benim gibi olmasın diye düşünür, tek kuralı öldürmemektir ama filmde ailesi olan adamı damgaladı. Bunu Batman'in psikolojisine bağlayan var. Neymiş efendim Zack Batman'in çaresizliğini çok iyi yansıtmış. Şimdi soruyorum Batman madem psikolojisi bozuldu adam öldürüyor, Joker'i niye öldürmedi? Madem Superman annesi olduğunu söyleyince onu da bir insan olarak gördü niye filmin başındaki adamı damgaladı? Onun çoluğu çocuğu yok muydu? Ya Superman? Madem adam öldürecek kadar ileriye gitti neden kendisini dinlemeyen Batman'i öldürmek için en ufak çaba sergilemedi? Dövüş boyunca hiçbir şeyden bahsetmeyip anca Batman bogazına basınca " anamı kaçırdılar ağbiy :'(" demesi de ayrı bir saçmalık. Evrende çok büyük tutarsızlıklar var. Batman her ne kadar adam öldürse de Jokeri, Bane'i öldüremeyecek, Red Hood'un peşine düşmesini anlamlandıramayacağız. Çünkü bu adamlar seyircinin sinemaya gelmesi demek. Bu adamlar ölmediğinde seyircinin aklında Batman hani adam öldürüyordu niye bunları öldürmüyor sorusu gelecek. Red Hood'a "Killing is not justice" diyemeyecek. Çünkü kendisi zaten öldürüyor. Bu film iyi bir çizgi roman filmi değil. Karakterlerin felsefelerini bile tutturamamışlar daha. Bu filmi körü körüne savunan da DC fanboyu olamaz olsa olsa Zack fanı olur. Gelecek olan JL'den de pek bir beklentim yok, Zack'in saçmalıkları da solo filmde Affleck'in elini bağlayacak. Tek umudum Zack'in DCEU'dan elini çekmesi. Belki o zaman bir şeyler değişir.

Doğru söze ne denir...

Eline sağlık

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Batman çizgi romanlarda da önceki filmlerde de defalarca adam öldürdü. Hatta herkesin hatırlayacağı meşhur sahnede gülerek öldürüyordu. Yeni bir şey değil yani.
    Ayrıca damga vurduğu adamın elindeki kızlar nereye gidecek sanıyorsun? Diğer damgaladığı adam da pedofiliydi. Önüne gelene damga vurmuyor, o tarz suçlulara damga basıyor. Çoluk çocuğunun, annesinin olması pek de önemli değil onun için o durumda. Superman'i de annesi olduğu için insan olarak görmedi. Ölmek üzereyken bile annesini düşündüğü için insan olarak görmeye başladı.

Şunları da bırakayım şuraya yine. Bir insanın ne kadar yüzsüz olabileceğini görmeyen varsa görsün. 7-8 tane fake hesabından sonra as hesabı da sınırsız çizilince yönetime ağlayarak banını açtırdı. Bir daha yapmayacağına söz vermiş.
     Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 6 Ağustos 2016; 16:27:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Batman çizgi romanlarda da önceki filmlerde de defalarca adam öldürdü. Hatta herkesin hatırlayacağı meşhur sahnede gülerek öldürüyordu. Yeni bir şey değil yani.
    Ayrıca damga vurduğu adamın elindeki kızlar nereye gidecek sanıyorsun? Diğer damgaladığı adam da pedofiliydi. Önüne gelene damga vurmuyor, o tarz suçlulara damga basıyor. Çoluk çocuğunun, annesinin olması pek de önemli değil onun için o durumda. Superman'i de annesi olduğu için insan olarak görmedi. Ölmek üzereyken bile annesini düşündüğü için insan olarak görmeye başladı.

Şunları da bırakayım şuraya yine. Bir insanın ne kadar yüzsüz olabileceğini görmeyen varsa görsün. 7-8 tane fake hesabından sonra as hesabı da sınırsız çizilince yönetime ağlayarak banını açtırdı. Bir daha yapmayacağına söz vermiş.

