Şimdi Ara

Battlefield 3 hileci macro kullanan kaynıyor yeter artık!!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 2 ayrı sunucuya girdim, ikisinde de hileci vardı. Bariz ama. Helikopterdeyim, bulutların arasındayım nerdeyse, tırr diye bir ses geldi, yarım saniye bile sürmedi. Öldüm. Beni vuran yerden bir herif. Profilinden şikayet ettim ama hiç birşey olmayacak. Battlelog'a konu açıp profil linkini verdim. Admin hemen konumu kilitledi. İnsanları ''rencide etmek'' YASAKMIŞ! O.o
  • Geçenlerde biri bıçakla herkesi öldürüyodu mesafe dinlemeden :D 300-500 metreden bıçakla...
  • Bunun için özel mouselar bile çıkmış.Hak veriyorum aslında çıkmasını doğal karşılamak lazım BF3 de silahlar aşırı sekiyor sanki herkes ABD ordusunda keskin nişancı anasını satayım
  • Tam tersi nerdeyse hiç sekmiyor... Savaş simulatorü olan arma ile karşılaştırdığında sektiğini bile zor hissediyorsun.
  • bence de sekme daha fazla olmalı.

bf vietnamdaki sekme sistemini kullansalar makro olayı çözülebilir bence.

vietnam da ateş ederken silah teperdi, namlu biraz yukarı kalkardı ve orda kalırdı. ardından ateş ederken tekrardan nişan almanız gerekirdi

bf3 te ateş ederken namlu biraz yukarı gidiyo ama ateşi kesince ilk pozisyona tekrar geliyor

makroda 5li-6 lı atışlar yapılrken namlu çok az yukarı gidip atışlar arasındaki saliselik boşluklarda da ilk pozisyonuna dönüyor. hiç sekmiyormuş gibi sürekli ateş ediliyor.

makronun tam olarak nasıl yazıldığını bilmiyorum ama vietnamdaki sistem sorunu çözer bence
  • Jet de bir hileci gordum ben bir kere sıkıyor bana headshot atıyordu
  • Bu makro kullananlarin banlanlanmasi soz konusu degil sanirim. Battlelogda bir cok konu var, oyuna birsey enjekte etmedigi icin yasal demisler genelde. Makroyla oyunun ne zevki var ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banlanamıyor çünkü fare yazılımını etkiliyor oyunu değil. Yani X saniye tuşa basılı tuttuğunda x yönüne senin için cursoru götürüyor veya X tuşunu bastığın sürece senin için 2 sanisede bir ateş tuşunu basıyor ve böylelikle bullet deviation denilen olaydan etkilenmiyor silah.(ateş tuşunu ne kadar uzun basarsan giden kurşunların hedefi vurma olasılığı azalır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 13 Nisan 2013; 23:09:32 >
  • Durum böyle devam ederse BF4 pre order yaptığıma pişman olacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Ben bu oyundan resmen sogudum bc2 de de macrocular ve hılecıler vardı sonra onlar oyunu bıraktı.Sımdı de bf3 macrocu, hılecı kaynıyor.Adamlar m249 ıle 870mcs ıle metroda c bayragının oradan dogdugumuz yerdekı adamları ındırıyor hemde adam ayaktayken ates edıyor ve en sınır oldugum olayda artık nasıl bır hıle kullanıyorlarsa sarjor degıstırırken ates edıyorlar.Yanı kısacası ben ya bf3 oynamayacam yada macro hıle vs yaparak onlara yapmak neymıs gosterecem.Kesınlıkle bu yuzden BF4 u de almayacam

O killcam'da gördüğün sarjor değiştirme olayı bug. Hile değil

• hocam bahsettiğiniz macroculara bende denk geldim. bendede a4tech x7 var. allahıma şükürler olsun daha macroya falan bulaşmadım. programını yükleyip bi dpi ayarı çektim o kadar başkada bi işim olmadı mouse ile.

