Şimdi Ara

Battlefield 4 Night Operations oyuna girmiyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün itibariyle BF4 Night Operations Dlc si beleş olarak çıktı. 750 mb bişey. İndirdim heves ettim yükledim ama battlelog sitesinde bu dlc nin haritasına girerken dlc yi indir ve yükle diyip origine yönlendiriyor bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende giremiyorum. Aldık alalı sorunları bitmedi.. oyunuun
  • Siz en aızndan indirebilmişsiniz ben indiremiyorum bilgisi olan var mıdır acaba?

Origin içindede aynı browser üzerinden denememdede aynı sorun ile karşılaşıyorum tıklatmıyor pay now seçeneğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnverJan -- 6 Ekim 2015; 18:42:58 >
  • Origindeki oyuna sağ tıklayıp "game details" seçeneğine girdim ve oradaki listeden ücretsiz DLC'yi indirdim. Daha sonra oyunun dosyalarını "repair game" seçeneğiyle kontrol ettirip girmiştim, birde öyle deneyin.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Aynı :(

Hem buda origin üzerinden fotoğraf olsun

• Sözleşmeyi onayla açılması lazım. Olmadı chromedan gir hesabına webden açmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    webden de aynı orada mavi yazıalrın hepsini açtım dedim belki illa oku gibi filan bazı program kurulumlarında en alta inmeden kabu let açılmıyor ya :D bi totem yapayım dedim olmadı öylede :) webtede aynı sorun
  • Bişey diyeceğim ama gülme :D o sözleşme yazısının yanındaki kutucuk monitörün parlaklığından dolayı görünmüyor :D onu fark ettim tamam o seçenek geliyor gece indirteceğim :)

Deneyip buradan sonucu yarın atarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.