Şimdi Ara

Battlefield 4 Mouse tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İdareten aldığım logitech g100s baya dandik çıktı. bikaç ay dayanabildim. şimdi de tıklama sıkıntısı var. hazır da kart çıkmışken 150tl' yi geçmeyecek mouse almayı düşünüyorum ama haliyle epey kararsızım.

Steelseries Kinzu mu alsam Kana' mı? yoksa Sensei' ye mi baksam? Razer' lar baya tuzlu görünüyor.

1-2 güne alıcam gibi. Varsa önerileriniz çok iyi olur.

• general_einstein kullanıcısına yanıt
    o bütçe ile Amazondan deathadder veya rival alman daha iyi olur. hatta bu ikisi ara sıra özel indirime giriyor, bu sayede uygun fiyata alabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_93639569/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 7 Eylül 2014; 20:41:09 >
  • Yeteneksiz adama en kral ekipmanı versen bi halt beceremez; yetenekli adama toplu mouse versen yine oynar

Sana bişey demedim yanlış anlama, her gördüğüm ekipman konusuna yazasım gelir bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Yeteneksiz adama en kral ekipmanı versen bi halt beceremez; yetenekli adama toplu mouse versen yine oynar

Sana bişey demedim yanlış anlama, her gördüğüm ekipman konusuna yazasım gelir bunu

orta halli adama da orta halli mouse lazım sonuçta.
  • hazır indirime girmişken alayım bunu??

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd800303&categoryId=52

sürekli optik iyi diyorlar. ne farkı var laser' den?
  • logitech g9x kullanıyorum, bence gayet iyi;)
  • Deathadder v2 tek geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech G500s
    Ayrica konu yanlis yerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Logitech G500s
    Ayrica konu yanlis yerde.

Farkındayım. Bfciler ne kullanıyor merak ettim. 500s i düşündüm de bir daha logitech almam sanırım. SS kinzu v2 pro siparişi verdim bakalım.

• Razer deathter 2013 mouse kullanıyorum.Çok memnunum.Özellikle kavraması ele oturması çok rahat
  • SteelSeries Rival . Fakat amazondan veya ebay'den alman daha uygun olacaktır çünkü türiye fiyatı 200 lira civarinda.
  • Ben 1997 yılından kalma tekerlekli fare ile oynuyorum. Yağlıyorum,ucuna taramalı takıp dalıyorum...
    Bf3'te 10.200 headshot kill'im var.
  • kinzu v2 pro aldım ama istatistiklerim düşmeye başladı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

kinzu v2 pro aldım ama istatistiklerim düşmeye başladı :S

Her yeni mouse da belirli bir alisma sureci gerekli. Oynadikca alisirsin. Istatistiklere kafayi takma.

• Özgü® kullanıcısına yanıt
    evet o yüzden takmamaya çalışıyorum lan boşa mı para verdim diye düşünüyorum :D

cs ci bir ark 500hz de oyna diyodu sonra 1000hz ye çıkardım eski pad ile daha iyi sanki. qck pad ile takılıyo gibi geldi bana :S
    1600dpi dan fazlası feleğimi şaşırtıyor :S
  • Bf3 de epey iyi oynadigimi dusunuyorum
    . Kullandigim mouse everest ti bi ara yegene sinirlendim kablosu koptu. O gun den sonra iyi oynayamam saniyordum
    . Ama evdeki yedek duran dandik a4tech mouse ile bi sure sonra alistim.
    Bence onemli olan alismak. Bosa para harcama.

Zamaninda toplu mouselar ile oynardik.
  • A4Tech X7 XL-747H al, paran cebinde kalsın.
    gayet yeterli ve kaliteli bir mouse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.