Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1433. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29.007
Cevap
154
Favori
718.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14311432143314341435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta hiç denk gelmediğim kadar hileciye denk geldim çıldırttılar resmen, oyunun atmosferi yüzünden oynuyorum bi de görevleri kasmak eğlenceli oluyor. Sormak istediğim bir şey var, medic skillerinde ölen takım arkadaşını işaretlediğinde ortaya otomatikmen smoke atıyor o skili açmak için tüfekten atılan bombalarla 50 düşman öldür diyor hangi tüfekler onlar bilen varsa yazabilir mi? Kanser çünkü o skili açmak resmen

• Sadece operasyon oynuyorum, hileci geliyor, 200-300 tane öldürüyor, sohbet kısmından herkes güzel mesajlar yazıyor ama adam sadece fareye tıklayıp oyun sonu EZ yazıp gidiyor. Hevesini alınca çıkıyor, diğer turlar rahat ediyorsun. Raporluyorsun falan ama bakan yok herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaygoksel

Bu hafta hiç denk gelmediğim kadar hileciye denk geldim çıldırttılar resmen, oyunun atmosferi yüzünden oynuyorum bi de görevleri kasmak eğlenceli oluyor. Sormak istediğim bir şey var, medic skillerinde ölen takım arkadaşını işaretlediğinde ortaya otomatikmen smoke atıyor o skili açmak için tüfekten atılan bombalarla 50 düşman öldür diyor hangi tüfekler onlar bilen varsa yazabilir mi? Kanser çünkü o skili açmak resmen

çok kolay aslında.tüfek ucuna takılan bomba var ondan kullanıcan.

• clan serverlerinda oynarsanız hile ile karşılaşmazsınız ben aylardır amg klanının vanilla mapler serverinda oynuyorum, arada bir şeşkaza hileci geliyor, serverdan atılması 1 dakikayı bulmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukluselo96

120 saatim sadece 2 kez hileye denk geldim.

İzleme hilesini çoğu oyuncu kullanıyordu ben bıraktığımda, çünkü bedavaydı o app, diğer hileler paralıydı aylık aboneli; DICE güncelleme getirdikçe hile uygulamaları da güncelleniyordu :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Bf1deki ücretsiz hile artık sürekli oyundan atıyormuş, ondan millet kullanmayı bırakmış olabilir, bf1 battleye gelse
    Hile %100 biter.

Battleye geçen zaten hileyi aylık 150 dolardan satıyor, kimse bf için 150 dolar vermez.

O zaman bugün yükleyip başlıyorum tekrar bf1'e!

• quote:

Orijinalden alıntı: HoneyBadger82

çok kolay aslında.tüfek ucuna takılan bomba var ondan kullanıcan.

Alıntıları Göster

İşte zaten onu soruyorum. Hangi silahlara takılıyor bu bomba

• tuncaygoksel T kullanıcısına yanıt
    Gadget silah bombası, medic sınıfında şırınga veya ilk yardım çantası yerine aliniyor. Silaha takilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucukluselo96 -- 31 Aralık 2020; 12:48:35 >
  • Bugün oyunu yükleyip oynadım, maalesef serverler hala hilecilerle kaynıyor. Hatta geçen seneden bildiğim hilecilerle de karşılaştım, anlaşılan binlerce reporta rağmen banlanmamışlar. Kastettiğim bilindik hileciler şunlardı: WO_TM_CALL_100, [DEUT]Deustschiandlied5 ve [Jedi]YaeSakuraaaaaaaa. Ha bir de [*CT] clanı. Geçen sene bile binlerce report alan, hatta birçok oyuncu tarafından çeşitli videolar çekilip report edilmiş, bütün bunlara rğmen hala hile açarak oyuna devam ediyorlar.

Bugün tekrar başlayınca yeni bir hileyle de tanıştım: Tank repair. Ölümsüz tank yapmışlar. Hasar alıyor ama anında repair ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaygoksel

İşte zaten onu soruyorum. Hangi silahlara takılıyor bu bomba

Alıntıları Göster

medic sınıfındaki silahlara takılıyor.şırınga yerine onu seçiyorsun bukadar

• Arkadaşlar, reddit'te falan hesabı olan varsa Dünya genelinde imza kampanyası başlatalım DICE veya EA'ya karşı (artık hangisi sorumluysa). Dünya'nın en iyi FPS oyunları arasında yer alan BF1'deki hileci oranı ücretsiz olan CS:GO oyununda bile yoktur, bundan eminim. Oyunun atmosferi o kadar mükemmel ki, her ay abonelik ücreti istenen platformuna geçilse kabul ederim, bu oyuna her ay para ödenir. Fakat yeter ki temiz olsun. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar Dünya genelinde bir imza kampanyası oluştursun, şu soruna el atılsın, DICE veya EA gerekirse ayrı bir birim oluştursun hile sorununa karşı, yeter ki bu oyunun fanlarını ve diğer oyuncuları mağdur etmesin.

#Battlefield1 #FPS #DICE #EA #cheat #fuckingcheaters #hile #solution

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon88 -- 1 Ocak 2021; 9:41:32 >
  • oyunu bugün tekrar yükledim serverlar bf5 kadar dolmuş tekrar ve sunucular tamamen amazon frankfurt ve amazon londra serverlarına geçiş yaptırmışlar.

Önceden bf1 sunucuları rotterdam i3d.net sunucuları idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 1 Ocak 2021; 16:46:56 >
  • bir oyunda 40-2 gitdim millet hile demeye başladı iyi oynayan herkes hilemi diyorsunuz  

bence oyunda hile yok.

• Bu hatayı nasıl düzeltebiilirim. Arkadaş benim hesaba girdi sorun çıkmadı ama bende sorun oluyor ?

• burakdurdag B kullanıcısına yanıt

modem yada routeda port aç

• Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Bf5 de takım dengeleme bile yok anti cheat mi getircekler takım dengeleme koymamaların sebebi gerekli donanımları yokmuş yapmak icin kendileri söyledi :)
  • quote:

modem yada routeda port aç

eyvallah sağolasın ama gerçek zamanlı virüs korumayı kapattım çözüldü sorun

• sucukluselo96 kullanıcısına yanıt

bf6 geleceği kesin eski oyunlara gelmemesi EA cimriliği.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdurdag

eyvallah sağolasın ama gerçek zamanlı virüs korumayı kapattım çözüldü sorun

Alıntıları Göster

Hangi anti-virüs programı?

• quote:

bir oyunda 40-2 gitdim millet hile demeye başladı iyi oynayan herkes hilemi diyorsunuz  

bence oyunda hile yok.

"bence oyunda hile yok"

invisibility, aim, revive, repair tank ve izleme hilecileriyle beraber her gün oynayan ben güldüm buna  

1942 yıllarında yaşayıp da "bence dünyada savaş yok" demenin dengi resmen  

• 
Sayfa: önceki 14311432143314341435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.