Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 Almayı Düşünüyorum Kararsızım Yardım ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada dediğim gibi Bad Company 2 almayı düşünüyorum ama kararsızım MW2'de alabilirim karar veremiyorum arkadaşların bazılarıda B3 bekle diyolar ne yapıcam yardımcı olurmusunuz ?

• BF3 çıkana kadar BC2 rahat götürür BC2 al derim
  • BF3'e kadar bekleyebilirim dersen bekle, yok illa alıcam dersen BC2 al derim. MW2'de dedicated server yok ve artık eskidi açıkçası. MW2 oynamak istiyorsan AlterIW'den oyna, tonla server var ve dedicated hepsi.
  • evet alteriw iyi bir alternatif. bc2de multi hiç oynamadım ama bc3 bomba gibi geliyor
  • Bilgisayarın oyunu kaldıracak düzeydeyse tereddüt etme Bad Company 2 yi al bence.
  • Tamam arkadaşlar yardımınız için saolun en kısa zamanda alıcam BC2 BF3 cıkıncada onu alırım artık zaten Kasım gibi cıkıcak sanırıım hepinize teşşekkürler
  • Bence de al dostum. Önünde koskoca bir yaz var. Bende 1 ay önce aldım. Çok memnunum BC2'den. İyi eğlenceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tartışmasız şu an en iyi multiplayer first person shooter BFBC2
  • tabikide bir savaş simülasyonu olan Bad Company 2 yi al
  • punkbuster & realtek yaz google a biraz araştır sonra al
    ben aldım steamde duruyor oynayamıyorum ^^
  • Hiç gerek yok almana.İpin ucu kaçmış artık zaten hilesiz server bulman artık çok çok nadir.Ben BF3'ü bekle derim eğer yazı geçirecek bir oyunun varsa.Ha yoksa alabilirsin black ops a tercih ederim BC2'yi.
  • Ben hem bf bc 2 aldım hemde bf 3 ön siparişi verdim.

Multiplayeri için almıştım beğenmedim.Benim tarzım değil bu tarz
  • Hala almamış olman hata ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Hiç gerek yok almana.İpin ucu kaçmış artık zaten hilesiz server bulman artık çok çok nadir.Ben BF3'ü bekle derim eğer yazı geçirecek bir oyunun varsa.Ha yoksa alabilirsin black ops a tercih ederim BC2'yi.

nası ya o kadar övüyolar o kadar güzel oyun diyolar warrock ile karıştırıyor olmayasın 1-2 tane anlarım ama hilesiz server yok diyosun gerçekten öylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Hiç gerek yok almana.İpin ucu kaçmış artık zaten hilesiz server bulman artık çok çok nadir.Ben BF3'ü bekle derim eğer yazı geçirecek bir oyunun varsa.Ha yoksa alabilirsin black ops a tercih ederim BC2'yi.

Serverbrowser da yandaki punkbuster ı işaretlemiyorsun herhalde. Oyunu ilk çıktığı gibi almıştım. Şu ana kadar taş patlasın 2-3tane hileci gördüm. Oyun dünyasında özellikle polonyalılar ve ruslar çok hile yapar. %95 alman serverlarında takılıyorum, sorun yok, hem ping açısından da en idel server onlar.
  • Bilgisayarına güveniyorsan düşünmeden al düşünmeden !
  • Kesinlikle arşivde olması gereken bi oyun...
    Düşünmen hata..
  • 1 aydır oynuyorum hileci görmedim, arkadaşların da dediği gibi alman serverları çok iyi
  • Bilgisayarıma güveniyorum en kısa zamanda alıyorum oyunu
  • Bc 2 'de hile hurda kolay kolay bulamazsın baya heyacan zevk alırsın yani...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.