Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 Almayı Düşünüyorum Kararsızım Yardım ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada dediğim gibi Bad Company 2 almayı düşünüyorum ama kararsızım MW2'de alabilirim karar veremiyorum arkadaşların bazılarıda B3 bekle diyolar ne yapıcam yardımcı olurmusunuz ?

• BF3 çıkana kadar BC2 rahat götürür BC2 al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

BF3 çıkana kadar BC2 rahat götürür BC2 al derim
    BF3'e kadar bekleyebilirim dersen bekle, yok illa alıcam dersen BC2 al derim. MW2'de dedicated server yok ve artık eskidi açıkçası. MW2 oynamak istiyorsan AlterIW'den oyna, tonla server var ve dedicated hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

BF3'e kadar bekleyebilirim dersen bekle, yok illa alıcam dersen BC2 al derim. MW2'de dedicated server yok ve artık eskidi açıkçası. MW2 oynamak istiyorsan AlterIW'den oyna, tonla server var ve dedicated hepsi.

Alıntıları Göster
    evet alteriw iyi bir alternatif. bc2de multi hiç oynamadım ama bc3 bomba gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

evet alteriw iyi bir alternatif. bc2de multi hiç oynamadım ama bc3 bomba gibi geliyor

Alıntıları Göster
    Bilgisayarın oyunu kaldıracak düzeydeyse tereddüt etme Bad Company 2 yi al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Bilgisayarın oyunu kaldıracak düzeydeyse tereddüt etme Bad Company 2 yi al bence.

Alıntıları Göster
    Tamam arkadaşlar yardımınız için saolun en kısa zamanda alıcam BC2 BF3 cıkıncada onu alırım artık zaten Kasım gibi cıkıcak sanırıım hepinize teşşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever8668

Tamam arkadaşlar yardımınız için saolun en kısa zamanda alıcam BC2 BF3 cıkıncada onu alırım artık zaten Kasım gibi cıkıcak sanırıım hepinize teşşekkürler

Alıntıları Göster
    Bence de al dostum. Önünde koskoca bir yaz var. Bende 1 ay önce aldım. Çok memnunum BC2'den. İyi eğlenceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Bence de al dostum. Önünde koskoca bir yaz var. Bende 1 ay önce aldım. Çok memnunum BC2'den. İyi eğlenceler

Alıntıları Göster
    Tartışmasız şu an en iyi multiplayer first person shooter BFBC2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Tartışmasız şu an en iyi multiplayer first person shooter BFBC2

Alıntıları Göster
    tabikide bir savaş simülasyonu olan Bad Company 2 yi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA3FC8585

tabikide bir savaş simülasyonu olan Bad Company 2 yi al

Alıntıları Göster
    punkbuster & realtek yaz google a biraz araştır sonra al
    ben aldım steamde duruyor oynayamıyorum ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: TssdR

punkbuster & realtek yaz google a biraz araştır sonra al
    ben aldım steamde duruyor oynayamıyorum ^^

Alıntıları Göster
    Hiç gerek yok almana.İpin ucu kaçmış artık zaten hilesiz server bulman artık çok çok nadir.Ben BF3'ü bekle derim eğer yazı geçirecek bir oyunun varsa.Ha yoksa alabilirsin black ops a tercih ederim BC2'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Hiç gerek yok almana.İpin ucu kaçmış artık zaten hilesiz server bulman artık çok çok nadir.Ben BF3'ü bekle derim eğer yazı geçirecek bir oyunun varsa.Ha yoksa alabilirsin black ops a tercih ederim BC2'yi.

Alıntıları Göster
    Ben hem bf bc 2 aldım hemde bf 3 ön siparişi verdim.

Multiplayeri için almıştım beğenmedim.Benim tarzım değil bu tarz
  • quote:

Orijinalden alıntı: project42

Ben hem bf bc 2 aldım hemde bf 3 ön siparişi verdim.

Multiplayeri için almıştım beğenmedim.Benim tarzım değil bu tarz

Alıntıları Göster
    Hala almamış olman hata ne diyim.
  • quote:

nası ya o kadar övüyolar o kadar güzel oyun diyolar warrock ile karıştırıyor olmayasın 1-2 tane anlarım ama hilesiz server yok diyosun gerçekten öylemi
  • quote:

Serverbrowser da yandaki punkbuster ı işaretlemiyorsun herhalde. Oyunu ilk çıktığı gibi almıştım. Şu ana kadar taş patlasın 2-3tane hileci gördüm. Oyun dünyasında özellikle polonyalılar ve ruslar çok hile yapar. %95 alman serverlarında takılıyorum, sorun yok, hem ping açısından da en idel server onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

quote:

Serverbrowser da yandaki punkbuster ı işaretlemiyorsun herhalde. Oyunu ilk çıktığı gibi almıştım. Şu ana kadar taş patlasın 2-3tane hileci gördüm. Oyun dünyasında özellikle polonyalılar ve ruslar çok hile yapar. %95 alman serverlarında takılıyorum, sorun yok, hem ping açısından da en idel server onlar.

Alıntıları Göster
    Bilgisayarına güveniyorsan düşünmeden al düşünmeden !

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bilgisayarına güveniyorsan düşünmeden al düşünmeden !

Alıntıları Göster
    Kesinlikle arşivde olması gereken bi oyun...
    Düşünmen hata..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Kesinlikle arşivde olması gereken bi oyun...
    Düşünmen hata..

Alıntıları Göster
    1 aydır oynuyorum hileci görmedim, arkadaşların da dediği gibi alman serverları çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

1 aydır oynuyorum hileci görmedim, arkadaşların da dediği gibi alman serverları çok iyi

Alıntıları Göster
    Bilgisayarıma güveniyorum en kısa zamanda alıyorum oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever8668

Bilgisayarıma güveniyorum en kısa zamanda alıyorum oyunu

Alıntıları Göster
    Bc 2 'de hile hurda kolay kolay bulamazsın baya heyacan zevk alırsın yani...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.