açık net söylüyorum. MACRO KULLANAN KİŞİ ACİZDİR. metroda orda burda tmd conquest oynatmaz olmuşlardı. m16a3 lü 90 küsür service starlı 100 lvl şerefsizler. çözümü recona classına geçmekte buldum. oyunun çok prosu değilim ancak recon varmış hayat varmış bunu öğrendim.
    m98b ile 22 service starım oldu ve çok ta mutluyum. artık hiç karşılaşmıyorum makrocularla. recon oynayan adamlar zaten hileci falan olmuyor karşılıklı sniper çatışmasına girip oyun sonunda arkadaş ekleyip oyun oynadığım çok kişi oldu. saygı çerçevesinde yarışıyorsunuz resmen. 700-800 metreden attığınız headshotlarda ayrı bi zevk veriyor. assult yada diğer clasları nadir oynuyorum artık.

• Bende recon oynuyorum şu ara. JNG-90 kullanıyorum Türk yapımı diye :p Drag shot çalışıyorum şu sıralar tam anlamı ile el alışınca drag shota yakın/orta mesafe çok iyi olacak :) uzaktan bir şekilde vuruyoruz 300-500 metrelerde pek zor değil hedef fazla hareketli değil ise.
  • vanilla bf3 var bende damavand peak rush oynuyorum genelde 250-300 metrelik mesefelerdeki rakipleri 6 mermilik şarjörden 5 tanesi headshot olacak şekilde vurmaya başladım:D bu ufak map için bile olsa 12x scope kullanıyorum ve 2200 kill den ve yarısı kadar assisten sonra ezberledim gibi bir şey.

jng-90 mke yapımı türk silahı falan ancak drop miktarı m98b ile karşılaştırıldığında çok kalıyor. ilk recon silahım olan sv98 ide ara sıra nostaji niyetine kullanıyorum.
  • M16a3 ü server da yasaklayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: andantecroma

M16a3 ü server da yasaklayım bari

EA şu makroya bir çare bulsun da, herkes M16A3 kullansın istisnasız, razıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

Banlanamıyor çünkü fare yazılımını etkiliyor oyunu değil. Yani X saniye tuşa basılı tuttuğunda x yönüne senin için cursoru götürüyor veya X tuşunu bastığın sürece senin için 2 sanisede bir ateş tuşunu basıyor ve böylelikle bullet deviation denilen olaydan etkilenmiyor silah.(ateş tuşunu ne kadar uzun basarsan giden kurşunların hedefi vurma olasılığı azalır)

Tamam da hocam; önceden farenin bu yaptığınız çeşitli yazılımlarla yapıyorlardı. Tamamen aynı şeyi yapıyorlardı. Yazılımdan donanıma geçmişler sadece, farkedilme olasılığı daha düşük. Ama hilenin mantığı aynı. Fare yazılımı diye hile sayılmayacak değil. Madem öyle bir robot koyayım PC başına oynasın benim yerime? Nickimi de ''Terminator'' yapayım?
  • dün başıma geldi...bir de alman eleman hani rus olsa eywallah dersinde şaşırdım ...health 100 jetde hasar yok ne güzel oynuyorken adam bir girdi jetide saçma sapan kullanırken tek vuruş headshot ben knock out :D gece gece iyi sövdüm gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

bence de sekme daha fazla olmalı.

bf vietnamdaki sekme sistemini kullansalar makro olayı çözülebilir bence.

vietnam da ateş ederken silah teperdi, namlu biraz yukarı kalkardı ve orda kalırdı. ardından ateş ederken tekrardan nişan almanız gerekirdi

bf3 te ateş ederken namlu biraz yukarı gidiyo ama ateşi kesince ilk pozisyona tekrar geliyor

makroda 5li-6 lı atışlar yapılrken namlu çok az yukarı gidip atışlar arasındaki saliselik boşluklarda da ilk pozisyonuna dönüyor. hiç sekmiyormuş gibi sürekli ateş ediliyor.

makronun tam olarak nasıl yazıldığını bilmiyorum ama vietnamdaki sistem sorunu çözer bence

kesinlikle aynı fikirdeyim

• EA makroya birsey demiyor ki. Battlelogda makrocularin kendi konusu var. Fare oneriyorlar birbirlerine. Hangi makro daha iyi onu tartisiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman kaldırsın silahtaki tepmeyi falan öyle oynayalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.