Batman'in felsefesinde adam öldürmenin olmadığını siz de benim kadar iyi biliyorsunuz. Şu filmi savunmak için çırpınıp duruyorsunuz hala. Siz benim sorduklarıma cevap verin. ÇR'lerde alternatif şeyler denenebiliyor ve bu Batman'in ozünde adam öldürme olduğu anlamına gelmez. Superman de Joker'i öldürmüştü mesela. Ama sizi buradan Superman adam öldürür sonucunu çıkarabilir misiniz? Kaçı ana serilerde karakter yerine oturduktan sonra oldu bu olayların? Çoğu eski ölümler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 6 Ağustos 2016; 17:08:03 >

Savunmak için çırpındığım falan yok. Sadece gördüğümü söylüyorum. Herkeste Batman ilk kez öldürmüş gibi bir hava var. Ama öyle bir durum yok. Öldürdüğü çizgi romanları alternatif olarak görüyorsanız filmleri ele alalım diyorum ben de. Nolan serisinde de adam öldürdü, Burton serisinde de adam öldürdü. BvS'nin farkı nedir? Neden burada öldürmesi çok anormal bir şeymiş gibi gösteriliyor. Düzgün bir şekilde hikayeyi anlattıktan, belli bir mantık çerçevesine koyduktan sonra öldürmesinde bir sıkıntı yok bence. Joker'i neden öldürmediğini de önümüzdeki filmlerde gösterirler herhalde. Eğer onu düzgün şekilde sunamazlarsa o zaman ben de hatalılar derim. Ayrıca bu Batman yolundan çıkmıştı. Defalarca tekrarlandı, gösterildi. "Superman'in annesinin isminin Martha olduğunu öğrenince de" sizin dediğiniz karakteri yerine oturmuş Batman'e dönüşme yoluna girdi. Çizgi romanda Batman'in karakterinin oturması, bilinen Batman'e dönüşmesinde sıkıntı yokken burada neden var?

• Batman adam öldürüyo diyen de Batman'in adamları kesip biçtiğini silahla alnının ortasına çat diye çaktığını sanacak.

Batman kendisine ateş açanlara karşı ateş açıyor. Bence mantıklı hiç de umurumda değil. Batman eski filmlerinde de kaç tane adam öldürdü bir yerde onun sayıldığı video vardı şimdi arayamam gidin bulun.

Side casualty denilen bir olay var gavurlarda(yan zaiyat) Batman'in bu filmde olayı o. Ama millet istiyor ki Batman kendisine roket açılan arabaya ateş etmesi, Batman'in uçağı eski Batman'lardaki gibi (Joker'in uzun tabancasıyla düşüyordu. ) silah ateşine karşılık vermediği için düşsün.(Ki Keaton Batman'in de Joker'e ateş açtığı bir sahne var)

Batman karşısına adamı alıp boynunu kırmadıkça yada adamın teki birebirde öldürmedikçe benim bir sorunum yok.

Ha siz çizgi romanlarda Batman'in öldürmeme kuralı var diye hiç adamlara bir şey olmadığını mı sanıyorsunuz? O yumrukları yiyenlerin yarısı zaten beyin hasarından ölür sonradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Batman adam öldürüyo diyen de Batman'in adamları kesip biçtiğini silahla alnının ortasına çat diye çaktığını sanacak.

Batman kendisine ateş açanlara karşı ateş açıyor. Bence mantıklı hiç de umurumda değil. Batman eski filmlerinde de kaç tane adam öldürdü bir yerde onun sayıldığı video vardı şimdi arayamam gidin bulun.

Side casualty denilen bir olay var gavurlarda(yan zaiyat) Batman'in bu filmde olayı o. Ama millet istiyor ki Batman kendisine roket açılan arabaya ateş etmesi, Batman'in uçağı eski Batman'lardaki gibi (Joker'in uzun tabancasıyla düşüyordu. ) silah ateşine karşılık vermediği için düşsün.(Ki Keaton Batman'in de Joker'e ateş açtığı bir sahne var)

Batman karşısına adamı alıp boynunu kırmadıkça yada adamın teki birebirde öldürmedikçe benim bir sorunum yok.

Ha siz çizgi romanlarda Batman'in öldürmeme kuralı var diye hiç adamlara bir şey olmadığını mı sanıyorsunuz? O yumrukları yiyenlerin yarısı zaten beyin hasarından ölür sonradan.

