Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Bunlar hep marvel lobisinin oyunu

inlerine gireceğiiizz inlerineeee
  • Suicide Squad varken BvS'nin bunları alması biraz saçma olmuş. Ultimate Edition çok daha iyiydi. Onu da beğenmeyenler olsa bile BvS'nin diyalogları SS'ye bin basar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I am legend izlerken fark ettim. Bilmeyenler için 2007 filmi.

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill
  • En kötü film ödülünü almadı BvS, Hillary's America aldı. Jesse Eisenberg hariç diğerlerini hak ettiğini düşünmüyorum. Gerçi razzie ödülleri hayal kırıklığı olan yapımlara verildiği için genelde, BvS nin bunları almış olması da normal bir yandan

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

Şu "Martha" muhabbetini saçma bulanlar psikoloji,travma hakkında en ufak fikri olmayan cahillerdir

+1

duygusu olmayan çöp bebeler panik atak hastalığını bilmiyen kişiler,martha sahnesine takılmışlar defalarca izledim orayı ne var bu sahnede eleştirmekte istedim çıkamadım işin içinden en karanlık kavsetli filme alışamayanlar olsa gerek

K.bakmayın da filmi nerenizle izlediniz?

Batman film boyunca superman ne kadar iyi biri olursa olsun ilerde %1 ihtimal olsa bile onun ne kadar tehlikeli biri olduğunu savunuyor.supermanin dünya için ne kadar iyi biri olduğunu biliyor ama ilerdeki %1 ihtimal dünyanın düşmanı olabileceği için o kadar büyük bir gücü yok etmeyi planlıyor.

Filmin devamında ikisinin arası biraz kızışıyor ve öldürmeye daha da istekli oluyor.

Tamam martha ismini duyunca çok duygusallaştı ama biranda o kadar aydır düşündüğü ve planladığı şeyden vaz mı geçti? Biranda " has....tır bunca zaman ne saçma düşünmüşüm her zaman gelecek için hazırlıklı oldum bu sefer de olmayim bea "mı dedi

Bu sahne gördüğüm en zorlama en saçma sahnedir.çoğu yerde bu filmin en kötü senaryo ünvanını alması bu yüzdendir.ufak bir sahne değil çünkü,filmin tüm hikayesinin kilit noktası ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt_Vader -- 26 Şubat 2017; 21:42:48 >

• film beklentinin baya altında kalmıştı ama bence güzel 7/10
  • Cpt_Vader kullanıcısına yanıt
    Batman'in düşmanlığı tavana çıkaran cümle ''YOU LET YOUR FAMILY DIE!''
    Ve o sahnede Superman ''YOU ARE LETTING HIM KILL MARTHA'' deyince Batman'in verdiği tepkiyi saçma ve zorlama buluyorsun. Saçma kısmı doğru, zorlama kısmı yanlış. Bruce o sahnede bir süreliğine Mindf**k oldu, saçma mantıkdışı tamamen duygusal hareket etti, zaten olması gereken oydu. Lois araya girince her şey Batman için netleşmeye başladı, oyuna geldiğini anladı o sinirle elindeki mızrağı rastgele fırlattı. Kısacası Bruce'un saçmalaması normaldi orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Ve o sahnede Superman ''YOU ARE LETTING HIM KILL MARTHA'' deyince Batman'in verdiği tepkiyi saçma ve zorlama buluyorsun. Saçma kısmı doğru, zorlama kısmı yanlış. Bruce o sahnede bir süreliğine Mindf**k oldu, saçma mantıkdışı tamamen duygusal hareket etti, zaten olması gereken oydu. Lois araya girince her şey Batman için netleşmeye başladı, oyuna geldiğini anladı o sinirle elindeki mızrağı rastgele fırlattı. Kısacası Bruce'un saçmalaması normaldi orada.

Yav Allah aşkına şu sahneyi hala savunmayın filmi bitiren noktalardandı.

Hadi o anlik mindf**k yaşadı öldürmedi,ulan bir anda onca zamandır olan tum düşünceleri,kararları mı değişti?orda saçmaladı sonra düşmanlığı bitti mi?Üstüne büyük ihtimal JL'de ikisi kardeş kardeş dolaşırlar.

