Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
101.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok ben zaten yolu yanlış yada doğru bişey diyemem demeye çalıştığım yeni başlayan bi oyunucunun token kasmasının tek yolu var amelellik 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

Evet diğer düşük kur uygulayan şirketler salak, bir blizzard akıllı. Retail'e bir ton shoptan alınacak ıvır zıvır getirdiler. Yeni nesile hitap etmek için oyunu aylık 50 lira yap zaten ayda en az bir mount vs satmış olursun o çocuklara. Ayrıca zamanında Ruslara gayet uygun bir kur uygulamışlardı.

Ek olarak ekonomiyi bu hale getirenleri saygıyla anıyorum.

• mczaga kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi yöntemine yada oyun yapısına lafım yok sadece yeni başlayan birisi bunları yapamaz en basit token kasma yolu amelellik oda adama çalışıyomuyum oyunmu oynuyorum deme hakkını doğurur bence

• guneyayhan G kullanıcısına yanıt

evet bunu o yüzden özellikle belirtiyorum bende yeni isen mutlaka 2 3 ay gold kasmayı aklından çıkart ha kasarmısın evet ama işe dönüşür 1 senin sonunda 5 6 char kasmışsan ki mutlaka insan farklı charlar kasmak istiyor ondan sonra istemesen bile gold birikiyor oyun oynama şekline göre değişse bile...

• Black Hand X kullanıcısına yanıt

Güncel olarak değiştirmişler 150tl olarak ekleniyor...

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi
    Battle.net Türk Lirası Desteği Geldilightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/t-eKgBRQX6vD
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt

Anlamadım şuan hesabımızda eğer token varsa, önceden basmadıysak bunu da euro üzerinden mi çeviriyor yani? Spot kurdan mı çeviriyor?

Resimde euro diyor ama siz 150tl demişsiniz algılayamadım tam olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Mayıs 2022; 18:42:34 >

Aynen öyle 👍

Çok teşekkür ederim hocam Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

• Dean. kullanıcısına yanıt

Gold ile alınan tokenı Euro ile bir başkası blizzard'dan satın aliyor. Bilip bilmeden yorum yapmak boyle bir şey olsa gerek.

• Zaris kullanıcısına yanıt

Oyuna biraz önce girdim oyun içi shop halen euro olarak görünmekte çok önceden almış olduğum token tıkladığımda resimde göründüğü gibi bir ekran geliyor fakat biliyorum ki elimdeki balance 969tl yani onun üzerine ekleme yapıyor ve aradaki farkta 150tl aksi durumda 13 euro eklese 969 + 13 olması gerek buda zaten mümkün değil...

Anladım o halde oyun içi euro olarak gözükse de token'ı kırdığınızda hesaba düşük kurdan geçiriyor.

Aslında belli bir tarihten önce alınmış tokenların spot kurdan çevrilmesi lazım. Çünkü hesabında token bekletenle bekletmeyip balance'a çevirmişler arasında epey bir fark olmuş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Mayıs 2022; 18:56:18 >
  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt

Eskiden o imkanda yoktu yalnız ya parayı veriyordun ya da WoW yerine Knight Online -Ultima Online ve ya sonraları Wolf team oynuyordun.

Sende galiba parayı vermek istemeyenlerdensin sana şu anda çok da seçenek yok gibi hocam.

Ne kadar ekmek o kadar köfte.

• Zaris kullanıcısına yanıt

evet ben mesela 250k ya düştüğünde pre order için 7 adet token almıştım ve bunun 4 tanesini balanceye çevirmiş 3 tanesini bekletmiştim çevirmiş olsan çok daha avantajlı olacaktım ama şuan önceki aldıklarım zaten 250k tokenden olduğu için şuana göre yine artıdayım diye düşünüyorum ne olursa olsun zaten eninde sonunda bozdurulacak :D...

Yok benim öyle bi derdim ben hali hazır da eso oynuyorum eso plus alma gibi bir derdim de yok şart değil çünkü mesleklerimi de kasıyorum goldum da oluyo dungeon pvp filan yapıyorum mount pet kovalıyorum wow dan eksik yanı var mı var tabi ah yok guildler var katılmak zorundasın ha zor bişey değil ama neden yani demem o ki mesele para vermek değil yapan yapıyo ben 100 tl uygun diyorum zaten ama dönermiyim bilmiyorum diyorum

• WoW Piyasanın Iphone'u dur.Herkes almak istiyor fakat sadece parası yeten ve ya zamanı yeten oynayabiliyor.

Gamepass ve ya farklı bir fiyatlandırma gelmediği sürece fiyatlar bu şekilde artık üstüne "Gift" tamamen kapatılmış durumda.

Bu Gift kapama performansını "Bot mücadelesi" ve "Follow" kapatmada da görmek istiyorum fakat oyun gamepass'a bile gelir bunlar olmaz orası kesin.

Onu doğru dedim piyasanın myphone si 😂 bitik batarya onda bilinçli eskitme yavaşlatma onda 😂😂😂

• 60-70 tl filan olsa belki denerdim ama şimdi 150 veremem bide pakette 400 tl üstüne. Zaten oyun baya kötü durumda diye biliyorum Legion da bırakmıştım belki yeni paketle bi şans daha veririm diyodum aylık 60-70 bişi olsaydı

• Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi

Okey dude Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi çok güzel olmuş fiyatları güncellemedikten sonra ne anlamı var küfür edecem şimdi. Ne değişti?

• Tamam fiyatlar bir miktar düşmesine rağmen bize yine pahalı geliyor fakat ülkenin kur farkı belli, ekonomisi belli, firma euro'yu güncel kur (15,76) yerine 10 tl olarak baz almış yani oyunları 59,99 euro yerine 38 euro'dan satarak aradaki 22 euro'dan (347 TL) vazgeçmişler farkında mısınız arkadaşlar? Firma üstüne düşeni yaparak kendince yapabileceği en iyi fiyatlandırmayı oluşturmaya çalışmış artık bundan sonrası ülkenin kur dengesine bağlı yani yapacak birşey yok.

• Orası tabi ki öyle. Ama insanların genel tepkisi başka ülkelere daha insaflı kur planlaması yapılıyorken ve diğer şirketlerin 1, 2, 5 tl baz alabiliyorken ülkemize 1 € = 10 tl baz alınması üzücü oldu, ekstra etki olarak zamanında çıkmayıp fazlaca beklentiye dönüşmesi. Hiç duyuru olmadan, bir sabah ansızın TL ödeme sistemine geçiyoruz ve 1€ = 10 TL baz alıyoruz deseler bu kadar hayal kırıklığı olmazdı diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.