Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hmm filmi dublajlı izleyen youtube'da tik abone like almak isteyen bir bebe..

''Batman v Superman'nin burada ilk haftasında& 55.6 milyon dolar kazanarak Warner Bros'u oldukça memnun etmişti. Ancak izlenme oranlarının ani düşüşü pek iç açıcı görünmüyor. Bu durumda filmin karanlık havasının etkili olduğu düşünülüyor. Yerel kaynaklar Çin'deki izleyici kitlesinin genelinin bu tarz bir anlatıma ve ciddi havaya pek alışkın olmadığını söylüyor.''

kaynak:http://www.ranini.tv/ozel/13857/1/batman-v-superman-cinde-duvara-carpti

• Demek ki bazı insanların sahip olmadığı bir organmış beyin. Oysaki bizi hayvandan ayıran özelliği düşünmeyi onunla sağlarız.

Ben istersem Celal ile Ceren'i piksel piksel konuşurum. Bu kimseyi ilgilendirmez ki forumların olayı budur. Konusu olur oranın altında onu konuşursun onu konuşanlarla karşılaşır tanışırsın. Sen gelip özelleşmiş bir konunun altına yav burda hala bunu mu konuşuyorsun diyorsan ya forum ne demek bilmiyorsundur yada eksikliklerin vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Filmin karanlık havası küçükleri korkuttu. Superman'i thor gibi şaklabanlık yapacak zannedenler oldu

Şaklabanlığı Lex Luthor yaptı yetmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

quote:

Filmin karanlık havası küçükleri korkuttu. Superman'i thor gibi şaklabanlık yapacak zannedenler oldu

Lex Luthor'un(eski seriye bakman yeterli) özelliği bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

psikopatlıkla şaklabanlık arasındaki farkı öğrenmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

quote:

Lex Luthor'un(eski seriye bakman yeterli) özelliği bu.

Yaygın bir kalıp varken eski veya canon olmayan seriye benzeterek şu filmi de iyi akladılar

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Şu filmi artık geride bıraksak izledik, olumlu-olumsuz eleştirdik geçti gitti. JL çıkacak, hala BvS konuşuluyor

Hala konuşuluyorsa filmin kaliteli olmasından kaynaklanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Şu filmi artık geride bıraksak izledik, olumlu-olumsuz eleştirdik geçti gitti. JL çıkacak, hala BvS konuşuluyor

Hala konuşuluyorsa filmin kaliteli olmasından kaynaklanıyor.

• Satilik bvs ultimate edition 2 disk .sıfır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Damn right my friend

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill
  • haterlara acıyorum. duyduğuma göre imdb de bir puan daha düşerse bu ay hater maaşları 2 katı yatacakmış.
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Ha ?
  • Madem bu kadar kötü. Niye bu kadar uğraşıyorsunuz kötülemek için. Amaç nedir? Marvelci olarak kendinizi mi tatmin ediyorsunuz.
  • Şu "Martha" muhabbetini saçma bulanlar psikoloji,travma hakkında en ufak fikri olmayan cahillerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

Şu "Martha" muhabbetini saçma bulanlar psikoloji,travma hakkında en ufak fikri olmayan cahillerdir

+1

duygusu olmayan çöp bebeler panik atak hastalığını bilmiyen kişiler,martha sahnesine takılmışlar defalarca izledim orayı ne var bu sahnede eleştirmekte istedim çıkamadım işin içinden en karanlık kavsetli filme alışamayanlar olsa gerek
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Bruce'u Batman yapan şey zaten yaşadığı bu travma. Biraz okuyun ulan cahiller

https://en.wikipedia.org/wiki/Posttraumatic_stress_disorder

https://www.nimh.nih.gov/health/topics/post-traumatic-stress-disorder-ptsd/index.shtml

• quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

Bruce'u Batman yapan şey zaten yaşadığı bu travma. Biraz okuyun ulan cahiller

https://en.wikipedia.org/wiki/Posttraumatic_stress_disorder

https://www.nimh.nih.gov/health/topics/post-traumatic-stress-disorder-ptsd/index.shtml

Beyin erimiş

• Bunlar hep marvel lobisinin oyunu
  • Abartı olmuş. Bunları Suicide Squad'ın alması gerekirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.