Filmin ilk yarısında o kadar olay oldu araları kızıştı ve her şeye her zaman hazırlıklı olan batman supermanin düşman olabileceği ihtimaline karşı onu öldürmeyi planladı.supermanin iyi biri olduğunu martha sahnesinden önce de biliyordu zaten.oyuna gelmiş olması supermanin en tehlikeli kişi olduğunu değiştirmez ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt_Vader -- 7 Nisan 2017; 16:39:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

Şu "Martha" muhabbetini saçma bulanlar psikoloji,travma hakkında en ufak fikri olmayan cahillerdir

+1

duygusu olmayan çöp bebeler panik atak hastalığını bilmiyen kişiler,martha sahnesine takılmışlar defalarca izledim orayı ne var bu sahnede eleştirmekte istedim çıkamadım işin içinden en karanlık kavsetli filme alışamayanlar olsa gerek

K.bakmayın da filmi nerenizle izlediniz?

Batman film boyunca superman ne kadar iyi biri olursa olsun ilerde %1 ihtimal olsa bile onun ne kadar tehlikeli biri olduğunu savunuyor.supermanin dünya için ne kadar iyi biri olduğunu biliyor ama ilerdeki %1 ihtimal dünyanın düşmanı olabileceği için o kadar büyük bir gücü yok etmeyi planlıyor.

Filmin devamında ikisinin arası biraz kızışıyor ve öldürmeye daha da istekli oluyor.

Tamam martha ismini duyunca çok duygusallaştı ama biranda o kadar aydır düşündüğü ve planladığı şeyden vaz mı geçti? Biranda " has....tır bunca zaman ne saçma düşünmüşüm her zaman gelecek için hazırlıklı oldum bu sefer de olmayim bea "mı dedi

Bu sahne gördüğüm en zorlama en saçma sahnedir.çoğu yerde bu filmin en kötü senaryo ünvanını alması bu yüzdendir.ufak bir sahne değil çünkü,filmin tüm hikayesinin kilit noktası ne yazık ki.

Bu konuyu tartışmak bile saçma geliyor ama yukarıda görmüşken yazayım. Filmde Batman, Superman biraz kararsız olsa acaba iyi mi bu kötü mü dese Martha sahnesi güzel olurdu çünkü cidden duygusal bir sahneydi ama adam dünyayı kurtarmış olsa bile bana ne %1 ihtimalle kötü olabilir diye resmen öldürmeye yemin etmişken 1 kelime ile kanka oluyorlar

Batman %1 kötü olabilir mantığıyla her kötü gördüğünü öldürecekse Joker'den başlayıp kendisiyle devam etmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Yav Allah aşkına şu sahneyi hala savunmayın filmi bitiren noktalardandı.

Hadi o anlik mindf**k yaşadı öldürmedi,ulan bir anda onca zamandır olan tum düşünceleri,kararları mı değişti?orda saçmaladı sonra düşmanlığı bitti mi?Üstüne büyük ihtimal JL'de ikisi kardeş kardeş dolaşırlar.

Filmin ilk yarısında o kadar olay oldu araları kızıştı ve her şeye her zaman hazırlıklı olan batman supermanin düşman olabileceği ihtimaline karşı onu öldürmeyi planladı.supermanin iyi biri olduğunu martha sahnesinden önce de biliyordu zaten.oyuna gelmiş olması supermanin en tehlikeli kişi olduğunu değiştirmez ki.

Öldürmekten vazgeçmesinin sebebi oyuna geldiğini anlaması. Hiçbir fikri kararı değişmedi. Hatta JL'de Supo döndükten sonra, kriptonit bulup acil durum planı olarak saklayacaktır. Hatta bunu tüm Justice League üyeleri için yapacaktır.

•  Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nolan batmanlerinin yanında çöp bu filmi 2 kere izlemeye çalıştım 2sindede sona gelemeden sıkıntıdan kapattım(hayatımda ilk defa bi filmde sıkılıp kapattım ve eskiden en sevdigim filmler arasında nolanın batmanleri vardı)
  • Ahh bir de filme her fırsatta giydirme peşinde olanlar olmasa niye hala burda? çünkü amacı belli..

• quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Ahh bir de filme her fırsatta giydirme peşinde olanlar olmasa niye hala burda? çünkü amacı belli..

marvel'cı bebeler
  • burakko9 kullanıcısına yanıt
    Peki.
  •  Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill
  • bu film batman begins'in ilk 10 dakikası bile olamıyor maalesef
  • Şahan superman ve batmanin haklarını satın alıp film çekse bu kadar hasılat yapardı zaten

2milyar felan bekleniyosu elde patladı kesin

• saimertug kullanıcısına yanıt
    hadi be yuh... o filmi 2 kere izledim ben farketmedim bile.
  • Bunun hikayesi çok daha orijinal olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.