Şimdi Ara

Battlefield 3 Takılma/Donma/FPSDrop Çözümü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
8.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

artik oyunu satin alabilirim o zaman. Tesekkurler :)

Bu arada 35 TL olan rus versiyonu mu alayim yoksa 55 olan Eng. versiyonu mu? Gittigidiyor`dan almayai planliyorum.

rus key al dostum. 900mb+10mb 'lık dosyalar indirdikten sonra sorunsuz şekilde oynuyorsun. tabi 20 liraya kıyamıyorsan tavsiyem şu yönde olacak; 900mb'lık patch inene kadar tekel bayiye gidip 4extra+fıstık alıp öyle başlaman yönünde

@ emreforum57 ve InsectKin, çoklu oyunculu FPS oynamak zevkli oluyor, evet Half-Life döneminden beri. Ama ben bir türlü oynayamıyorum beni hemen vuruyorlar, hikaye modlarını seviyorum hep.

Ayrıca BF nin multi ye yönelik bir oyun olduğunu daha önce de duymuş ve okumuştum, haklısınız, multi oynamadan ahkam kesmemek lazım.

Ama multiplayer oynarken daha da fazla sistem gereksinimi istiyor, o zaman daha da çileli olur. Zamanla gideriliyor hatalar gerçi. Yeniden DSL bağlattırırsam lise yıllarımda yaptığım gibi, Hamachi den ve oyunların kendi ağlarından multi oynamayı tekrar deneyeceğim. Saygılar.

Şiddetle tavsiye ederim :)
    Call Of Duty serisinin multiplayer bölümü gerçekten güzel onuda deneyebilirsiniz.

Mutlu yıllar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emreforum57

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

artik oyunu satin alabilirim o zaman. Tesekkurler :)

Bu arada 35 TL olan rus versiyonu mu alayim yoksa 55 olan Eng. versiyonu mu? Gittigidiyor`dan almayai planliyorum.

rus key al dostum. 900mb+10mb 'lık dosyalar indirdikten sonra sorunsuz şekilde oynuyorsun. tabi 20 liraya kıyamıyorsan tavsiyem şu yönde olacak; 900mb'lık patch inene kadar tekel bayiye gidip 4extra+fıstık alıp öyle başlaman yönünde

@ emreforum57 ve InsectKin, çoklu oyunculu FPS oynamak zevkli oluyor, evet Half-Life döneminden beri. Ama ben bir türlü oynayamıyorum beni hemen vuruyorlar, hikaye modlarını seviyorum hep.

Ayrıca BF nin multi ye yönelik bir oyun olduğunu daha önce de duymuş ve okumuştum, haklısınız, multi oynamadan ahkam kesmemek lazım.

Ama multiplayer oynarken daha da fazla sistem gereksinimi istiyor, o zaman daha da çileli olur. Zamanla gideriliyor hatalar gerçi. Yeniden DSL bağlattırırsam lise yıllarımda yaptığım gibi, Hamachi den ve oyunların kendi ağlarından multi oynamayı tekrar deneyeceğim. Saygılar.

Şiddetle tavsiye ederim :)
    Call Of Duty serisinin multiplayer bölümü gerçekten güzel onuda deneyebilirsiniz.

Mutlu yıllar.

Tamam dostum, sağol Sana da mutlu yıllar bu arada. Herkese mutlu yıllar.

• sanırım single player için gecerli
  • Birde Bunu deneyin arkadaşlar Yöntemi uygalayan 6 kişiden 6 sı sorununu çözdü

http://forum.donanimhaber.com/m_54079930/mpage_1/key_/tm.htm

konun altına dogru yöntemi vermişim.

Kendimi BF3 yardım melegi olarak hissettim bi an
  • Benim Bios'da Hyper-Threading seçeneği yok.İşlemcim i7 720q.
  • Bende garip bir sorun var. B2K haritaları dışında fps oranı gayet iyi fakat B2K haritaları daha hızlı yüklenmesinin yanı sıra fps oranları bu haritalarda biraz daha düşüyor nedense... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Bende garip bir sorun var. B2K haritaları dışında fps oranı gayet iyi fakat B2K haritaları daha hızlı yüklenmesinin yanı sıra fps oranları bu haritalarda biraz daha düşüyor nedense... ?

EA / DICE tarafından kabul edilen bir sorun yani oyunun kodlarıyla alakalı, muhtemelen bir sonraki update düzeltir. Bu sorun bütün kullanıcılarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonarshiQ

quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Bende garip bir sorun var. B2K haritaları dışında fps oranı gayet iyi fakat B2K haritaları daha hızlı yüklenmesinin yanı sıra fps oranları bu haritalarda biraz daha düşüyor nedense... ?

EA / DICE tarafından kabul edilen bir sorun yani oyunun kodlarıyla alakalı, muhtemelen bir sonraki update düzeltir. Bu sorun bütün kullanıcılarda var.

Teşekkür ederim, öğrendiğim iyi oldu ;)
  • benimde fpsde ani iniş cıkışlar oluyor 30fpsden 60a cıkıyor tekrar iniyor bazen 80fps oluyor bazen 20fps düşüyor sabit kaldıgını görmedim
  • 1 kişi bile denememiş galiba
  • slm arkadaslar herkeze iyi forumlar dun gece yukledim bf 3 fakat ilk bolumlerde bi catıya cıkıyoruz 4 5 kişi sniper la adamın biri ates ediyo nerde bellideil sonra surunerek koseye kadar gidiyoruz adamı gordum pencereden ates ediyor fakat sadece silahın atesi gozukuyo adam goızukmuyo ates ediyorum otarafa adamda olmuyo nası gecmem gerek bnm pcdemi sorun var yoksaoyun ayarlarınımı dusurmem gerek bilgi verrseniz sevinirim lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S

slm arkadaslar herkeze iyi forumlar dun gece yukledim bf 3 fakat ilk bolumlerde bi catıya cıkıyoruz 4 5 kişi sniper la adamın biri ates ediyo nerde bellideil sonra surunerek koseye kadar gidiyoruz adamı gordum pencereden ates ediyor fakat sadece silahın atesi gozukuyo adam goızukmuyo ates ediyorum otarafa adamda olmuyo nası gecmem gerek bnm pcdemi sorun var yoksaoyun ayarlarınımı dusurmem gerek bilgi verrseniz sevinirim lutfen

İngilizceniz iyi değilse oyunda altyazı özelliğini açın, görevleri tam olarak anlayamıyorsanız youtube da her bölümün vidyosu var.
  • hala takılma/donma problemlerini yaşayan arkadaşlar varmı?
  • bi kişide ben denedim şunlar şunlar oldu dese ne güzel olcak :)
  • bunu deneyin bende belirgin artış sağlandı.tabi bayağı bi yerden kısıyor config dosyası yapıyorsunuz ama görünür bi kalite kaybı pek yok.

hd 6850 x2 240 2gb ddr2.....medium da 1280 1024 ..40 civarı gidiyor fpshttp://www.battlefieldturk.com/forum/10-Bad-Company-2-Teknik-Yard%C4%B1m/14628-BATTLEF%C4%B0ELD-3-Performans-Artt%C4%B1rma-Y%C3%B6ntemleri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi othervoicesf -- 5 Ocak 2012; 16:01:05 >
  • arkadaşlar oyun 2 gün öncesine kadar gayet akıcıydı ne oldu bilmiyorum ama 80 fps de dahi oyun sanki kasar gibi lag varmış gibiydi . gametime.maxvariablefps 59 bu komut çözdü gibi . acaba sorun nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.