Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bırak şuna anlatmaya çalışma. marvel filmlerinin büyük kısmında ne hatalar var ama göğe çıkarıyorlar. konu dc olunca da gömüyorlar. sırf disney tarafından yapılmadı diye x-men de aynı şekilde göülmeye başlandı. adamların düşünce tarzı kendini iyice belli ediyor. marvel imzası olan filmleri arkaya yaslanıp eğlenerek izliyorlar ama dc olunca pür dikkat hata aramaya çalışıyor ve olmayan hatalar da üretiyorlar. sen de biliyorsun zaten bunları. muhatap almaya değmez.
  • Ben puanlayım bari

BvS:8.2

CW:7.6

Deadpool:7

Suicide Squad:3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dick Grayson -- 24 Ağustos 2016; 13:13:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BvS - 10
    Xmen - 10
    Civil War - 7
    Deadpool - 7,4
    Suicide Squad - 5,5 (Bu da Harley - Deadshot - Enchantress hatrına)
  • BvS (UE) - 8.5

Civil War - 8.5

Deadpool - 8

Suicide Squad - 7

X Men - 7.5
  • Wonder Woman`ın batmani kurtardığı sahnede arkada aaaa aaa wa wanananaaaa diye tüyleri diken diken eden melodi aslında Led Zeppelin Immigration Songtan çalıntıymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
  • Bu filmin uzun versiyonlu kesilmemis hali onternette cikti mi . Ciktiysa kac dk. Bana pm atar misiniz.

• wakara kullanıcısına yanıt
    Google'a Batman v Superman ultimate edition yazarsan çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes yazmış ben de yazayım bari.

BvS Ultimate Edition: 8.5/10 (normal 7.5)

X-Men Apocalypse: 8/10

Deadpool: 6.5/10

Suicide Squad: 6.5/10

Civil War: 7.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 26 Eylül 2016; 19:21:05 >
  • Farklı olacaz diye kasmışlar ama anca cacık olmuşlar 3 saatlik zaman kaybından başka bir şey değil. Ne vaat ettiği, kime hitap ettiği belli değil. Filmin belli bir odak noktası yok, oyunculuklar kasıntı ve kötü, tam olarak şu iyi diyeceğin hiçbir şey yok. Man of Steel'da iyi değildi ama General Zod karakterine cuk diye oturmuş bir Michael Shannon gerçeği vardı orada.

Benim için filmin özeti;

Amy Adams > Batman

Amy Adams > Superman

Amy Adams > BatmanvSuperman
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Filmi sinemada izleyince begenmistim ama sinema versiyonunu 3d tr dublaj evde izleyince baydigini farkettim.

Az önce (yeniden) bu sefer ultimate sürümünü hasangdr çevirisi ile (her ne kadar biraya şarap desede) 2d altyazılı izledim.

Bu filmi kesenler tam bir gerizekalı diyorum.Filmin içine bu kadar edilir.Baglayici nitelikte olan bütün sahneleri kesmişler, filmi resmen katletmişler..Sizin Allah belanizi versin ne diyeyim.Patir patir ilerleyen sahnelerin aslında öyle olmadığı hepsinin bir nedeni olduğunu niye ultimate cut ile anlıyorum ben?

Sinirlendigim sadece iki nokta var film boyunca birincisi jimmy ikincisi lex..

Bu arada ultimate surumunu izlemeden önce sinema versiyonu baydiysa buda bayar uykumu getirir mantığıyla actim.O kadar kaptirdimki sonunu getirdim, şimdi ise uykusuz bir yarına uyanacagim.

Not:Hiç izlemeyen varsa kesinlikle hasangdr çevirisi ile ultimate sürümünü altyazılı izleyin, filmi heba etmeyin..İnanın çok şey kaçırırsınız.İlk film ve devamiyla ilgili bağlantıları bu şekilde yakalayıp fikir sahibi olabilirsiniz.

Tekrar sinemadaki takdirimi kazandı BvS.

• bvs ultimate edition bluray ının satmak isteyen varsa talip olabilirim istanbul içi.
  • Önceki sayfalarda Batman adam damgalatıp öldürtüyor denmiş. Filmde damgalanan adamları bilerek öldürmeleri için Lex adamı ile aracı ayartıyordu hatırladığım kadarı ile Superman'i gazlamak için yaptırıyordu sanırım.

Ayrıca filmde en sevmediğim olay Batman'in solo dövüşlerinin çok az olması. Çok geç girdiler o olaya. Halbuki kriptoniti araklamaya Lexcorp'a gittiğinde her yerin pestilini çıkarmıştı. Bu sahneleri görsek daha iyidi. Ama onun yerine 100 kilo supermani sudan rahat rahat çıkaran Lois Lane gördük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 7 Eylül 2016; 0:31:25 >
  • Arkadaş su ultimate über süper sonik editionun farkını bir biz mi göremedik hala kopukluk var hal sacma sapan martha olayı var seneryoda sıkıntılar var yani bir sey değişmemiş ki. Herkes Puanlama yapmış bende yapmak istiyorum

X-Men Apocalypse : 8.5/10
    Deadpool : 7/10
    Captan America Civil War : 7/10
    Batman v Superman : 6.5/10
    Suicide Squad : 4.5/10 (Bu puanı da Will Smith Reyiz , Margot Robbie ve Viola Davis icin alıyor onlar dışında hiçbir sey yok koca filmde)

Simdi birileri Marvel Fanboy falan demeden soyleyeyim has ağır DC okuru ve seveniyim ama göz var izan var bu yıl ki filmlerde pek beceremediler bu isi. Ama Justice Leagueden umutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Ama onun yerine 100 kilo supermani sudan rahat rahat çıkaran Lois Lane gördük

Pardon. O sahneyi hatırlayamadım. Hangi sahneydi o.
  • Bes para etmeyen bir film. Tv de oynarsa vakit oldurmelik izlerim belki yine

• 
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.