Şimdi Ara

Battlefield 4 on MSI GE60 İ5 GTX660M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

STAY TUNED :-) Battlefield 4 + MSI GE60 İ5 GTX660M Video eklicem.

Saygılar

• Helal bekliyorum
  • Jessie2012 kullanıcısına yanıt
    buraya mı ekleyeceksin hocam.
  • :-(((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jessie2012

quote:

Bugün Battlefield 4 Alpha başlıyor.

STAY TUNED :-) Battlefield 4 + MSI GE60 İ5 GTX660M Video eklicem.

Saygılar

aradaşlar kusura bakmayın video çekemiyorum çünkü windows 8 battlefield 4 alphada desteklenmiyor :-/

kardeşim yanlışın var bence uyumluluk ayarı yapsan olmazmı acaba benim bildigim kadarı ile
    yoksa pcyi win 7 cevirecem anasını

• Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün oynadım oyun berbat durumda girdim grafikleri gördüm hemen cıktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

dün oynadım oyun berbat durumda girdim grafikleri gördüm hemen cıktım

Nasil yani?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    son ayarlarda kasıyor 1024 e gtirdim oldu counter strike oyun hazır değil oyun ortamı bınalar hoşuma gitmedi maps berbat btf 3 şu an çin daha cazip duruyor tankın altındakı renk mavi ne alakaysa daha üzerinde cok çalışmaları lazım
  • GAMESCONVENTION 3-4 Gündür Takip ediyorum BATTLEFIELD 4 GRAFIKLERI COK IYI Sanırım MSI GE60 0ND GTX660M yetersiz geliçek gibi görünüyor Geçmiş olsun benle aynı kaderi paylaşana :-) Yeni Notebook alma zamanı geldi....
  • quote:

GAMESCONVENTION 3-4 Gündür Takip ediyorum BATTLEFIELD 4 GRAFIKLERI COK IYI Sanırım MSI GE60 0ND GTX660M yetersiz geliçek gibi görünüyor Geçmiş olsun benle aynı kaderi paylaşana :-) Yeni Notebook alma zamanı geldi....

Arkadaşlar sırf bu oyun için bilgisayar alıyorum eğer GTX660M kaldırmıyorsa gerçekten planlarımı kökten değitireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI GE60 20E yada MSI GE70 20E al bence zaten battlefield 4 release kadar toplarsın eksik parayı hocam :) bende öyle yapıcam simdi...
  • quote:

MSI GE60 20E yada MSI GE70 20E al bence zaten battlefield 4 release kadar toplarsın eksik parayı hocam :) bende öyle yapıcam simdi...

Ya ben taksitle alıcam pedere 2200 dedik zaten oha dedi araba taksidi gibi ne bu dedi bende 4 sene kullancam falan dedim şimdi 2850 desem basar zılgıtı o yüzden bekleyeyim diyorum ama dolar 2,20 olur o zamana kadar :) bu doların devalüasyonla tanışması lazım yoksa 2 seneye temel ihtiyaçlarımızı karşlıayamayacak bir seviyeye geleceğiz

• quote:

GAMESCONVENTION 3-4 Gündür Takip ediyorum BATTLEFIELD 4 GRAFIKLERI COK IYI Sanırım MSI GE60 0ND GTX660M yetersiz geliçek gibi görünüyor Geçmiş olsun benle aynı kaderi paylaşana :-) Yeni Notebook alma zamanı geldi....

hocam işinize karısmak gibi olmasın haşaa bf4 için yeni bir dizüstü yerine bir masaustu bilgisayar alırsanız çok daha iyi bir bf4 deneyimi yaşayacagınızı dusunuyorum.Ama tabi grafikleri düşürüp notebooktada oynanabilir
  • hepimiz onun farkındayız zaten Notebook tercih etmemizin farkli nedenleri var...

• +1 banada öle söledi peder ama ben dedim 3 de 1ini biriktircem dedim tamam dedi ama 3000 lük alcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.