Şimdi Ara

Battlefield 3 hileci macro kullanan kaynıyor yeter artık!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bılgısayar basında bunlara ettıgım kufurun haddı hesabı yok..Bunların coguda macro kullanan .....bunlar yuzunden ben dahıl bırcok kımse oyundan sogumustur..o degıl meraktan youtube a gırıp neymıs dıye vıdeoları ızledıkce sınır katsayım ıyıce yukseldı..Bu togumu bozuk subyanlar sonra gelırler 45-1 67-1 gıbı skor tabloları ıle kendılerını tatmın ederler..Bugun arkadasla konusuyoruz dun aksam ıyıce sınır sıstemı bozulmus..nedır yanı normal oynamak ıcın onlar ...ız dıye ılla bızımdemı oyle olmamız lazım..neden punkbuster bu ... lerı banlamıyor anlamadım gıttı..macro kullananların hepsının allah bın turlu belasını versın dıyorum..macro kullanıp hıle ıle ısım olmaz dıyenlerın zaten toptan belasını versın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 10 Nisan 2013; 14:35:45 >

• Hocam oyunu ilk çıktığında almıştım. Toplam 400 saate yakın oyun sürem var. Şu ana kadar, yanlış hatırlamıyor isem, 2 kere karşılaştım bu tarz bir durumla.

Kesinlikle çok sinir bozucu ona katılıyorum. Ancak oyuncuların nicklerini alırsan, serverdan çıktıktan sonra nicklerini aratıp daha sonra profil sayfalarından sağ en üstte bulunan ikon ile şikayet edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 10 Nisan 2013; 14:22:17 >
  • Admin'i eksik olmayan serverda oyna kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam oyunu ilk çıktığında almıştım. Toplam 400 saate yakın oyun sürem var. Şu ana kadar, yanlış hatırlamıyor isem, 2 kere karşılaştım bu tarz bir durumla.

Kesinlikle çok sinir bozucu ona katılıyorum. Ancak oyuncuların nicklerini alırsan, serverdan çıktıktan sonra nicklerini aratıp daha sonra profil sayfalarından sağ en üstte bulunan ikon ile şikayet edebilirsin.

ısın pıs yanıda zor anlasılıyor..zaten anlayana kadarda sınır katsayısı fırlamıs oluyor sonra o.. ları yuzunden oyundan cıkıp baska oyuna gırmekle ugras..

@Archelot

admınlerde bırsey yapamıyor artık bunlara..dedıgım gıbı cok zor anlasılıyor ve artık bıldıgın serbest bırakılmıs bırsey..admın acık acık hıle yapanları bıle anca kafası basıp anlayıp atıyor..macro yapanları soyluyorum ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 10 Nisan 2013; 14:34:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Bılgısayar basında bunlara ettıgım kufurun haddı hesabı yok..Bunların coguda macro kullanan .....bunlar yuzunden ben dahıl bırcok kımse oyundan sogumustur..o degıl meraktan youtube a gırıp neymıs dıye vıdeoları ızledıkce sınır katsayım ıyıce yukseldı..Bu togumu bozuk subyanlar sonra gelırler 45-1 67-1 gıbı skor tabloları ıle kendılerını tatmın ederler..Bugun arkadasla konusuyoruz dun aksam ıyıce sınır sıstemı bozulmus..nedır yanı normal oynamak ıcın onlar ...ız dıye ılla bızımdemı oyle olmamız lazım..neden punkbuster bu ... lerı banlamıyor anlamadım gıttı..macro kullananların hepsının allah bın turlu belasını versın dıyorum..macro kullanıp hıle ıle ısım olmaz dıyenlerın zaten toptan belasını versın..

Macro ne ? Nereden indirilir bu? denemek isterim acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bence sen benim gibi uzun bir süreliğine silah kullanmaya ara ver pre varsa sürekli araçlarla ak eg b2k falan takıl (oyunun standart mapları full hack doludur) bir süre sonra zaten hiç tdm vsvs oynayasın gelmez kafan rahat olur
    bana göre oyunda ise kendinden macrolu m16a3 silahı vardırbunların inadında g3 le takılıyorum
  • Yok ben o macrocular için inadına gidecem x7 mouse alacam nasıl bişey oluyor tatsınlar bir Normal oynarken zaten o macrocuları vuruyorum bide biz yaptıkmı bakalım ne hissetcekler illa onu istiyorlar. Adminli server'a gir bizim abimizin bi server var m16a3 yasak o mis gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

