Şimdi Ara

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşım öncelikle senin oyundaki nikini bir öğreneyim, kimsin? Kimle yazışıtığımızı bilelim. Belki hatırlıyoruzdur seni. Olayı hatırlarız.

2.si resimlerden hiç bir şey anlaşılmıyor. Minicik resimleri koymuşsun, bir şey ispatlamıyor.

3.sü yükleyemeyeceğin videoyu neden kaydediyorsun!? Bu kadar eski oyuncu isen, 24 GB'lık bir videoyu nasıl sıkıştırıp youtube'a yükleyeceğini öğrenmiş olman gerekirdi. Madem yükleyemiyorsun, diskinde niye böyle büyük dosyaları tutarsın ki.

Dolayısı sunduğunu sandığın şeyler bana bir şey ıspatlamıyor.

Ben yine de sana yolunu göstereyim, ücretsiz bir uygulama.

https://handbrake.fr/

Handbrake best settings, handbrake game playing vs. yazarak onlarca eğitim videosu bulabilirsin. Dosya boyutunu düşürüp yüklersin.

Facebook meselesi, ben bilmiyorum. Facebook kullanmıyorum çünkü. Ama şimdi hem gelip sunucuda oynayıp hem de facebook'ta neden küfür edersin!? Delikanlıysan (kimse o) gelir sunucunun ortasında edersin küfürünü, banını yersin. Yandan güreşmeye, kaçak kavgaya gerek yok.

Hem bir hizmetten faydalanıp hem de küfür eden kendine nasıl yakıştırıyor bunu anlayamadım. Yediğin kaba tükürmek gibi bir şey...

Bundan sonrası genel, üstüne alınma

Ben de adminerden biriyim. Her admin aynı davranmaz. İmam arkadaşımız önce uyarı, sonra kill, sonra kick yöntemini seviyor. Ben direkt kickliyorum.

Örneğin Locker açılıyor ve her seferinde baştan uyarıyorum; C4, Roket yasak. Adam bana roket atarsa direkt kick. Acımam. Kurallarda yazıyor. Uyarımı yapmışım. Ama uyanık ya; nasılsa bir uyarı alırım, atılmam, 1 hakkım var ve denk getirip 5-10 kişi öldürsem yeter. Hak sanıyor onu.

Biz safız ya... Ben neden kullanmıyorum, geri kalanlar neden kullanmıyor?

Hakaret ve küfüre gelince. Ben orada iken kimsenin kimseye hakaret etmesine, küfür etmesine kesinlikle müsahamaha göstermem. Ban yetkim olsa anında banlarım gider. İnsanlar oraya ağız tadı ile oyun oynamaya geliyor. Kimsenin kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkı yok.

Yöneticilerimizin yaş ortalaması yüksektir ve çocukça davranmıyoruz. Uçağımı düşürdü öldüreyim, helikopterimi vurdu kickleyeyim gibi abuk subuk işler yapmıyoruz. O anda bir şey gözümüzden kaçsa dahi, başka bir oyuncu uyarırsa gereken anında yapılır.

Sunucumuza gelen her oyuncu misafirimizdir ve misafirimizin rahat bir şekilde oynayabilmesi bizim için önemlidir. 1 kişi 63 kişinin huzurunu kaçırıyorsa, rahatsız ediyorsa, küfür ediyorsa, 63 kişi huzursuz olacağına o bir kişiyi atarım.

Küfür ve hakaretin bana göre affı yok. Affeden arkadaşlarımızın kendi insiyatifidir. Ama ben kimseye küfür etmiyorsam, hakaret etmiyorsam aynı davranışı beklerim. Aynı davranışı gösteremeyen lütfen gitsin başka sunucuda oynasın. Ama emin olun, diğer sunucu yöneticileride aynı yönde karar verecektir.

Şunuda bilin; TR sunucu yöneticileri birbirleri ile haberleşiyorlar. Küfür eden, hakaret eden, makro ya da hile kullandığından şüphe edilen kişiler diğer sunucu yöneticilerine de bildiriliyor. Hiç bir sunucu sahibi / yöneticisi huzur bozan, hile yapan adamı ortamında istemez.

İletişim halinde olduğumuz klan sunucularından birinden geçerli bir sebeple ban yerseniz ve bu bize bildirilmişse, en kısa sürede bizden de o ban gelir. Keza biz banlamışsak ve ilgili sunucu sahibi arkadaşlara bildirmişsek ve onlarda tatmin edici bulurlarsa onlarda banı koyar.

Gideyim şurda hile açayım, ban yersem gider bunda oynarım, yok öyle bir şey. Haberiniz sizden önce gelir / gider. Bunların önemli olmadığı ve bizim iletişim halinde olmadığımız sunucularda mutlaka vardır, gider onlarda oynarsınız.

Böyle bir kişi bizim klan oyuncularımızdan ve hatta yöneticilerimizden biri dahi olsa (haksız bir yöntemle oynuyorsa) bu kişinin atılması için elimden geleni yaparım, olmadı ben çıkar giderim. Onun arkadaşıymış, bunun kardeşiymiş hiç kimsenin gözünün yaşına bakmam / bakmayız.