O kadar adama zarar verdikten sonra Joker gibi bir adamı öldürmeme nedeni nedir peki? Batman solosunun Red Hood ile ilgili olabileceği konuşuluyordu. Adam öldürme konusunda Red Hood ile ters düşen Batman için bu Batman ile nasıl bir film çekecekler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Savunmak için çırpındığım falan yok. Sadece gördüğümü söylüyorum. Herkeste Batman ilk kez öldürmüş gibi bir hava var. Ama öyle bir durum yok. Öldürdüğü çizgi romanları alternatif olarak görüyorsanız filmleri ele alalım diyorum ben de. Nolan serisinde de adam öldürdü, Burton serisinde de adam öldürdü. BvS'nin farkı nedir? Neden burada öldürmesi çok anormal bir şeymiş gibi gösteriliyor. Düzgün bir şekilde hikayeyi anlattıktan, belli bir mantık çerçevesine koyduktan sonra öldürmesinde bir sıkıntı yok bence. Joker'i neden öldürmediğini de önümüzdeki filmlerde gösterirler herhalde. Eğer onu düzgün şekilde sunamazlarsa o zaman ben de hatalılar derim. Ayrıca bu Batman yolundan çıkmıştı. Defalarca tekrarlandı, gösterildi. "Superman'in annesinin isminin Martha olduğunu öğrenince de" sizin dediğiniz karakteri yerine oturmuş Batman'e dönüşme yoluna girdi. Çizgi romanda Batman'in karakterinin oturması, bilinen Batman'e dönüşmesinde sıkıntı yokken burada neden var?

Umarım haklısınızdır ama ben bu adamların mantıklı bir açıklama yapabileceğini düşünmüyorum.

Justice League filminde Batman adam öldürmeyecek diye duydum ben. Ve haklısın,eğer Red Hood hikayesi olursa ve Batman adam öldürmeye devam ederse hikayede sıkıntıLara yol açar

• m.o.s'de, superman ile zod arasındaki kavgada hiç insan ölmedi zaten değil mi:)
    bile isteye öldürmezler belki ama illaki birilerini öldürmek zorunda kalabiliyorlar, mesala injustice de sırf batman'nin öldürmedigini bildigi için joker şımarıklıklarına devam ediyordu, sonunda superman kalbini söküp eline vermişdi, aynı şekilde zod annesini korkutunca öldüresiye dövdü ama ölmemişdi orda, sonuçda bu kahramanlarında duyguları var,
    çok canını sıkarsan heat vision veya batarang'ı yersin
  • Orijinal bluray den end credits (outro) ripledim kayıpsız olarak. isteyen varsa bana PM atsın. Artı olarak benim daha önceki Hans Zimmer grubumdakilerede atmak zorundayım.

Dolby Atmos (TrueHD) 7.1 24-bit/48kHz -----> FLAC (lossless) 8-channel (original mapping) 24-bit/48kHz
  • dc ve wb ye karakterleri işleyişleri hakkında atıp tutanlardan marvel için düşüncelerini bekliyorum. onlar çok mu çr ye göre yapıyorlar? sinemaya iyi şekilde mi yansıtıyorlar? dürüstçe söyleyin bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnuviel37

dc ve wb ye karakterleri işleyişleri hakkında atıp tutanlardan marvel için düşüncelerini bekliyorum. onlar çok mu çr ye göre yapıyorlar? sinemaya iyi şekilde mi yansıtıyorlar? dürüstçe söyleyin bakalım.

Çok uzun bir yazı yazardım da şimdi anlamayacak adamlar doluşup habire alıntılayacak. Uğraşmanın bir anlamı yok. Marvel eğer Çizgi Romanlarında sadık filmler çekse şu anki beğenenlerin yarısı beğenmez.

Gerçekçi Marvel Çizgi Roman adaptasyonlarına X-Men serisini izleyerek ulaşabilirsiniz.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    işte buna rağmen kendi belki okudukları belki de birilerinden duydukları şeylerle gelip dc ve wb ye niye karakteri değiştiriyorsunuz diye atıp tutanlar oluyor ne hikmetse. bu arada bunu da nedense sadece yeni oluşturulan evrene ait filmler için yapıyorlar. ne diyelim büyük ulemaların bir bildiği vardır. biz cahil kesim ne biliriz ki?
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.