hocam bence sen benim gibi uzun bir süreliğine silah kullanmaya ara ver pre varsa sürekli araçlarla ak eg b2k falan takıl (oyunun standart mapları full hack doludur) bir süre sonra zaten hiç tdm vsvs oynayasın gelmez kafan rahat olur
    bana göre oyunda ise kendinden macrolu m16a3 silahı vardırbunların inadında g3 le takılıyorum

sadece o sılah olsa gene ıyı..pkp dahıl support sılahlarına bıle yapıyorlar..pkp bıldıgın sabıt atıs edıyor..youtube da gordum agzım acık kaldı..yere cakıp ates ettıgımızde bıle daha cok tepıyor o derece

bu serefsızler yuzunden oyundan cıddı cıddı baya sogudum..bende premıum mevcut..lvl ı yuksek olanların hepsı bu macroyu kullanıyor..kullanmayan varsa helal olsun dıyorum..anlamadıgım bız bu oyunu zevk ıcın oynuyoruz nasıl hıleden zevk alıyorlar dusunuyorum dusunuyorum aklım almıyor..bf4 dusunuyordum ama bu ... cocukları yuzunden buyuk ıhtımalle almayacam..zevk alım derken ıyıce sınırlerım hopluyor..

@ILoseYourSelf

x7 mouse larda daha kolaymıs macro olayları..bu .. cocukları yuzunden server secmekle ugrasıyoruz..

• quote:

quote:

hocam bence sen benim gibi uzun bir süreliğine silah kullanmaya ara ver pre varsa sürekli araçlarla ak eg b2k falan takıl (oyunun standart mapları full hack doludur) bir süre sonra zaten hiç tdm vsvs oynayasın gelmez kafan rahat olur

sadece o sılah olsa gene ıyı..pkp dahıl support sılahlarına bıle yapıyorlar..pkp bıldıgın sabıt atıs edıyor..youtube da gordum agzım acık kaldı..yere cakıp ates ettıgımızde bıle daha cok tepıyor o derece

bu serefsızler yuzunden oyundan cıddı cıddı baya sogudum..bende premıum mevcut..lvl ı yuksek olanların hepsı bu macroyu kullanıyor..kullanmayan varsa helal olsun dıyorum..anlamadıgım bız bu oyunu zevk ıcın oynuyoruz nasıl hıleden zevk alıyorlar dusunuyorum dusunuyorum aklım almıyor..bf4 dusunuyordum ama bu ... cocukları yuzunden buyuk ıhtımalle almayacam..zevk alım derken ıyıce sınırlerım hopluyor..

@ILoseYourSelf

x7 mouse larda daha kolaymıs macro olayları..bu .. cocukları yuzunden server secmekle ugrasıyoruz..

bir zamanlar bende senin gibiydim ama bir oyun için bu kadar sıkıntıya gerek yok bf4 ü de al oyna Her zaman dediğim gibi bu oyuna böyle m16a3 vsvs (gerçek ismi ''no recoil full automatic sniper'')olan silahlar eklenirse veya yapılırsa macrosuz adamı bile macrolu görürsün diğer bariz macrolar kendini çabuk belli eder(pkp gibi) uzun lafın kısası kendini iyi fps ci hissediyorsan böyle şeylere takılmaa

• quote:

quote:

@ILoseYourSelf

Bunu mouselarin kendi yazilimiyla mi yapiyorlar?

• quote:

quote:

quote:

@ILoseYourSelf

bir zamanlar bende senin gibiydim ama bir oyun için bu kadar sıkıntıya gerek yok bf4 ü de al oyna Her zaman dediğim gibi bu oyuna böyle m16a3 vsvs (gerçek ismi ''no recoil full automatic sniper'')olan silahlar eklenirse veya yapılırsa macrosuz adamı bile macrolu görürsün diğer bariz macrolar kendini çabuk belli eder(pkp gibi) uzun lafın kısası kendini iyi fps ci hissediyorsan böyle şeylere takılmaa

elımızden bırsey gelmez tabıkı..alısacaz bu tohumu bozuklara..

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

quote:

@ILoseYourSelf

Bunu mouselarin kendi yazilimiyla mi yapiyorlar?

