Şimdi Ara

battle priest item konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selam.3 sorum olacak:

1)ne takıları önerirsiniz?

2)mirage sword +8 mi iron impack +7 mi almalıyım ? (bütçem bunlara yetiyor da)

3)konu dışı: 60 lwl olup can potu satarak mı yoksa rezzerlık yaparak mı daha fazla para kasılır?

şimdiden teşekkkürler.

• mirage sword +8 al eğer 60 + kasıcaksan kesinlikle mirage sword al ve eğer 60+ olursan can potu satarak daha rahat para kasarsın rezzerlik zor giderken ölmesi var ts basıp yaratıkların arasına girmesi var adamın sana para vermemesi var rezzer taşlarını da satmak o kadar kolay değil umarım yardımcı olmuşumdur takılarda alabildiğinin en iyisi olsun yeter sanırım
  • cevap yazdığın için teşşekkürler bende ms almayı planlıyorum.
  • dual roc
    dual w.e
    wp
    ske belt

eyer bunlar yoksa bp kasma

bıde ms alma sakın cunku ezık sanarlar ii herzmn iyidir

pot satarak günde 50m kasabılırsın
    10 günde 500m eder ozmnda bu itemleri daha rahat yaparsın.
  • saydığın takılardan bi roc bi we var diğerleri görew takısı ve str +9 +10 karışık önerdiğin takılar için teşekkürler
  • bencede dual roc ske belt alamazsan 5 str 10 def 5 dd felan weren yeni beltlerden wp alabilirsen i.n dual w.e alabilirsen p.e baya sağlam olursun

+8 ms kesinlikle

rezzlik iyi iş bence saatte 10 kişi kaldırsan 30 taşa 15 erden 150 taş 150 taşx 20k=3m
    + 10 taşa kaldırdıkların kaldırdıklarından alacağın 100k 200k felan da cabası

hp pot satıyodm ben arkın charla saatte max 4m kasılıyo artık
  • +7 ii al +8 ms alacagina.Kalan parayla takilarini ve kiyafetlerini duz.Roc ve we var diyorsun.+7ii alinca kalan parayla bunlari da ustune ekle ske belt al.Neden dersen +70 asaslarla ugrasmak zor oluyor ddsiz.Ayrica +7 iiyle daha kolay parti bulursun daha kolay satarsin ve daha iyi combo yaparsin.
    Pot satarak daha kolay para kasarsin.Isinlanma parasi ts parasi derken rezlikten kazandigin para cok az olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.