Şüphelendiğim bir şey olursa; spectator olarak girerim, kaydederim diğerlerinede gösteririm. Gereken neyse yaparız.

Hiç bir yöneticimizde böyle bir adama, kendi içimizde dahi olsa onay vermez. Hepsine kefilim. Bunu bu kadar rahat yazıyorum, çünkü hepsinin adalet duygusuna inanıyorum.

Çünkü benim hakkımı yiyordur, senin hakkını yiyordur.

Hepimizin tek derdi var; gırgırı şamatası bol, temiz ve eğlenceli bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 1 Mayıs 2015; 12:16:19 >

• sunucunuz berbat ogulcan ve adminlerden bazıları dahil gözgöre göre hile kullananlar var bişeyden anlamıyorsunuz veya işinize gelmiyor (fairfight kurulmadan girilmez serverinize ) bitarafa doluşup round almak kill almak hoşunuza gidiyor o yüzden girmiyorum servere hoş tüm türk serveleri böyle çoluk cocugun iş bilmeyenlerin elinde o yüzden yapacak bişey yok ama elin gavurunun serverinde ne hile kullanan barınabiliyor nede sebebsiz veya anlamsız kick ler oluyor türk bebelerinin çogu yabancı serverlerde barınamıyor sebebi çogunun hile kullanması bir kere dahi sebesiz banlanmadım yabancı serverlerde ki 2142 den beri oynarım bu oyunu her türk sünucusunda admniler dahil 3-5 hileci bulunuyor bu server yönetimi işlerinin profesyonel bi şekilde yapılamaması türkiyede oyuncu kitlesinin yaş ortalamasının çok düşük olmasındada kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Arkadaşım öncelikle senin oyundaki nikini bir öğreneyim, kimsin? Kimle yazışıtığımızı bilelim. Belki hatırlıyoruzdur seni. Olayı hatırlarız.

2.si resimlerden hiç bir şey anlaşılmıyor. Minicik resimleri koymuşsun, bir şey ispatlamıyor.

3.sü yükleyemeyeceğin videoyu neden kaydediyorsun!? Bu kadar eski oyuncu isen, 24 GB'lık bir videoyu nasıl sıkıştırıp youtube'a yükleyeceğini öğrenmiş olman gerekirdi. Madem yükleyemiyorsun, diskinde niye böyle büyük dosyaları tutarsın ki.

Dolayısı sunduğunu sandığın şeyler bana bir şey ıspatlamıyor.

Ben yine de sana yolunu göstereyim, ücretsiz bir uygulama.

https://handbrake.fr/

Handbrake best settings, handbrake game playing vs. yazarak onlarca eğitim videosu bulabilirsin. Dosya boyutunu düşürüp yüklersin.

Facebook meselesi, ben bilmiyorum. Facebook kullanmıyorum çünkü. Ama şimdi hem gelip sunucuda oynayıp hem de facebook'ta neden küfür edersin!? Delikanlıysan (kimse o) gelir sunucunun ortasında edersin küfürünü, banını yersin. Yandan güreşmeye, kaçak kavgaya gerek yok.

Hem bir hizmetten faydalanıp hem de küfür eden kendine nasıl yakıştırıyor bunu anlayamadım. Yediğin kaba tükürmek gibi bir şey...

Bundan sonrası genel, üstüne alınma

Ben de adminerden biriyim. Her admin aynı davranmaz. İmam arkadaşımız önce uyarı, sonra kill, sonra kick yöntemini seviyor. Ben direkt kickliyorum.

Örneğin Locker açılıyor ve her seferinde baştan uyarıyorum; C4, Roket yasak. Adam bana roket atarsa direkt kick. Acımam. Kurallarda yazıyor. Uyarımı yapmışım. Ama uyanık ya; nasılsa bir uyarı alırım, atılmam, 1 hakkım var ve denk getirip 5-10 kişi öldürsem yeter. Hak sanıyor onu.

Biz safız ya... Ben neden kullanmıyorum, geri kalanlar neden kullanmıyor?

Hakaret ve küfüre gelince. Ben orada iken kimsenin kimseye hakaret etmesine, küfür etmesine kesinlikle müsahamaha göstermem. Ban yetkim olsa anında banlarım gider. İnsanlar oraya ağız tadı ile oyun oynamaya geliyor. Kimsenin kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkı yok.

Yöneticilerimizin yaş ortalaması yüksektir ve çocukça davranmıyoruz. Uçağımı düşürdü öldüreyim, helikopterimi vurdu kickleyeyim gibi abuk subuk işler yapmıyoruz. O anda bir şey gözümüzden kaçsa dahi, başka bir oyuncu uyarırsa gereken anında yapılır.

Sunucumuza gelen her oyuncu misafirimizdir ve misafirimizin rahat bir şekilde oynayabilmesi bizim için önemlidir. 1 kişi 63 kişinin huzurunu kaçırıyorsa, rahatsız ediyorsa, küfür ediyorsa, 63 kişi huzursuz olacağına o bir kişiyi atarım.

