Ben de diyorum beni nasıl görüyorlar kamufle olduğum ya da görünmeden girdiğim yerlerde. Biz de saf saf oynayıp silah açacağız diye seviniyoruz. |
Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1432. sayfa)
-
-
Steam'den 1 yıllık EA Play aldıktan sonre yeniden başladım oyuna.Yıllar geçti ama aynı hisleri yaşatıyor oyun.Atmosfer,müzikler
-
İlk çıktığında ps4 te saatlerimi gömdüm silahlar açtım cephede efsaneler yarattım. Hile yoktu hiç tabi ozamanlar. Yeri geldi ölmekten ayağa kalkamadık, yeri geldi cepheleri yara yara ilerledik birbirimizi gaza getirip.
Sonra özlediğimden geçen sene PC ye satın aldım. İlk başlarda çok iyiydi gene ama.. Sonra artık oyundan nefret ettirecek düzeye çıkmış hileler sürekli denk gelince.. Ve anlaşılan EA inde umrunda değil pek, hile savaşlarına dönmüş oyun çok üzüldüm.
Tadım fena kaçtı uninstall a bastım derin bir hüzünle. Böyle güzel bir oyunu hile ile oynayanlara acıyarak tıkladım uninstall a.
EA e söverek.
V almamakla nekadar doğru yaptığıma şükrederek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 10 Ekim 2020; 1:48:9 > -
Bence abartıldığı kadar hileci yok günde 1-2 kere denk geliyor onda da hemen serveri terk ediyorum zaten. Bence asıl problem %90 ihtimalle takımlar dengesiz oluyor, asıl zevk vermeyen o oluyor ama oda Bf serisinin genel problemi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Intrepid
Bence abartıldığı kadar hileci yok günde 1-2 kere denk geliyor onda da hemen serveri terk ediyorum zaten. Bence asıl problem %90 ihtimalle takımlar dengesiz oluyor, asıl zevk vermeyen o oluyor ama oda Bf serisinin genel problemi.Yanılıyorsun hocam. Senin hileden kastın aim, görünmezlik, oto revive vs. anladığım kadarıyla, halbuki izleme hilesi de var ve en yoğun kullanılanı o. KD olarak eksilerde olup da izleme hilesi olan kolsuzlar da var. Ben bu oyunu bırakmadan önce takımdaki oyuncular sayesinde düşmanın hangi kapıdan gireceğini vs. anlıyordum, adamın mouse hareketinden belli oluyordu izlediği.
Ben de indirdim izleme hilesini. O sayede fark ettim ki düşman takımındakiler de izliyordu. Ben hile sayesinde adamlar izliyorum, o sayede fark ettim ki onlar da benim göz önüne gelmem için pickliyorlardı çıkacağım yerden. Yani o yüzden izleme hilesiyle bile KD olarak eksilerde oyun bitirdiğim oldu. Kimse kimseyi kandırmasın, BF1'de çoğu oyuncu izleme hilesi kullanıyor, bedava çünkü, ve uzaklaştırma veya banlanma gibi tehlikesi yok, Riot Games gibi ilgilenmiyor DICE hile sorunuyla.
-
Tsar dlc sindeki karlı mapler hayla fps tarzında en iyi online maplerden.Sadece Tsar daki mapler için oynamaya devam edilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Daimon88Yanılıyorsun hocam. Senin hileden kastın aim, görünmezlik, oto revive vs. anladığım kadarıyla, halbuki izleme hilesi de var ve en yoğun kullanılanı o. KD olarak eksilerde olup da izleme hilesi olan kolsuzlar da var. Ben bu oyunu bırakmadan önce takımdaki oyuncular sayesinde düşmanın hangi kapıdan gireceğini vs. anlıyordum, adamın mouse hareketinden belli oluyordu izlediği.
Ben de indirdim izleme hilesini. O sayede fark ettim ki düşman takımındakiler de izliyordu. Ben hile sayesinde adamlar izliyorum, o sayede fark ettim ki onlar da benim göz önüne gelmem için pickliyorlardı çıkacağım yerden. Yani o yüzden izleme hilesiyle bile KD olarak eksilerde oyun bitirdiğim oldu. Kimse kimseyi kandırmasın, BF1'de çoğu oyuncu izleme hilesi kullanıyor, bedava çünkü, ve uzaklaştırma veya banlanma gibi tehlikesi yok, Riot Games gibi ilgilenmiyor DICE hile sorunuyla.
Alıntıları Gösteruçağa 42 hit diyor beni aynı uçak üstüme kilitlenip f16 gibi öldürüyor hala 100 can gözüküyor uçak keşke ekran kayıt alsaydım ağzınız açık kalırdı
ne hileler var ne hileler
repair hackte çıkmış galiba vurduğum uçağın 100 canla çıkması imkansız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 23 Kasım 2020; 3:7:5 >
-
10x damage attıran hileler var, bfv de tek panzerfaust ile tiger tanka tek atanlar vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba bir sorunum var yardımcı olabilecek varmı geforce experience battlefied 1 optimize edince fps 35-60 arasında gidip geliyordu ve fps düşüklüğü yaşamıyordum fakat ne olduysa artık resimdeki gibi GFE optimize edemiyor diye saçmalıyor çözümünü bilen varm?