Evet kardeşim Mouse yazılım programı ile yapıyorlar.

• Bu tarz durumlara çok sık rastlamasam da çok sinir bozucu olduğu kesin.Macro konusunda şahsi fikrim hileden farkı olmadığıdır ama bazı arkadaşların bunu hile olarak görmeyip " mouse u aşağı çekmekle aynı şey " dediğini gördüm eee o zaman bu mantıkla aimbot da hile değildir sonuçta nişangahı hedefin üzerine getirmekle aynı şey değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Murcielago

Bu tarz durumlara çok sık rastlamasam da çok sinir bozucu olduğu kesin.Macro konusunda şahsi fikrim hileden farkı olmadığıdır ama bazı arkadaşların bunu hile olarak görmeyip " mouse u aşağı çekmekle aynı şey " dediğini gördüm eee o zaman bu mantıkla aimbot da hile değildir sonuçta nişangahı hedefin üzerine getirmekle aynı şey değil mi ?

o tıpler ıkı gramlık akılları ıle kendılerını haklı cıkarmaya calısıyorlar ıste..ezık yaratıktan farkları yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slash

CoD serisinde kullanan oksimoron kitleyle savaş vermekten bir hal olmuştum bu aptal hileyi ama Battlefield'de farkedebilmenin mümkünatı yok neredeyse. Oyun yetkililerinin bu konuyla ilgili açıklaması var mı?

kesınlıkle farketmek cok zor..hıcbır acıklaması yok ve oyun cıktıgından berı kullanıcı sayısı hızlıca artmakta..sonradan kullananlarda dınsızın hakkından ımansız gelır mısalı onlar yapıyorsa bende yaparım modundalar..haksızda degıller aslında..macrolu bır kısıye rakıp olmak ımkansız..karsı karsıya gelır gelmez sanıyesınde ındırıyor..
  • G500 mouse var sırf bunu için alacağım onları gördüğüm zaman takacam onunla oynucam oyundan çıkarana kadar bileğimle yeterince deli ediyorum bide öyle olduğu zaman ne yapacaklar merak ediyorum.
  • Farenin yazılımı ile olduğundan dolayı bunları tespit etmek imkansız. Hani gerçekten adam iyi oynuyorda olabilir macro kullanıyorda olabilir.
    Oyunda Kill Cam da olmadağından dolayı (Böyle bir oyunda kill cam olmaması çok komik ve saçma) kendinden emin olarak konuşmakta çok zor.

yapacakları 3 tane şey var onları yapsalar bu oyundaki problemlerin çoğu otomatik olarak düzelir zaten..
    -Kill cam
    -Spectre mod
    -Server'e bağlı hit dedection.

Şunları BF4'e koysalar bari...
  • M16A3 eskisi kadar uzak mesafede etkili değil. AK74M daha iyi mesela.
    Yamadan önceki M16 ile boş serverda G9X ile deneme yaptık. 30 mermi tek delikden geçer gibiydi ama combat tarzı 3-4 kişiye dalınca imkansız mesela.
    Makroya kadar bipodçular yeter zaten. Delikanlı adam yatmaz....
  • M16 uzak mesafedede iyi bence Belki bir AK74 değil ama Tap-Fire yapılırsa uzaktanda oldukça etkili.
    Reload zamanı/recoil/mermi hızı/mermi dağılımı ve RPM gibi diğer çok fazla +sı varken bırakalımda AK74 uzak mesafeden biraz daha iyi olsun.

Ama sonuçta M16 da uzak mesafede çok çok iyi olmasa diğer özellikleri göz önüne alındığında oldukça iyi.

Araç olmayan bir haritada Medic dışında bir sınıf oynamanın bir artısı yok.. Medic oynarkende M16/AEK/M416 silahları diğer silahlardan kat kat fazla cazip. Yani silahlar dengesiz.
    Mesela G3 Uzak mesafede çok iyi bir silah verdiği hasar çok fazla ama hayvan gibi recoili var ve sadece 21 mermi alıyor. Famas ile yakın mesafede saniseler içinde adam alırsın ama uzaktan magnumla ateş et daha iyi.
    Yani birkaç silah dışında çoğu silahın bir penaltısı var, penaltısı olmayan silahlarıda malum herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 11 Nisan 2013; 21:09:31 >
  • bu macroyla ne oluyor açıklayabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.