Bildirim
Battlefield 3 hileci macro kullanan kaynıyor yeter artık!!!! (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam ben tam olarak anlamadım nedir bu macro benim bildiğim bu mousela alakalı . Oyuna nasıl hile gibi etki ediyor ? Bende razer deathadder var ben de açıkçası m16a3 kullanmayı çok severim ama benim mouse macroları dpi - hassaslık ayarları mesela uçaktayken çok hassas normadeyken biraz daha az kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Macrolar şimdi A4 tech ve diğerleri olarak 2 ye ayrılıyor :)
A4 techin olağanüstü macro kabiliyeti var. Tek tek açıklamak zor o yüzden direk link verdim yine vereyim..
http://www.youtube.com/watch?v=57u06R_jb8A
Nerdeyse bütün silahların bunun gibi macrosunu bulabilirsin.
Diğer farelerde ise sadece No-spread kısmı yapılıyor ama recoil yine oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rmutsuru
Macrolar şimdi A4 tech ve diğerleri olarak 2 ye ayrılıyor :)
A4 techin olağanüstü macro kabiliyeti var. Tek tek açıklamak zor o yüzden direk link verdim yine vereyim..
http://www.youtube.com/watch?v=57u06R_jb8A
Nerdeyse bütün silahların bunun gibi macrosunu bulabilirsin.
Diğer farelerde ise sadece No-spread kısmı yapılıyor ama recoil yine oluyor.
Videoya bakinca no spread ve no recoil bir aradayken silah daha yavas ates ediyor. Yani biz hilesiz kullanicilarin burst fire olarak yaptigi seyi fare biraz daha seri yapiyor. Bende yapiyorum bunu. Tek fark ben manuel yapiyorum, o makrocular beceremedikleri icin, aciz olduklari icin boyle programlara ihtiyac duyuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tabi bizim basmamızla 2sn de bir macro ile basmak arasında fark var :d -
quote:
Orijinalden alıntı: Rmutsuru
Tabi bizim basmamızla 2sn de bir macro ile basmak arasında fark var :d
Oynadikca o farki azaltiyoruz . Hilecileri ezdikce oyunun zevki katlaniyor . Yalniz aimbot kullananlar var. Hani helide ucarken pirt diye sizi taa anasinin gozunden vuranlar. Onlari da sikayet etmeye hic usenmiyorum . Makro kullanan cok ama aimbot kullanan cok az. Biraz duyarlilikla, yani aimbot kullananlari sikayet ederek bunun onune gecebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Almanyadan konuştuğum bir arkadaş var ve çok iyi jetci gördüğünü alan göremediğini almayan temiz oynayan biri..Adam dünya birincisi 100 küsür bin jet kili olan Alpha Nerd ile bir serverda oynuyor...Her defasında eline vermiş birşeyleri Neyse uğur diyor adam senden bile kötü daha jeti döndüremiyor bu adam mı dünya birincisi dedi bana... o gün arkadaşı iyi oynadı diye serverdan banladılar zaten -
-
haklısın 6X her halde, ben genelde Cobra kullandığım için ayırtedemiyorum. -
benim de 7x dürbün+hevay barrel+bipod lu an-94 üm var -
quote:
Orijinalden alıntı: GATIRCAN
benim de 7x dürbün+hevay barrel+bipod lu an-94 üm var
Ben 4x zoom kullanamıyorum siz hocam 7x ile combo-wombo yapıyorsunuz. -
alın bir ps3 ne hile var ne oyunu kaldırırmı derdı var sırf bu yüzden pc bıraktım ps3 aldım tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Nassarien
quote:
Orijinalden alıntı: GATIRCAN
benim de 7x dürbün+hevay barrel+bipod lu an-94 üm var
Ben 4x zoom kullanamıyorum siz hocam 7x ile combo-wombo yapıyorsunuz.
bi dene derim. bipodu açıp 2 li atışlarla +250 m uzaktaki adamı indirmek çok güzel oluyor
bi kötü yönü var bipod açıkken dürbünden önümü göremiyom ekranın yarısını kaplıyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: makik
hocam m16a3 deki dürbün 6x veya 7x gibi duruyor sanki
hemde m16a3 e 30x dürbün tak yine tepmesi ''sıfır'' olur deli oluyorum bu silaha
yahu açık arazide filan olsa neyse de adam Metro'da B bayranın arkasındaki merdivelerde oturuyordu sürekli.
orada bırak 6X'lıyı dürbüne dahi gerek yok, geleni kapalı gözle bile alırsın...
