Bildirim
Battlefield 3 Back to karkand
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Originde bir ara 15 TL'ye filan düşmüştü indirim bekle bence şuan 30 TL sanırım -
bende bf ve Back to karkand ek paketi almayı düşünüyorumda sadece bf3 yetermi acep diyorum :s -
CQ veya B2K ek paketlerinden birini almayı düşünüyorum şimdi hangisini alacağım konusunda kararsızım:S Dostlar öneriler???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobra32 -- 6 Temmuz 2012; 12:42:42 > -
Arkadaşlar ben Back To Karkand'ı aldım kutu cd kutusu içinden cd çıkmadı fakat bir kod çıktı kutuda cd varmı alan biri söyleyebilirmi ? -
Back To Karkand'ın farkı ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cobra32
CQ veya B2K ek paketlerinden birini almayı düşünüyorum şimdi hangisini alacağım konusunda kararsızım:S Dostlar öneriler???
Bu biraz sana kalmış mesela cq'deki silahlar güzel olarak şunlar aug a3,L86a2 maplerida yakın savaşlar.Btk'de Tek 3 silah beğendim ben famas,L85a2 ve L96.Şimdi silah yönleri diyelimki aynı,ama sana kalmış eğer böyle büyük map atmosferinden biraz olsun kurtulmak istiyorsan yakın savaş istiyorsan CQ al.Ama yok ben geniş alan daha çok seviyorum diyorsan btk al.Ben btk aldım neden çünkü geniş alan daha çok ilgimi çekiyor ve çok güzel geniş alan maçları yani silahlardan çokda etkilenmiyorum kaç kere famas,L86a2'Li adamları vurduğumu hatırlarım.Tamamiyle sana kalmışş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Baki Kadayıfçı
Arkadaşlar ben Back To Karkand'ı aldım kutu cd kutusu içinden cd çıkmadı fakat bir kod çıktı kutuda cd varmı alan biri söyleyebilirmi ?
Yok o öyle değil sen limited edition aldın büyük ihtimal.Şimdi ilk taktığında multiyi aktif et.Sonra bf3'ün ana menüsünde store var oraya gir.Orada böyle büssürü ek paketler falan var store'da.Orada back to karkand paketinin bulunduğu yere geliyorsun.Tıklıyorsun sende orası free yazıyor normal kişilerde 15 dolar falan yazarken sende free yazar sendeki limited edition oluduğu için tıkla download de 1386 mb mı ne öyle bir şey indiriyor işte bu back to karkand paketi sonra istedipin back to karkand mapini oyna istersende assigments yaparak btk silahlarını aç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Temmuz 2012; 13:14:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: rockboy222
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Baki Kadayıfçı
Arkadaşlar ben Back To Karkand'ı aldım kutu cd kutusu içinden cd çıkmadı fakat bir kod çıktı kutuda cd varmı alan biri söyleyebilirmi ?
Yok o öyle değil sen limited edition aldın büyük ihtimal.Şimdi ilk taktığında multiyi aktif et.Sonra bf3'ün ana menüsünde store var oraya gir.Orada böyle büssürü ek paketler falan var store'da.Orada back to karkand paketinin bulunduğu yere geliyorsun.Tıklıyorsun sende orası free yazıyor normal kişilerde 15 dolar falan yazarken sende free yazar sendeki limited edition oluduğu için tıkla download de 1386 mb mı ne öyle bir şey indiriyor işte bu back to karkand paketi sonra istedipin back to karkand mapini oyna istersende assigments yaparak btk silahlarını aç.
b2k bundle almış,limited edition almamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X