Şimdi Ara

Battlefield 3 - YARDIMM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Battlefield 3 aldım, yarına elime geçecek. Size sorum PS3'de oynarken multiplayer da pc de oynayan arkadaşımla buluşabilirmiyim? Birde; ben seriyi ilk defa oynayacağım bu nedenle bana hangi sınıfı önerebilirsiniz. (Keskin nişancılığa bayılırım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen PS3'de oynarken multiplayerda pc de oynayan arkadaşınla buluşamassın öyle bir özellik yok bf3 multiplayerında sınıf konusuna gelirsek senin oynayışına bağlı ama bf3de tek bir sınıf üzerinden gitmeceksin
  • Malesef oksijn arkadasin dedigi gibi bulusamazsin, sinif seçimi senin zevkine kalmis ben sahsen haritanin kosullarina göre sinif seçiyorum mesala tank ve lav-25 gibi zirhli araçlarin oldugu büyük map'larda Engineer sinifini kullanirim araç olmayan kapali mekanlarda geçen maplardada genelde hep Assault kullanirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3y4L3th

Arkadaşlar Battlefield 3 aldım, yarına elime geçecek. Size sorum PS3'de oynarken multiplayer da pc de oynayan arkadaşımla buluşabilirmiyim? Birde; ben seriyi ilk defa oynayacağım bu nedenle bana hangi sınıfı önerebilirsiniz. (Keskin nişancılığa bayılırım)

Malesef değişik platformlardaki arkadaşlarınla buluşamazsın.Sınıf konusuna gelirsek Keskin nişancıya herkez bayılır daha bi havalı gelir ama oynamasıda var sevebilirsin ama eğer oynıyamıyorsan sıkar seni klasik olarak assault öneririm her türlü kişinin oynıyabileceği bir sınıf adam öldürmekten çok arkadaşlarını ölünce kaldırma ve kalabalık yerlere medic kit atman gerek eğer engineer kullanıcaksan haritadaki araçlar senden sorulur takım arkadaşının kullandığı araçları tamir etmen gerekir düşman araçlarını ise bombalaman.Support sınıfı ağır makinalı çok mermili silahlarla ortalığa ölüm kusabilirsin takım arkadaşlarına ammo vererekte puan kazanabilirsin ayrıca havan topu ile uzaktan atamların üstüne bomba atabilirsin.Daha detayli bilgi almak istiyorsan Gökhan abinin hazırladığı rehber'leri izlersen daha çok yardımcı olur.BSC'de bulabilirsin.

• Kesinlikle Assault tan başla.İlk assault u bitir.Keskin nişancılığı seviyorsan daha sonra recon seçebilirsin
  • Buluşamazsın öyle bir özellik yok.
  • Nedense ben engineer ı çok seviyorum. RPG yasak metroda bile engineer oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende snipere bayılırım ama ilk engineer le başla az alış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.