Şimdi Ara

Battlefield 4 takılma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar battlefield 4 orjinal olarak playstoredan satın aldım aynı şekilde bf3 oyuncusuyum ve bf3 ultra full çözünürlükte multiplayer oynarken bf4 single playerinde takılmalar yaşıyorum ilk önce sistemi yazayım.

Ekran kartı : 1 gb HD 6850 Dual x çift fan

İşlemci : Amd fx bulldozer 6100 six core Processor

Ram : Kingston hyper x 1600 mhz 4 GB

HDD: 1 TB Samsung

İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate 64 bit

İşlemci sıcaklıhı 55 derece - boşta 20-15

Sorunu daha detaylı yazayım 32 bit kuruluyken hiç takılma yaşamazdım low ayarlarda yanlız şuanda 64 bit sistem kuruluyken takılmalar yaşıyorum lowda bile kasma değil bakın ! takılmalar anlık gidiyor oyun direk geliyor hem ultrada hem high de hem mediumda çözünürlühü düşürüyorum yanlız sorun yine aynı bf3 multisinde singlesinde sabit fps ile takılmadan donmadan oynuyorum ultra ayarlarda yanlız bu bf4 benim umutlarımı yıktı..Açaba genel sorunmu ? yoksa benlik sorunmu oyun orjinal tekrar söylüyorum updatalerle düzelirmi ?

• Ani FPS düşüşleri yaşayan çok kişi var.Genel sorun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

Ani FPS düşüşleri yaşayan çok kişi var.Genel sorun sanırım.

Sorunun benden olmaması beni rahatlattı genel sorunsa galiba update beklicez
  • Aynı sorundan ben de yakınıyorum. Oyun çıkalı 2 hafta oldu hala update yok ortada. Her gün iyi küfür yiyorlar benden.
  • Sende ani takılma var. Bende de oyun crash ediyor sürekli. Ekran kartı, işlemci, RAM falan demesin kimse çünkü ultra'da da low'da da aynı şey oluyor. Patch bekliyorum, zevk alamıyorum şuan oyundan üstüne premium da aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Sende ani takılma var. Bende de oyun crash ediyor sürekli. Ekran kartı, işlemci, RAM falan demesin kimse çünkü ultra'da da low'da da aynı şey oluyor. Patch bekliyorum, zevk alamıyorum şuan oyundan üstüne premium da aldık.

aynen öyle ama demişlerdi oyun çıktıktan 2-3 ay sonra alın diye bütün bf oyunları böyle yapıyor ilk çıktıkları hafta hatalar hatalar bf3 dede mouse sorunu takılma sorunu kasma sorunu burda takılma sorunu bina yıkılmaması bugu vallahi gına geldi....
  • yardımcı olusanız sevınırım :)

2 gun once bf4 oyununu satın aldım aldım ama cpu sıcaklıgı ve bellek sıcaklıgı benı oldurecek cok cabuk ısınıp fps yıde alt ust edıyor kasmalar meydana gelıyor acaba sebeb nedir ?

leptobumun ozellıklerı :

İşlemci :Intel(R) Core(TM) i5-240M CPU@2.30GHz 2.30 GHz

Bellek :4.00 Gb DDR3

Sistem Türü 64 Bit

Ekran Kartı: NVIDIA GEFORCE GT540 M CUDA 1GB

Özelliklerim mi yetmıyordur sızce ?

Şimdiden Tesekkurler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ToLGaHaN-

yardımcı olusanız sevınırım :)

2 gun once bf4 oyununu satın aldım aldım ama cpu sıcaklıgı ve bellek sıcaklıgı benı oldurecek cok cabuk ısınıp fps yıde alt ust edıyor kasmalar meydana gelıyor acaba sebeb nedir ?

leptobumun ozellıklerı :

İşlemci :Intel(R) Core(TM) i5-240M CPU@2.30GHz 2.30 GHz

Bellek :4.00 Gb DDR3

Sistem Türü 64 Bit

Ekran Kartı: NVIDIA GEFORCE GT540 M CUDA 1GB

Özelliklerim mi yetmıyordur sızce ?

Şimdiden Tesekkurler :)

Arkadaşım her konuya aynı mesajı yazmak yerine 1 tane kendine ait konu açsan daha yardımcı olurdu millet sana hemde milletin konusunu dağıtmamış olurdun.

Soruna gelelim ,

Laptopta sıcaklıkların fazla olması normal , hem kartınız ve işlemciniz yeterli değil hemde gamer laptopları hariç diğer laptoplar çok ısınma yapar heleki BF4 gibi bir oyundu , Benim bile 200r kasam içinde 4 tane fan 7870xt dual fanlı ekran

kartımın sıcaklıgı bile 67-68 derecelerde geziyor seninkinin yüksek olması normal , Gamerlaptoplar hariç bence diğer laptoplarda BF4 oynanması baya zor olur heleki MP ' sinde

Konu sahibi @Metdoes arkadaşımın sorusuna geleyim

Tek sende yok bu sorun şahsen bende yaşıyorum , fx6300 4.0 ve hd7870xt ile , oyun gayet akıcı güzel ama oyunda takılmalar oluyor , düzeltirler büyük ihtimalle bu sorunu kısa bir süre içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 9 Kasım 2013; 18:24:08 >

• bende

amd fx 6300
    4gbram
    7850 256bit 1gb ekran kartı

var aniden kasılma oluyor. fps 30dan yüksek oysaki..
  • benim :
    intel core 2 quad 2.66
    nvidia gtx 570
    8gb ram

BF3 ü ultra ayarlarda oynayan ben BF 4 te low da bile takılıyorum o kadar grafik farkı var mı ki ? campaign de rahat ancak multiplayer ping le birleşince oynayamıyorum mouse geç hareket ediyor vs..
  • Amd Phenom 2 x4 b50 3.6 Ghz
    8GB 1333 Ram
    1 GB HD 5850 OC

ister low ister high olsun multide ilk oyun bitip 2. oyuna girdikten sonra 5dk gibi bir süre zarfında oyun öle bir takılıyordu adam tekleye tekleye gidiyor.Görev yöneticisine baktığımda Ram 7.9/8.0 olarak gözüküyor.Oyunu kapatsamda ram miktarı %80 altına düşmüyor.Ne denediysem sorunu çözemedim.

İşte bu da böyle değişik bir sorun.
  • sorun bende de aynen devam ediyor ne kadar grafik düşürsem de aynı dert..
  • Oyunu adam gibi optimize edememişler. Herkesde aynı sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikle pencere kenarlarına ışığın olduğu ve yürürken sağa dönme sola dönmede oluyor yoksa yeni cıkan oyunlar ssd mi istemeye başladı
  • arakdaşlar selam yeni sistem topladım daha dakika 1 gol 1 battlefield kasıyor.
    video ayarlarıyla da oynatmıyor ve low ayarlarda oynamak durumundayım yine de takılıyor
    var mı fikri olan?

ram 4gb ondan mıdır nedendir?

sistem şu şekilde
    ASUS
    GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    ASUS
    M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    XIGMATEK
    ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
  • mrb arkaslar battlefield 4 mousu görmüyor klavyeyi görüyor sadece mosu görmüyor mousta sorun yok başka oyunlarda çalışıyor yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.