-
İzleyin bakalım sırrına vakıf olabilecek biri var mı. Adam yani jika dene bu adam 800*600 oynuyor ve CRT monitör kullanıyormuş. Bunlar genelde 5on5 ESL oyuncuları. Ortak noktaları genelde hepsi Fransız. Ari olmayan Fransız yalnız bunlar. Videoda sol tarafta sponsorları göreceksiniz.
İki gece önce dolaptan CRT monitörü çıkarıp 100hz *1280 çözünürlükte denedim bir değişiklik göremedim Ne 100HZ'in faydasını gördüm. Ne düşük çözünürlüğün ne de düşük milisaniye gecikmenin. Tamam akıcılık vardı ama
Bir ara yoğun TDM oynardım, eylül 2012'de gelen yamaya kadar M16A3 fazla güçlüydü ve izleyeceğiniz videodaki gibiydi. Sanki bu sponsorlu adam(son videolarda gördüm ASUS da buna sponsor olmuş) yamadan etkilenmemiş gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: setek01
İzleyin bakalım sırrına vakıf olabilecek biri var mı. Adam yani jika dene bu adam 800*600 oynuyor ve CRT monitör kullanıyormuş. Bunlar genelde 5on5 ESL oyuncuları. Ortak noktaları genelde hepsi Fransız. Ari olmayan Fransız yalnız bunlar. Videoda sol tarafta sponsorları göreceksiniz.
İki gece önce dolaptan CRT monitörü çıkarıp 100hz *1280 çözünürlükte denedim bir değişiklik göremedim Ne 100HZ'in faydasını gördüm. Ne düşük çözünürlüğün ne de düşük milisaniye gecikmenin. Tamam akıcılık vardı ama
Bir ara yoğun TDM oynardım, eylül 2012'de gelen yamaya kadar M16A3 fazla güçlüydü ve izleyeceğiniz videodaki gibiydi. Sanki bu sponsorlu adam(son videolarda gördüm ASUS da buna sponsor olmuş) yamadan etkilenmemiş gibi.
Ya adama bak 4 mermi sıkmıyor ey Allah'ım
-
Vurduğu mesafeler yakın. 2 mermi headshot olursa alıyor zaten M16. Adam %50 Accuracy ile oynuyor. Reconda bile tutturmak kolay değil %50 accuracy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 17 Nisan 2013; 14:03:15 > -
ben bi kere karsilastim makro kullanan serefsizle. 41/1 oynuyordu. orta mesafe silahi olan bir silahla uzaktan indirmisti beni cat diye. sansi varmis ki o zamanlar makro ney bilmiyordum. simdi karsilasirsam hemen report ederim. bf3 yetkilileri gammazci alimi filan yapsa keske. ben ota boka hile diyen bebelerden degilimdir. bu bebelerden csde coktur. headshot yiyince wh derler. anlamini bile bilmiyorlar halbuki. herneyse hileyi benden iyi bulacak kimse yoktur. punkbuster falan hikaye. cod da kendi serverimiz vardi ben girip 1 saat oyun oynuyorsa gunde 5 sqqt adampari izlerdim. hilecilerin korkulu ruyasiyim.
m16a3 den her ...... beklenir -
quote:
Orijinalden alıntı: 1nFlames
EA makroya birsey demiyor ki. Battlelogda makrocularin kendi konusu var. Fare oneriyorlar birbirlerine. Hangi makro daha iyi onu tartisiyorlar
macro yasak degilmi ?? abo...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X