Şimdi Ara

Battlefield 3 hileci macro kullanan kaynıyor yeter artık!!!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PB o yazılım hile görüyor deneme fırsatım oldu :) ben moh vs diğer oyunlarda denedim o mouseu daha iyi sonuçlar veriyor...o yazılım bf3de iyi sonuçlarda vermiyor zaten ..AlıN Cyborg Rat en kral mouse sana adam gibi kullanırsan kendi ellerinde makro gibi çalışır o mouseda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 9 Temmuz 2013; 16:16:26 >
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Abi hiç denemedim. Zıvanadan çıktı artık oyun. Oyun için bu kadar para verecek insan çok olduğu zaman ise bu kadar sıkıntı olması normal. Knight Online koxp izin vermeleri gibi. El altından herkes parasını kazanıyor. Artık işin içinde DICE'nin olduğunu kalıbımı basarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

PB o yazılım hile görüyor deneme fırsatım oldu :) ben moh vs diğer oyunlarda denedim o mouseu daha iyi sonuçlar veriyor...o yazılım bf3de iyi sonuçlarda vermiyor zaten ..AlıN Cyborg Rat en kral mouse sana adam gibi kullanırsan kendi ellerinde makro gibi çalışır o mouseda

Hayatimda kullandigim en rahatsiz mouse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA istediği kadar izin versin macro hilenin ta kendisidir.Oyunun anlamı kalmıyor macro kullanınca adam mesafe tanımaksızın indiriyor olur mu böyle şey.
  • SeçmeceKarpuz kullanıcısına yanıt
    rat 9 alayına gider rat 5 rat 7 de aynı.. rat 3 de iyide dpi cok düşük onda
  • G300 mouse var nasıl yapıldığını bilen biri varsa söylesin deneyelim bir
  • Hileler, makrolar beni bir çok online oyunlardan soğutmuştur. Bunlara açıktan veya el altından izin veren firmalar aslında kendi topuklarına sıkıyorlar farkında değiller.
  • aimbot ve macro'culardan geçilmiyor artık oyun...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/UltraDeathZ/stats/816242316/
  • Gerçekten full macro hile ne ararsan artık hile hurdaya dönmüş oyun oynanma artık
  • Aferin başarılarının devamını dilerim

• Beyler beni ekleyin sadece oynadigim tek server var bu aralar Rush 48 kisi adminler hep oyunda hile hurda yok mapler vote ile belirleniyor serveri battlelog dan yazarim size

TR_Livemau5

• quote:

Orijinalden alıntı: Livemau5

Beyler beni ekleyin sadece oynadigim tek server var bu aralar Rush 48 kisi adminler hep oyunda hile hurda yok mapler vote ile belirleniyor serveri battlelog dan yazarim size

TR_Livemau5

Hocam dhden tanıştığın kişilerin güvencesi yok. Ben eklemiştim bi kişiyi bulamıyorum neden silmişse artık. Oyundan bulun en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m16a3 gibi canavara macro yaptim 67-2 skor yaptim yarisi head shot neredeyse sks yede kobra durbun takip tam otomatik assault niyetine kullaniyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.