Şimdi Ara

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
6.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

Küfür ve ahlaki olmayan durumlar dışında kimseyi banlamıyoruz ya da kick atmıyoruz.Yüksek pingden dolayı banlanmış olduğun yazıyor uzun zaman yüksek pingde kalmadığın sürece kicklenmezsin.Buradan sana yazmamın sebebide budur. İstersen gel ts ye adminlerden biri de benim kim sana kick ya da ban attıysa söyle ? Ama oyunda uzun zaman pingli durumda kaldıysan serverda lag olmaması için kicklenmişsindir.

Sanırım attığım fotoğrafı görmediniz? pingim 30 ms olmasına rağmen serverdan kicklendim.. Herhangi bir lag ve yüksek ping sorunum olsa fark ederdim.. Hiç kimseye küfürde etmedim..Chat menüsünü dahi kullanmadım..

Bu arada internetim paylaşımsız sadece tek pc' den internet kullanıyorum.İnternet hızım : 8 mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 29 Mart 2015; 0:06:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

quote:

Küfür ve ahlaki olmayan durumlar dışında kimseyi banlamıyoruz ya da kick atmıyoruz.Yüksek pingden dolayı banlanmış olduğun yazıyor uzun zaman yüksek pingde kalmadığın sürece kicklenmezsin.Buradan sana yazmamın sebebide budur. İstersen gel ts ye adminlerden biri de benim kim sana kick ya da ban attıysa söyle ? Ama oyunda uzun zaman pingli durumda kaldıysan serverda lag olmaması için kicklenmişsindir.

Sanırım attığım fotoğrafı görmediniz? pingim 30 ms olmasına rağmen serverdan kicklendim.. Herhangi bir lag ve yüksek ping sorunum olsa fark ederdim.. Hiç kimseye küfürde etmedim..Chat menüsünü dahi kullanmadım..

Bu arada internetim paylaşımsız sadece tek pc' den internet kullanıyorum.İnternet hızım : 8 mbit

Size kick atan admin kim idi ? Gereken ne ise ben yapayım ya da sizi ts mize davet edip konusalım.Umarım oto kick değildir bende aynı şekilde download ederken servera girdiğimde aynı şekilde kick yedim.Düşünürseniz buyrun gelin konuşalım.Hayırlı geceler.

• DLC haritaları açık değil.Düşünmüyor musunuz?Bir de yukarda arkadaşın dediği gibi iyi oynayanlar hep bir tarafa toplanıyor oyun zevksiz hale geliyor.
  • ugrarim bi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aga.

DLC haritaları açık değil.Düşünmüyor musunuz?Bir de yukarda arkadaşın dediği gibi iyi oynayanlar hep bir tarafa toplanıyor oyun zevksiz hale geliyor.

DLC haritaları yakın zamanda olmasa bile eklemeyi planlıyoruz.Auto balance dediğimiz özellik iyi ve kötü oynayanları ayırmıyor team sayılarını eşitliyor ve bunu düzeltecek bir şey yok nasıl derseniz düşünsenize çok iyi oynayan birisiniz tüm mapi kazandınız 100 sayı kaldı bir anda kaybeden takıma atılıyorsunuz haliniz ne olur ? O zaman da adaletsizlik olmaz mı ? Oyun içinde elimizden geldiğince kendi squadımız kaybeden takımda yer almaya çalışıyor o takımı güçlendirmeye yönelik ne yazık kı başkada yapacak bişi kalmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aga.

DLC haritaları açık değil.Düşünmüyor musunuz?Bir de yukarda arkadaşın dediği gibi iyi oynayanlar hep bir tarafa toplanıyor oyun zevksiz hale geliyor.

DLC haritaları yakın zamanda olmasa bile eklemeyi planlıyoruz.Auto balance dediğimiz özellik iyi ve kötü oynayanları ayırmıyor team sayılarını eşitliyor ve bunu düzeltecek bir şey yok nasıl derseniz düşünsenize çok iyi oynayan birisiniz tüm mapi kazandınız 100 sayı kaldı bir anda kaybeden takıma atılıyorsunuz haliniz ne olur ? O zaman da adaletsizlik olmaz mı ? Oyun içinde elimizden geldiğince kendi squadımız kaybeden takımda yer almaya çalışıyor o takımı güçlendirmeye yönelik ne yazık kı başkada yapacak bişi kalmıyor.

Tabiki yenerken diğer takıma atılmak adeletsizlik olur.Hocam genelde şöyle oluyor dikkatimi çekti.Oyunun başlarında SPY,Deli clanları genelde aynı takımda toplanıyor.Bu da her haliyle oyuna etki ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aga. -- 29 Mart 2015; 15:20:08 >

• VEGETTO kullanıcısına yanıt
    mumkunse serveri karalmak isteyen yuksek pingli ırkcı alman serverlerinde oynasınlar
  • quote:

quote:

quote:

Size kick atan admin kim idi ? Gereken ne ise ben yapayım ya da sizi ts mize davet edip konusalım.Umarım oto kick değildir bende aynı şekilde download ederken servera girdiğimde aynı şekilde kick yedim.Düşünürseniz buyrun gelin konuşalım.Hayırlı geceler.

