Bildirim
Battlefield 4 hakkında sorularım vr
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dostum yaklaşık 1 ay öncesine kadar BF4 oynuyordum uzun bir süredir.
1- Online'da yaklaşık 200-250 saatim var, hileye denk geldiğimi bile hatırlamıyorum. Belki bir belki ikidir.
2- Bayrak kapma modunu hiç oynamadım bir fikrim yok ama Rush modu illaki olmalı. Ben daha 1 ay öncesine kadar sürekli Rush oynardım. Hatta dolu serverları bile var. Server arama ayarlarını default'a getirip sadece Rush ya da Bayrak kapma modunu seçmeni öneririm.
3- Yanılmıyorsam bir tane Türk server'ı vardı fakat akşam saatlerine doğru doluyodu. Malesef server'ın ismini hatırlayamayacağım. -
Bende satın alacağım ama alırsam bu 3. hesap olacak. -
Oyunda hile yok demek yanlış olur.Ps4 te oynardım pc geçtim 1 aydır oynuyorum.Sanki herkeste aim hack var macro var bariz belli ne mermi sekiyor ne silah tepiyor her attıgı bende adamın.
Rush modunda server zor bulunuyor genelde conquest var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- esn sonar nedir
- battlefield 1 directx error
- bf1 en iyi silahlar
- directx function getdeviceremovedreason failed with dxgi_error_device_hung
- battlefield 1 oyundan atma
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
- battlefield 2042 izle türkçe dublaj
- battlefield 1 çanakkale
- battlefield 1 osmanlı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X