Şimdi Ara

Battlefield 4 mulplayer oynayamıyorum, acil destek lazım!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen gün boğazımdan kesip Battlefield 4 pre edition aldım ama almaz olaydım demiyor değilim oyunu almama neden olan etkenlerse zaten bad companyden itibaren gönlümde taht kurması oldu örnek vermek gerekirse bir bölüm vardı kendi küçük ekibimle bir nükleer bombanın fırlatılmasını engelleme görevinin başında 3-4 grup düşman birliği ve bir kaç tankla karşı karşıya kaldığım terkedilmiş bölgede onları yok edip nükleer füzeyi etkisiz hale getirmek gerekiyordu bu çatışmalar tahmin edeceğiniz gibi epey zorlu oldu ve sonlara doğru birde baktım ki bulunduğumuz bölge tamamen yerle bir olmuş herhangi Bi yerde saklanamıyorsun Adamlar ağır silahlarla roketatarlarla ve tankla saldırıyor boru değil ameke. Bu bölüm beni hayli etkilemişti bf 3 ise pc kötü olduğu için izlemekle yetindim velhasıl kelam yakın zamanda PC yeniledim derken hayalimdeki oyunları oynayayım dedim öyle her oyunuda oynamam bf4 korsan indirdim hemide Türkçeydi tadına doyamadım oyun beklentimin üstünde lezzet verdi bende öyle her oyuna para vermem hak ediyorlarsa orjinal oyun alırım fakat korsanın tek sevmediğim yani firmalar artık iyice güçlendi ince eleyip sık dokuyorlar oyun loading ekranında biraz takılıyordu sırf bunun ve multi oynamak için dedim alıyorum bunu ve aldım eyvallah iyi güzel hoş oyun ama korsan sürümünde daha kaliteli grafikler ve ultrada sıfır kasmayla oynarken grafiklerden kısılmamış sürümde hikaye modunu, aynı şeyi orj sürümde yapamıyorum mediumda 2-3 tane bomba atınca kasıyor donuyor afilli silahlarda atış yapınca oyun donuyor multi desen zaten hak getire giriyorum oyuna dahil oluyorum max doğar doğmaz 2-3 mermi sıkıyorum hoooop. Punkbyster kicked vs vs punkbuster.exe hatası alıp duruyorum boğazımdan keserek aldığım oyun boğazımda kaldı iyi mi? Ne yapmam lazım sevdiğimde bir oyun cod desen mario grafiklerine sahip hala. Canım sıkılınca mw3 ten başkası sarmıyor aptalca 4 çekirdek 6 gb ram gereksinimi çıkarmışlar benim sistem en güncel f/p nin sistemlerin kralı olmasına rağmen ve orta seviye sistemlerin çoğundan iyi olmasına rağmen sırf bu yüzden n açmıyor codu, crysis 3 ü bile ultrada +28fps ile oynayabiliyorum ama bf4 te birde mantle olmasına ve benim kartın desteklemesine rağmen mediumda kasması ve multi açmaması hayli ilginç ve üzücü durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.