Hangi adminin kick attığını bilmiyorum, keşke o anda serverdaki oyuncu listesinin fotoğrafını çekseymişim. O zaman net bişiy söyleyebilirdim.

Neyse sağlık olsun.. Serverınızda oynamaya devam edeceğim.Umarım aynı problemlerle tekrar karşılaşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

mumkunse serveri karalmak isteyen yuksek pingli ırkcı alman serverlerinde oynasınlar

Siz yanlış yere gelmişsiniz sanırım.

Burada serverı karalamaya kötülemeye çalışmıyorum.Benim şikayetim sitemim serverdaki adminleredir.

Pingim 30 ms olmasına vede herhangi bir lag problemim olmamasına rağmen oyunun tam ortasında sebepsiz yere serverdan kicklendim.

Bu durumdaki tavırlarım gayet normaldir.
  • hep aynı mapler üzerinde oynanıyor biraz sıktı beni şahsen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi adminin kick attığını bilmiyorum, keşke o anda serverdaki oyuncu listesinin fotoğrafını çekseymişim. O zaman net bişiy söyleyebilirdim.

Neyse sağlık olsun.. Serverınızda oynamaya devam edeceğim.Umarım aynı problemlerle tekrar karşılaşmam.

Başınıza böyle ya da şikayet edebileceğiniz bir durum olursa mümkünse buradan haber verin yardımcı olmaya çalışayım.Hayırlı Günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

hep aynı mapler üzerinde oynanıyor biraz sıktı beni şahsen

İleri zamanlar da premium map ekleyeceğiz ama şuanda türk server oldugundan ve bizimkilerin premiumla pek ilgisi olmadığından mecbur böyle devam ediyoruz
  • Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    Sizde haklisiniz tabi Türk kafasi iste.

• VEGETTO kullanıcısına yanıt
    iyide kardesim ne biliyon admini atıgını Auto admin denen olay var bide adminlerin 30 pingli insanlari atacak degiler demeki pingi yukselmis herhangi bir sebepten benim sana kızdıgım nokta almnan serverlara gıdın oynayın demendir hic bir vs ucret v.s talep etmede bazı klanlar serveri saglamıs dusuk pingli oyun oynayasanız dıye siz böyle ufacık olaylari buyutuyosunuz birazcik emege saygi
  • Kendi zevkleri ugruna kafalarına göre manuel balance yapan bir grup, karsı taraf full clan, diğer taraf normal oyuncunlar sonra kazandıklarında easy diyip duruyorlar komik durumlar. Ha birde küfür yasak demelerine ragmen kufur edenler atılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerdeyim 22 gun sonra serveriniza giris yapicam hayirlisi olsun

• Hayırlısı olur umarım.Hayırlı tezkereler.
  • Sunucunuz güzel gerçekten güzel. Fakat sizin takım isminizi taşıyan bazı kişiler var oyunun tadını kaçırıyor Baserape unfair fight bunun gibi hoş olmayan hareketlerde bulunuyorlar. Tamam kazan fakat zevk al her şeyden önce.

Örnek olarak arkadaşlarla en son rastladığımız

"[DELI]Tr-Muhafız"

rumuzlu birisi. Bir kaç defa rast geldik, illAllah dedik. Uyarıyorsun olmuyor. Yani güzel vakit geçirelim derken soğuyoruz.

Bakın sunucunuz da çok güzel arkadaşlar var. Çok güzel vakit geçiriyoruz. Ama böyle kişilere rast gelince olmuyor.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

Kendi zevkleri ugruna kafalarına göre manuel balance yapan bir grup, karsı taraf full clan, diğer taraf normal oyuncunlar sonra kazandıklarında easy diyip duruyorlar komik durumlar. Ha birde küfür yasak demelerine ragmen kufur edenler atılmıyor.

aynen klasik türk sunucu ve clan refleksleri sunucudu problemli ara ara donmalar oluyor bir kaç hile yapanda var net ama herkes 3 maymunu oynuyor kimi yalakalıgından kimi bilgisizlikden kimi terse gitmeyim banlanırım yüzünden gık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 8 Nisan 2015; 0:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

Kendi zevkleri ugruna kafalarına göre manuel balance yapan bir grup, karsı taraf full clan, diğer taraf normal oyuncunlar sonra kazandıklarında easy diyip duruyorlar komik durumlar. Ha birde küfür yasak demelerine ragmen kufur edenler atılmıyor.

Hocam manuel balance olayini yapan admin kimdir rica etsem yazarsanız memnun olurum.TR_Muhafiz Nickini kullanan arkadaş benim.Oyunda söyle bir sorununuz var bu oyunu herkes birlikte oynamak istiyor örneğin servera takilan spy rod vb klanlar hepsi bir arada olmak istiyor buna ne diyebiliriz nasıl çözüm buluruz bilmiyorum adamları ayırsak neden ayırdınız diyecekler ama emin olabilirsiniz elimden geldiğince adil olmaya çalışıyorum.Küfür edenleri gördüğümde ilk uyarı 2.de kick 3.ban atıyorum rahatsız olduğunuz da ss alıp özelden ya da buraya yapıstırırsanız bende gerekeni yapayım.Hayırlı günler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.