Şimdi Ara

Battlefield 4 (2013) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.478
Cevap
150
Favori
1.196.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha şimdiden ana konu açmışsın konum tutsun egosunu bu kadar belli etmeyin be arkadaşım
  • Sitede ilk resim ortaya çıktı ;

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Sitede ilk resim ortaya çıktı ;

Hadi bakalım Kalan 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Multiplayer'da denizaltı ve gemiler. Olsa ne güzel olur yalnız!

Hocam %99 olacak gibi ama o pervane dönerken arkadaki ışıklarda neyin nesi? Ben onu anlamadım. Eğer o pervane gerçekten bir denizaltının ise kesinlikle olur. Zaten kafalarına göre video yayınlamazlar...

Hocam o ışıklar battlefield ın turuncu çizgileri

Desene denizaltı

Trollcüler baya bir yüzecek arkamızdan

• Bu arada tank videosu yayınlandı bsc da var şuan.
  • Bence bombardıman gemileri olacak,onları batırmak içinde denizaltıları kullanacağız.
  • Normandiya çıkarmasını, multiplayer'da yaşamak istiyorum. Modern versiyonu da kabul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 21 Mart 2013; 21:17:37 >
  • ]
  • Kim bilir kaç gb olur ?

Adam gibi oyun olsun da 30 a kadar razıyım
  • Bi wc girip çıktım video + resim gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Bi wc girip çıktım video + resim gelmiş

Hocam kaç gün kaldın orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Lymon*

quote:

1-2 saat içinde Air videosu da gelir artık İnş.
  • quote:

quote:

Haykirdim:D:D

bf3 u onsiparis verememistim. Bunu vericem insallah.
    Resimde dikkatimi ceken birsey oldu. Frostbite 2,5 diyorlardi ama 2 yaziyor.
    Bf1942 nin bedava olmasinin nedeni de anlasildi,"deniz savaslari" ni ogrenmemiz icin:)
    Eger resimdeki ucak gemisini surebileceksek varya......
    İnsallah bekledigimiz gibi cikar oyun.
    İlk gameplay 27 martta. Hadi dayanin 1 hafta kaldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benden demesi Okuyun kesinlikle:

Bu daha önce yayınlanan bir sanatsal çalışmada küçük küçük turuncu resimlerin her biri için böyle 20 saniyelik videolar yayınlanacak bence. İşte 2 tanesi aynı gün yayınlandı. Bence en az 5 video daha yayınlanacak:

http://i2.minus.com/iWK7UTgArm37t.jpg

Bu resimde var işte. 10 taneye yakın küçük turuncu resim var. Aralarından bir tanesi de gemi resmi yayınlanmış...

Bu yayınlanan yeni turuncu gemi resmi yukarıdaki linkteki resimde, T ve L harflerinin arkasında yer alıyor. Doğru tespit etmişim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 21 Mart 2013; 21:57:32 >

• quote:

Benden demesi Okuyun kesinlikle:

Bu daha önce yayınlanan bir sanatsal çalışmada küçük küçük turuncu resimlerin her biri için böyle 20 saniyelik videolar yayınlanacak bence. İşte 2 tanesi aynı gün yayınlandı. Bence en az 5 video daha yayınlanacak:

Bu resimde var işte. 10 taneye yakın küçük turuncu resim var. Aralarından bir tanesi de gemi resmi yayınlanmış...

Bu yayınlanan yeni turuncu gemi resmi yukarıdaki linkteki resimde, T ve L harflerinin arkasında yer alıyor. Doğru tespit etmişim...

Şu en sağdaki turuncu resimde karlı map mı var yoksa bana mı öyle geliyor

• quote:

Tank sanmıştım ben onu

• quote:

quote:

Yok valla 30 dk girdim çıktım gemi resmi + tank videosu gelmiş girmeden önce de resmi site + youtube + dh deydim

• quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

quote:

Şu en sağdaki turuncu resimde karlı map mı var yoksa bana mı öyle geliyor

Yakınlaştırıp baktım bana karlı map gibi geliyor çünkü adam kalın giyinmiş dağcılar gibi ve dağ yani bf3 de en iyi map alborz mountains bence ve bunun bf4 halini düşünemiyorum

• Sistem gereksinimleri ne zaman aciklanir?ilk gameplay ile gelme sansi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Sistem gereksinimleri ne zaman aciklanir?ilk gameplay ile gelme sansi var mi?

Frostbite 2 olacak sanırım yine diyeceğim ama 2.5 olma ihtimali daha yüksek.Bfbad company 2 2010'da çıktı 1,5 ile 2011'de de Bf3 2.0 ile çıktı bunda da 2.5 olması gerek artık yani
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.