google de araştırdım bir kaç yöntemi denedim fakat olmadı örneğin çalıştırda = %APPDATA% yazarak NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\ " CefCache " dosyasını sildim olmadı. güvenlik duvarlarını kaldırdım olmadı
windows 10 64 bit sistemim i7 3 nesil. 12 gb ram nvida gforce x 670m laptop kullanıyorum
https://www.hizliresim.com/iGTnxS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiddeN_Ra -- 12 Aralık 2020; 20:30:40 >
-
Battlefield 1'in hileci cenneti olduğunu biliyorum ama yine de tekrar yüklemeyi düşünüyorum bu aralar... Hile sistemi çok kuvvetli olduğu için Valorant oynamaya başlamıştım ama orada da velet kaynıyor, benim gibi 33 yaşlarında oyuncu çok az, yaşımı söyleyince millet şaşırıyor bu yaşta oyun mu oynanır diye, anlayacağınız ben TR serveri olan oyunlardan tekrar kaçmak için Battlefield 1 gibi oyunlara sarmayı düşünüyorum tekrar. BF1'i hileler yüzünden bırakmıştım ama yapacak birşey yok, Türklerle oyun oynamak kanser ediyor, yaş ortalaması düşük olması haricinde iletişim sorunu var zaten TR serverlerinde, insan gibi iletişim kuramıyor çoğu oyuncu, hakaret, küfür, alay gibi yollar gırla, TR serverine sahip oyunlardan kaçıp Almanya gibi serverlere dalma vakti geldi tekrardan. Battefield 1'e tekrar hoş geldim.
-
Şu anda hile durumu nasıl arkadaşlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Daimon88Battlefield 1'in hileci cenneti olduğunu biliyorum ama yine de tekrar yüklemeyi düşünüyorum bu aralar... Hile sistemi çok kuvvetli olduğu için Valorant oynamaya başlamıştım ama orada da velet kaynıyor, benim gibi 33 yaşlarında oyuncu çok az, yaşımı söyleyince millet şaşırıyor bu yaşta oyun mu oynanır diye, anlayacağınız ben TR serveri olan oyunlardan tekrar kaçmak için Battlefield 1 gibi oyunlara sarmayı düşünüyorum tekrar. BF1'i hileler yüzünden bırakmıştım ama yapacak birşey yok, Türklerle oyun oynamak kanser ediyor, yaş ortalaması düşük olması haricinde iletişim sorunu var zaten TR serverlerinde, insan gibi iletişim kuramıyor çoğu oyuncu, hakaret, küfür, alay gibi yollar gırla, TR serverine sahip oyunlardan kaçıp Almanya gibi serverlere dalma vakti geldi tekrardan. Battefield 1'e tekrar hoş geldim.
Hoşgeldiniz diyelim..
Bir kaç gün önce bir iki fetih modu oynamıştım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadık 3 - 4 harita boyunca..
Arada denk geldikçe beraber de atalım uyarsa ;
Origin id : harunakyildiz
Bu arada pc de olduğum vakit discord kullanıyorum ordan da iletişime geçebiliriz. Harun#2696
-
Hocam bf5’ten sonra bf1 serverlerı boşalmadı mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: harunakyildizHoşgeldiniz diyelim..
Bir kaç gün önce bir iki fetih modu oynamıştım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadık 3 - 4 harita boyunca..
Arada denk geldikçe beraber de atalım uyarsa ;
Origin id : harunakyildiz
Bu arada pc de olduğum vakit discord kullanıyorum ordan da iletişime geçebiliriz. Harun#2696
Alıntıları GösterAnladım hocam, öyleyse birkaç güne pc donanım ve format işini halledip indireyim, benim nick de god-pontus 88
-
quote:
Orijinalden alıntı: DemiGo
Hocam bf5’ten sonra bf1 serverlerı boşalmadı mı ?Hayır ama çoğu oyuncu hileciydi ben bıraktığımda, Valorant'tan da bıktım velet kaynıyor diye, bf1'i düşünüyom tekrar
-
Bende dün hanımla valorant oynamak için ikimizde indirdik ancak yaklaşmasak mı hiç ? Yaşlar 27 bizimde :) -
quote:
Orijinalden alıntı: DemiGo
Bende dün hanımla valorant oynamak için ikimizde indirdik ancak yaklaşmasak mı hiç ? Yaşlar 27 bizimde :)Valorant çok güzel bir oyun, yaşım 33 ama oynuyom işte o kadar velede rağmen, TR serveri adamı kanser eder, o yüzden Valorant fanları bile TR serverinde oynamıyor, pinge önem vermesem ben de oynamazdım ama işte.
-
120 saatim sadece 2 kez hileye denk geldim. -
Arkadaşlar bir Türk yayıncı Battlefield serisini oynuyor isteyenlere atabilirim discord serverida oynamak için arkadaş arıyorsanız. -
Bf1deki ücretsiz hile artık sürekli oyundan atıyormuş, ondan millet kullanmayı bırakmış olabilir, bf1 battleye gelse
Hile %100 biter.
Battleye geçen zaten hileyi aylık 150 dolardan satıyor, kimse bf için 150 dolar vermez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 30 Aralık 2020; 20:18:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X