Arkadaşlar Başlıktada dediğim gibi Bad Company 2 almayı düşünüyorum ama kararsızım MW2'de alabilirim karar veremiyorum arkadaşların bazılarıda B3 bekle diyolar ne yapıcam yardımcı olurmusunuz ?
BF3 çıkana kadar BC2 rahat götürür BC2 al derim
quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
BF3 çıkana kadar BC2 rahat götürür BC2 al derim
BF3'e kadar bekleyebilirim dersen bekle, yok illa alıcam dersen BC2 al derim. MW2'de dedicated server yok ve artık eskidi açıkçası. MW2 oynamak istiyorsan AlterIW'den oyna, tonla server var ve dedicated hepsi.
quote:
Orijinalden alıntı: DarKSpideR99
BF3'e kadar bekleyebilirim dersen bekle, yok illa alıcam dersen BC2 al derim. MW2'de dedicated server yok ve artık eskidi açıkçası. MW2 oynamak istiyorsan AlterIW'den oyna, tonla server var ve dedicated hepsi.
Alıntıları Göster
evet alteriw iyi bir alternatif. bc2de multi hiç oynamadım ama bc3 bomba gibi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte
evet alteriw iyi bir alternatif. bc2de multi hiç oynamadım ama bc3 bomba gibi geliyor
Alıntıları Göster
Bilgisayarın oyunu kaldıracak düzeydeyse tereddüt etme Bad Company 2 yi al bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
Bilgisayarın oyunu kaldıracak düzeydeyse tereddüt etme Bad Company 2 yi al bence.
Alıntıları Göster
Tamam arkadaşlar yardımınız için saolun en kısa zamanda alıcam BC2 BF3 cıkıncada onu alırım artık zaten Kasım gibi cıkıcak sanırıım hepinize teşşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: 4ever8668
Tamam arkadaşlar yardımınız için saolun en kısa zamanda alıcam BC2 BF3 cıkıncada onu alırım artık zaten Kasım gibi cıkıcak sanırıım hepinize teşşekkürler
Alıntıları Göster
Bence de al dostum. Önünde koskoca bir yaz var. Bende 1 ay önce aldım. Çok memnunum BC2'den. İyi eğlenceler
Bence de al dostum. Önünde koskoca bir yaz var. Bende 1 ay önce aldım. Çok memnunum BC2'den. İyi eğlenceler
Alıntıları Göster
Tartışmasız şu an en iyi multiplayer first person shooter BFBC2
quote:
Orijinalden alıntı: ghost41
Tartışmasız şu an en iyi multiplayer first person shooter BFBC2
Alıntıları Göster
tabikide bir savaş simülasyonu olan Bad Company 2 yi al
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FA3FC8585
tabikide bir savaş simülasyonu olan Bad Company 2 yi al
Alıntıları Göster
punkbuster & realtek yaz google a biraz araştır sonra al ben aldım steamde duruyor oynayamıyorum ^^
quote:
Orijinalden alıntı: TssdR
punkbuster & realtek yaz google a biraz araştır sonra al ben aldım steamde duruyor oynayamıyorum ^^
Alıntıları Göster
Hiç gerek yok almana.İpin ucu kaçmış artık zaten hilesiz server bulman artık çok çok nadir.Ben BF3'ü bekle derim eğer yazı geçirecek bir oyunun varsa.Ha yoksa alabilirsin black ops a tercih ederim BC2'yi.
quote:
Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers
Hiç gerek yok almana.İpin ucu kaçmış artık zaten hilesiz server bulman artık çok çok nadir.Ben BF3'ü bekle derim eğer yazı geçirecek bir oyunun varsa.Ha yoksa alabilirsin black ops a tercih ederim BC2'yi.
Alıntıları Göster
Ben hem bf bc 2 aldım hemde bf 3 ön siparişi verdim.
Multiplayeri için almıştım beğenmedim.Benim tarzım değil bu tarz
quote:
Orijinalden alıntı: project42
Ben hem bf bc 2 aldım hemde bf 3 ön siparişi verdim.
Multiplayeri için almıştım beğenmedim.Benim tarzım değil bu tarz
Alıntıları Göster
Hala almamış olman hata ne diyim.
quote:
nası ya o kadar övüyolar o kadar güzel oyun diyolar warrock ile karıştırıyor olmayasın 1-2 tane anlarım ama hilesiz server yok diyosun gerçekten öylemi
quote:
Serverbrowser da yandaki punkbuster ı işaretlemiyorsun herhalde. Oyunu ilk çıktığı gibi almıştım. Şu ana kadar taş patlasın 2-3tane hileci gördüm. Oyun dünyasında özellikle polonyalılar ve ruslar çok hile yapar. %95 alman serverlarında takılıyorum, sorun yok, hem ping açısından da en idel server onlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Al PaC
quote:
Serverbrowser da yandaki punkbuster ı işaretlemiyorsun herhalde. Oyunu ilk çıktığı gibi almıştım. Şu ana kadar taş patlasın 2-3tane hileci gördüm. Oyun dünyasında özellikle polonyalılar ve ruslar çok hile yapar. %95 alman serverlarında takılıyorum, sorun yok, hem ping açısından da en idel server onlar.
Alıntıları Göster
Bilgisayarına güveniyorsan düşünmeden al düşünmeden !
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Bilgisayarına güveniyorsan düşünmeden al düşünmeden !
Alıntıları Göster
Kesinlikle arşivde olması gereken bi oyun... Düşünmen hata..
quote:
Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream
Kesinlikle arşivde olması gereken bi oyun... Düşünmen hata..
Alıntıları Göster
1 aydır oynuyorum hileci görmedim, arkadaşların da dediği gibi alman serverları çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
1 aydır oynuyorum hileci görmedim, arkadaşların da dediği gibi alman serverları çok iyi
Alıntıları Göster
Bilgisayarıma güveniyorum en kısa zamanda alıyorum oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: 4ever8668
Bilgisayarıma güveniyorum en kısa zamanda alıyorum oyunu
Alıntıları Göster
Bc 2 'de hile hurda kolay kolay bulamazsın baya heyacan zevk alırsın yani...