Şimdi Ara

Battlefield 3 hileci macro kullanan kaynıyor yeter artık!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
1
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=57u06R_jb8A

oldukça açıklayıcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

http://www.youtube.com/watch?v=57u06R_jb8A

oldukça açıklayıcı olacaktır.

küfürü bıraktım.şimdi bana son yaptığı normal şartlarda imkansız geliyor.2.yaptığıda imkanszıda silahları pek tanımıyorum usta değilim seker sekmez anlamam pek.

yalnız arkadaş bildiğim adam seni görüyosa senin şansın yok.demek karşı karşıya adamların beni direk yere sermesenin en büyük nedeni bu.öyle usta biri değilim ama anındada yere yapışmam yani demek bu yüzdenmiş.

• İşte bu yüzden konsol
  • Bu sadece A4 tech mouselerinde var ama no-spread macrosu çoğu mousede yapılır.
    Mesela razer için Razer no-spread macro yazmak yeterli googleye...

He sadece benim mouseye yo :D Çünkü benim mousede ne macro var ne yazılım(zowie ec2 evo) delikanlı faresi

Kenarda A4 tech X7 mouse var bende çok önceden aldığım istesem alır macro kullanırım ama ne zevki kalır?
    Cevap: Denedim birkaç saat sonra vazgeçtim... Ne içim rahat etti ne zevk aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 12 Nisan 2013; 0:07:07 >
  • belki macro kullanmıyordur seni vuran kişi nerden biliyorsun? adam oynarken yanında mı izliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

belki macro kullanmıyordur seni vuran kişi nerden biliyorsun? adam oynarken yanında mı izliyorsun?

Sende haklısın kardeşim. Sıkıntı orada zaten kill cam olmaması
  • ya araçlarda wh yapana ne demeli ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

ya araçlarda wh yapana ne demeli ????

o ne oluyor?
  • millet araçlarda wallhack kullanıyor dostum aimbot bile cıkmış onun için
  • quote:

millet araçlarda wallhack kullanıyor dostum aimbot bile cıkmış onun için

yuhh dıyorum..hohh ohaaa..hadı ınf. ıcın cok duydukta araclar ıcınde varmıs demekkı

ben bırde ucaklarda bıle hıle yapıldıgını duydum..hey allahım ne ezık ınsanlar var cozemedım gıttı..para vermek ıstemeyen ve parası yetmeyenler macro hılesıne basvuruyor

oyle macro kullananlar varkı sankı adamda aımbot var zannedersın..

• adam o kadar saçma kullanıyorki jeti görmelisin..mingunı acıyor jette sadece mousela tarama yapıyor adamlar ölüyor bilerek hardcoreda yapıyorki anlaşlmasın diye
  • quote:

ya araçlarda wh yapana ne demeli ????

kişi kendinden bilir işi
  • Ben bu oyundan resmen sogudum bc2 de de macrocular ve hılecıler vardı sonra onlar oyunu bıraktı.Sımdı de bf3 macrocu, hılecı kaynıyor.Adamlar m249 ıle 870mcs ıle metroda c bayragının oradan dogdugumuz yerdekı adamları ındırıyor hemde adam ayaktayken ates edıyor ve en sınır oldugum olayda artık nasıl bır hıle kullanıyorlarsa sarjor degıstırırken ates edıyorlar.Yanı kısacası ben ya bf3 oynamayacam yada macro hıle vs yaparak onlara yapmak neymıs gosterecem.Kesınlıkle bu yuzden BF4 u de almayacam
  • adamlar m416 ile kendi baseinden bizim basedeki tankın içinden adamı vuruyorlardı bir dönemler
  • quote:

adamlar m416 ile kendi baseinden bizim basedeki tankın içinden adamı vuruyorlardı bir dönemler

desene adamlar ısı fantezıye cevırmıs
  • hocam heralde sizde kötü serverlara giriyorsunuz güzel temiz comminity serverlar var oralarda takılınen azından böyle rastlamazsınız bf4 e kadar idare edin inşallah bf4 de olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makik -- 12 Nisan 2013; 16:43:59 >
  • quote:

adamlar m416 ile kendi baseinden bizim basedeki tankın içinden adamı vuruyorlardı bir dönemler

Hiç hatırlatma onu, denk gelmedim uzun süredir kalktı sanırım. Neydi o öyle, baseden baseye bıçakla sırayla tüm takımı katlediyordu.
  • fenaydı reapir toola yapan vardı revive ile yapan onu kaldırdılar galiba
  • quote:

fenaydı reapir toola yapan vardı revive ile yapan onu kaldırdılar galiba

en komigi bende tankin icinde beni stinger fuzesiyle oldurdu tank hasar almadan

o donemin hilecileri resmen oyunun yapisiyla dalga geciyorlardi, yaratici hileler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.