Şimdi Ara

Battlefield 3 Oyuncuların Merak Ettiği Gerçek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Neredeyse tüm Battlefield 3 oyuncuları bu adamın ölümünü merak ediyor. Bu iddiayı yalanlayanda var doğru bulanda. Ben mesela bu olayı doğru buluyorum. Yalanlayanların çoğu diyor ki: "Eğer o adamlar öldüyse Kaffarov bölümü için ne diyorsunuz?" şöyle diyoruz: Bu 3 Rus askerinin Kaffarov misyonu, Paris misyonundan öncedir. Vladimir Kamarivsky, hedefin kaçarken bizi oyalamak için attığı RPG tarafından havaya uçmuştur.

Kiril ise Vladimir Kamarivsky den dakikalar sonra aynı yerde gerçekleşen ve 80.000 kişinin hayatını kaybettiği nükleer patlamada ölmüştür. Fakat Dimitri Dima Mayakovsky (Oynadığımız Karakter) o adamın patlamadan nasıl kurtulduğu ise hala bir sır.

Vladimir Kamarivsky'nin Son Hali

Kiril'in Son Hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkryder -- 10 Haziran 2012; 4:22:48 >

• Single player hiç OYNAMADIM
  • Bf 3 sp yi oynayan cok az kisi var herkez mp oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de ben oynayabilseydim SP çok sıktı aslında
  • ben defalarca bitirdim sp yi bence başarılıydı

• Colonel 100'üm daha single player'dan 1 bölüm bile oynamadım
  • ben oyunu aldığımda sadece singleplayer vardı oyunu kurduğum yere multi crack atabileceğimi sanmıştım ama kurduğum yer sakattı zaten o gün bu gündür hayata küsüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar basit bir işi yapamadım ya yazıklar olsun bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

ben defalarca bitirdim sp yi bence başarılıydı

Bencede başarılıydı. Kurgusu güzel ve ilerleyişi farklıydı. Adamı mest eden ve tekrar tekrar oynatan görevler var.(thunder run, going hunting)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

ben defalarca bitirdim sp yi bence başarılıydı

Bencede başarılıydı. Kurgusu güzel ve ilerleyişi farklıydı. Adamı mest eden ve tekrar tekrar oynatan görevler var.(thunder run, going hunting)

atmosfer ve oynanış olarak cod u 5 e katlar bence hele uçak gemisindeki sesler, mürettebatın bize gidebilirsiniz demesi felan hepsi gerçeğinin aynıydı.
    hani yok yaaa cod un senaryosu bin bassar diyip bu sp ye kötü diyenler bence tam oynamamışlardır oyunu

• Bi ara oynadimda adamlar cok artistti kapiyi tekmeyle acmalar artist artist konusmalar biz hic oyle artistlik yapamiyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: The Darkryder

Vladimir Kamarivsky ve Kiril'in Ölümü

Neredeyse tüm Battlefield 3 oyuncuları bu adamın ölümünü merak ediyor. Bu iddiayı yalanlayanda var doğru bulanda. Ben mesela bu olayı doğru buluyorum. Yalanlayanların çoğu diyor ki: "Eğer o adamlar öldüyse Kaffarov bölümü için ne diyorsunuz?" şöyle diyoruz: Bu 3 Rus askerinin Kaffarov misyonu, Paris misyonundan öncedir. Vladimir Kamarivsky, hedefin kaçarken bizi oyalamak için attığı RPG tarafından havaya uçmuştur.

Kiril ise Vladimir Kamarivsky den dakikalar sonra aynı yerde gerçekleşen ve 80.000 kişinin hayatını kaybettiği nükleer patlamada ölmüştür. Fakat Dimitri Dima Mayakovsky (Oynadığımız Karakter) o adamın patlamadan nasıl kurtulduğu ise hala bir sır.

Vladimir Kamarivsky'nin Son Hali

Kiril'in Son Hali

Eee Kiril, Dimitri'nin yani bizim yanımızda değil miydi o öldü biz nasıl hayatta kaldık? Bu sırlar adamı delirtir herif bi kaç metre ötemizdeydi.. Kalp - Damar rahatsızlığı mı vardı acaba

• Orjinalini almadan önce çok SP oynadım banada başarılı geldi.
  • Oyunda böyle bir adam mı varmış
  • single bitirdim ama hic sarmıyor hikaye yok neredeyse ama multiye birşey diyemem
  • Cod oynadığım zaman bütün karakterlerin ismi uzun bir süre aklımda kalıyor ama bf3 sıngle da öyle değil unutuyorum bir süre sonra beni etkilemeyi başaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Single player hiç OYNAMADIM

Bende oyunu kurdum gibi direkt Multiplayer'e girdim.Single'ı hiç umurumda değil.
  • Ben de oynadım singleplayer'ı gayet iyiydi bence de.

Yanlız sonunu tam anlamadım anlayan biri pm atabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

Oyunda böyle bir adam mı varmış

Aynen. Senaryoyu hiç takip etmedim. Önüme gelene sıktım mermiyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.