Şimdi Ara

Battlefield 3 appcrash hatası (oyun orjinal)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün oyunu cd-key olarak satın aldım. İndirdim daha yeni açmaya çalışıyorum siteye giriyor. Bekliyor oyunu açması için sonra hata raporu veriyor. Anlamadım ki nedir bu orjinal bide ya. Ne yapmam lazım bunun için lütfen yardımcı olun delirmeme ramak kaldı.

• Lütfen yardım edin oyunu orjinal aldım bide ya hata veriyor. Dün korsanını yükleyip sonra silmiştim ondan olabilir mi onun kalıntılarını nasıl temizleyebilirim?
  • amd_catalyst_11.10_preview3_win7_vista yuklü dimi ?
  • Amd ne işime yarayacak?
  • Yükledim şimdi yine hata veriyor.
  • beyler klasörun adi Battlefield TM ya :))) o Tm yi silin oyun açılıyo böle bişey aramayın günlerce :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derrick Rose

Bugün oyunu cd-key olarak satın aldım. İndirdim daha yeni açmaya çalışıyorum siteye giriyor. Bekliyor oyunu açması için sonra hata raporu veriyor. Anlamadım ki nedir bu orjinal bide ya. Ne yapmam lazım bunun için lütfen yardımcı olun delirmeme ramak kaldı.

Sana şöyle yardımcı olayım arkadaşım. Öncelikle güncel ekran kartı sürücülerini ve directx, visual c++ güncellemelerini yapmışsındır herhalde. Bu hata bunları güncellemenle ilgili değil ama sen yine de bu işlemleri yap.

Söz konusu hatanın izahı ise şu: İşletim sistemin oyunun adındaki Türkçe olmayan karakterlerde sorun çıkartıyor. Dikkat edersen oyunu kurduğun program filesdaki klasörde oyunun ismi olarak Battlefield 3TM gibi bir isim geçiyor. Buradaki TM yazısı üst karakter gibi minicik. Önce bu eki oyunun isminden siliyorsun. Sonra başlat menüsündeki çalıştır komutundan regediti çalıştırarak HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\ yolu içerisindeki Battlefield 3 TM yazılarından tüm TM eklerini siliyorsun. Ve oyunun düzeliyor.

İyi eğlenceler...

• Bunlar işe yaramadı. Your uninstaller i kurup sildim oyunu tekrar yükledim şu an açılıyor ama felaket kasıyor öyle böyle değil.
  • Arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim aynı hata bende de var APPCRASH hatası diye geçiyor ne şekilde giderilebilir bu hata..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Söz konusu hatanın izahı ise şu: İşletim sistemin oyunun adındaki Türkçe olmayan karakterlerde sorun çıkartıyor. Dikkat edersen oyunu kurduğun program filesdaki klasörde oyunun ismi olarak Battlefield 3TM gibi bir isim geçiyor. Buradaki TM yazısı üst karakter gibi minicik. Önce bu eki oyunun isminden siliyorsun. Sonra başlat menüsündeki çalıştır komutundan regediti çalıştırarak HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\ yolu içerisindeki Battlefield 3 TM yazılarından tüm TM eklerini siliyorsun. Ve oyunun düzeliyor.

İyi eğlenceler...

Bu yöntem işe yarıyor. Eğer singeplayer oynamak için korsan versiyonun yüklediysen. Format atman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 12 Kasım 2011; 18:20:03 >
  • Aynı problem bendede var.Orinal aldım fakat server seçince oyun başlamadan hata raporu veriyor
  • Silip yükledim problem çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: batukan06

beyler klasörun adi Battlefield TM ya :))) o Tm yi silin oyun açılıyo böle bişey aramayın günlerce :))

valla çalıştı sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Kafayı yiyeceğim TM yi regedit te heryerden sildim attım ama yinede oyun hata verdiğinde yukarıda Battlefield TM yazıyor :S

Benim gibi yap.
    Battlefield'i komple sil bi daha yükleme ve oynama :)

Onun yerine benzer oyunlar oyna (COD serisini oynadığını varsayıyorum yoksa senin sorunun çözümü COD'dur)
  • silip yüklemeye sorun cözülmüyor
    --------------
    Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: OzzyBubbles.exe
    Uygulama Sürümü: 0.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 45f7ca05
    Hata Modülü Adı: StackHash_db5d
    Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000
    Özel Durum Kodu: c0000096
    Özel Durum Uzaklığı: 003a3aa8
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: db5d
    Ek Bilgiler 2: db5d633d02f5140900ee477a8c55b3fa
    Ek Bilgiler 3: 9ee6
    Ek Bilgiler 4: 9ee6ae35ca5abed95bf05b2598061ee1

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

yapmadigim sey kalmadi

oyun orjinal

• batukan06 B kullanıcısına yanıt
    valla işe yaradı. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.