Şimdi Ara

battlefield bad company 2 online oynamak istiyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu aldım orjinal oyununu içinde online kod var bana oyunu yükledikten sonra ne yapmam gerekeni ve online oynamka için neye kayıt olmam gerektiğini söylerseniz sevinirim

• ARKADAŞLAR YARDIM EDECEK YOK MU?
  • oyun orijinal mi
  • Merhaba oyunu yükleyin yükleme bittikten sonra aktivasyon isteyecek 2 secenek var 1 online 2 cd ile siz online olanı secin aktif edin daha sonra oyunu calıstırın zaten updater baslıyacak güncel sürümü indirecek biraz uzun sürebilir update.
    Daha sonra oyunu acın ea hesabı olusturun,multiplay kısmından sunucuları görüp oyuna katılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

Merhaba oyunu yükleyin yükleme bittikten sonra aktivasyon isteyecek 2 secenek var 1 online 2 cd ile siz online olanı secin aktif edin daha sonra oyunu calıstırın zaten updater baslıyacak güncel sürümü indirecek biraz uzun sürebilir update.
    Daha sonra oyunu acın ea hesabı olusturun,multiplay kısmından sunucuları görüp oyuna katılabilirsiniz.

hocam multıplayer a bastım ea creat account çıktı e-mail ve password istiyor bu password yerine ne yazacağım cd deki online kodu mu yoksa kendi kafamdan bi şifre mi yoksa e-mail adresimin şifresini mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milanbaros9

quote:

Merhaba oyunu yükleyin yükleme bittikten sonra aktivasyon isteyecek 2 secenek var 1 online 2 cd ile siz online olanı secin aktif edin daha sonra oyunu calıstırın zaten updater baslıyacak güncel sürümü indirecek biraz uzun sürebilir update.

hocam multıplayer a bastım ea creat account çıktı e-mail ve password istiyor bu password yerine ne yazacağım cd deki online kodu mu yoksa kendi kafamdan bi şifre mi yoksa e-mail adresimin şifresini mi?

Merhaba hic bir şekilde hic bir uygulama sizden e posta şifrenizi talep edemez kesinlikle yazmayın bc icin demiyorum genel olarak sorunuza gelecek olursak ea hesabı icin e posta ve şifre istiyor oyun o esposta ve şifrenizle cd keyinize eşleştirecek yani bir e posta birde şifre girmeniz gerek kafanızdan size ait.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milanbaros9

quote:

Merhaba hic bir şekilde hic bir uygulama sizden e posta şifrenizi talep edemez kesinlikle yazmayın bc icin demiyorum genel olarak sorunuza gelecek olursak ea hesabı icin e posta ve şifre istiyor oyun o esposta ve şifrenizle cd keyinize eşleştirecek yani bir e posta birde şifre girmeniz gerek kafanızdan size ait.

yani hocam şimdi e-mail adresimi yazacağım fakat şifremi kendim uyduracağım öyle mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet yani örnegin donanımhabere nasıl üye oldun bir eposta bir şifren girdin onun gibi.
  • hocam kodu giriyorum fakat the code is invalid diyor bunun sebebi nedir?
  • Bir ea account oluştur ömür boyu kullanacağın bir hesap olacak bu. Sonra Origin'i indir, ayarlardan redeem product kod'a tıkla ve keyini gir oyun kütüphanene eklensin güncellemeleride otomatik yapacaktır oyuna girmeden. Ayrıca düşük bir ihtimal ama Steam'e de eklemeye çalış bakalım oyunu eklenebiliyorsa Steam büyük rahatlık.
  • http://store.steampowered.com/

http://www.origin.com/uk/about

İlk olarak Steam'i yükle ve dene bakalım olmaz ise Origin'e ekle.
  • hocam origin i indirince kodu kabul edecek mi?
  • arkadaşlar ea account a kayıt oluyorum diyor ki ea account already in use diyor bu ne demek?
  • Zaten kullaniliyor demek. O adresle kayit olmussun demekki sifreni hatirlamiyosan sifremi unuttum linkini bul oralarda mailine gelen link ile sifirla ve yeni sifre olustur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Zaten kullaniliyor demek. O adresle kayit olmussun demekki sifreni hatirlamiyosan sifremi unuttum linkini bul oralarda mailine gelen link ile sifirla ve yeni sifre olustur.

GİRDİM BU ÇIKTI Choose a Master ID ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junkie16

oyun orijinal mi

Yok BC2
  • choose master ıd ne demek arkadaşlar ben oraya ne yazacağım bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary-

quote:

Orijinalden alıntı: Junkie16

oyun orijinal mi

Yok BC2

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Zaten kullaniliyor demek. O adresle kayit olmussun demekki sifreni hatirlamiyosan sifremi unuttum linkini bul oralarda mailine gelen link ile sifirla ve yeni sifre olustur.

hocam origin e girdim her şeyi yaptım senin dediğin yere girdim ayarlardan cd dei kodu girdim fakat kodu kabul etmiyor invalid diyor
  • bişey sorcam bu oyunu orjinal olmadan online oynama imkanı var mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.