Şimdi Ara

Battlefield 4 Online Oynayamiyorum Oyun Donuyor - Yardim Edebilirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba 2013.12 'den beridir ara sira oynadigim oyunum battlefield 4 'u son zamanlarda giremiyorum yazin bi ara uzun sure girmemistim ardindan windoiws 7'den windows 8.1'e gectim 8.1'e gectikten sonra originden oyunu tekrar indirmek zorunda kaldim inincede bakiyim calisiyormu diye oyuna girdim ancak loading ekrani bi sure donuyor ardindan ya tepkisiz kaliyor ya da windows calismayi durdurdu diyor bu duruma sinir olunca tekrar windows 7'e dondum (tek sebebim bu deildi 8.1 acilista vs kasmaya baslamisti cok sukur 7'de bu konuda bi sorun yok) ancak yine oyun ayni hatalari veriyor .
    nvidia 'nin son guncellemesi olan 344'u indirdim yukledim durum yine ayni eski guncelleme olan 340'lada bu sorunu yasiyordum ayrica battlefield 3'te var ona rahatca giriyor 70 fps ustu calistiyor pc ,battlefield 4 ssd'ye kurulu oldugu icin 15 sn'de bir servera baglanirdi ama simdi hic baglanmiyor loading ekraninda gereksiz bi sekilde kasiyor bir keresinde bakalim cok bekleyince acilcakmi dedim 1 saat boyu baska seylerle mesgul oldum geldim hala ayni durumdaydi donmus kalmisti loading ekraninda ,sorunun ekran kartiin yavas calistigindandir diye dusunuyorum cunku msi afterburner acikken gordumki loading ekraninda gpu load en fazla %5 oluyor ve sik sik %0'a dusuyor .
    Bu arada sistemin bf4 icin yeterli i7 3630qm islemci 3 gb gtx 670mx ekran karti 8 gb ram 120 gb ssd var isletim sistemi windows 7 ultimate 64 bit service pack 1 tum guncelelemeleri tam microsofr visual c++ directx ekran karti surucusu gibi suruculer tam ve gunceller, sizce sorunu nasil cozebilirim bu sorunu yasayan baska arkadaslarda varmidir acaba ? Simdiden tesekkur ederim herkese

• Aynı sorun bende de var kardeş. Betasını çalıştıran pc orjinalini çalıştırmıyor. Çözümünü bulan varsa Allah rızası için paylaşsın yahu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.