Küfür ve hakaretin bana göre affı yok. Affeden arkadaşlarımızın kendi insiyatifidir. Ama ben kimseye küfür etmiyorsam, hakaret etmiyorsam aynı davranışı beklerim. Aynı davranışı gösteremeyen lütfen gitsin başka sunucuda oynasın. Ama emin olun, diğer sunucu yöneticileride aynı yönde karar verecektir.

Şunuda bilin; TR sunucu yöneticileri birbirleri ile haberleşiyorlar. Küfür eden, hakaret eden, makro ya da hile kullandığından şüphe edilen kişiler diğer sunucu yöneticilerine de bildiriliyor. Hiç bir sunucu sahibi / yöneticisi huzur bozan, hile yapan adamı ortamında istemez.

İletişim halinde olduğumuz klan sunucularından birinden geçerli bir sebeple ban yerseniz ve bu bize bildirilmişse, en kısa sürede bizden de o ban gelir. Keza biz banlamışsak ve ilgili sunucu sahibi arkadaşlara bildirmişsek ve onlarda tatmin edici bulurlarsa onlarda banı koyar.

Gideyim şurda hile açayım, ban yersem gider bunda oynarım, yok öyle bir şey. Haberiniz sizden önce gelir / gider. Bunların önemli olmadığı ve bizim iletişim halinde olmadığımız sunucularda mutlaka vardır, gider onlarda oynarsınız.

Böyle bir kişi bizim klan oyuncularımızdan ve hatta yöneticilerimizden biri dahi olsa (haksız bir yöntemle oynuyorsa) bu kişinin atılması için elimden geleni yaparım, olmadı ben çıkar giderim. Onun arkadaşıymış, bunun kardeşiymiş hiç kimsenin gözünün yaşına bakmam / bakmayız.

Şüphelendiğim bir şey olursa; spectator olarak girerim, kaydederim diğerlerinede gösteririm. Gereken neyse yaparız.

Hiç bir yöneticimizde böyle bir adama, kendi içimizde dahi olsa onay vermez. Hepsine kefilim. Bunu bu kadar rahat yazıyorum, çünkü hepsinin adalet duygusuna inanıyorum.

Çünkü benim hakkımı yiyordur, senin hakkını yiyordur.

Hepimizin tek derdi var; gırgırı şamatası bol, temiz ve eğlenceli bir oyun.

Öncelikle resimler büyük boyda eklenmiştir forumda küçük gösteriyor link'e tıklarsanız büyük boyutlarını göre bilirsiniz ayrıca video çekip çekmeme sizi ilgilendirmez bilgisayar benim ister 300gb video arşivi yaparım ister 1000tb arşiv yaparım ama çok meraklandı iseniz söyleyeyim video çekmemin sebebi olan komik olayları yada ölümleri video çekmek'ti güzel birşey yakalarsam videoları editliyorum server ismi ile paylaşıyordum ve harddiskimde binlerce çekilmiş videoda mevcut alan konusunda sıkıntı çekmiyorum umarım merakınızı giderebilmişim'dir gelelim facebook olayına ben facebookta küfür etmedim gözlemlediğim birşeyi söyledim facebook'ta küfür etmeyip sadece adminlere doğruyu ıspatladığı için adamı oyundan banladığınızıda gördüm tekrar söylüyorum ben küfür etmem ben server'a saldırır o çektiğiniz lag'ın sebebi olurum ama küfür etmem birde bana birşeyler öğretmeye kalkmışsında benim bildiğimin çeyreğini bilsen oturur bu konuşmayı yapmak yerine sunucuyu üst üste rest attırıp bütün oyuncuların düşmesini sağlardın uzun lafın kısası adminlerden bir kaçını adaletsiz diye sevemedim sizide çok kibirli olduğunuz için sevemedim Allah yolunuzu açık etsin ne diyeyim siz tek server değilsiniz bende tek oyuncu değilim sonuçta birde birşeye çok takıldım sizin temasınızda olan server sizde ban yiyor diye orda'da ban yemesi saçmalıktır sen donanım haberden ban yedin diye gelipte benim sitemde ban yemezsin çünkü donanım haberde ettiğin küfür yada hakaret yada ne varsa artık orda olur dur ben donanımda ban yedi diye kendi sitemde ban atayım demek saçmalıktır adam belki benim sunucumda küfür bile etmeyecek neden adamın hakkını yiyorsunuz ? işte burda kendi ağzınız ile bir haksızlığı dile getiriyorsunuz hile tamam hepimiz karşıyız ama adam banlandı diye diğer sunuculardan banlatmak saçmalıktır facebook'ta admine laf söyledi gel oyunda banla donanım haberde server konuma kötü yazıd gel oyunda banla işte sizin mantığınız bu benim kızdığım noktada bu oyunda olan oyunda kalır sırf kendinizi tatmin etmek için milleti banlayıp adaletliyiz diye gezinmeyin çünkü bu adalet değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 1 Mayıs 2015; 13:45:41 >

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    1 - Ben resme tıklayamıyorum (bu baktığım 2. bilgisayar)

2 - Madem düzenleyebiliyorsun videoları, düzenle yükle. Ne diye "24 GB, yükleyemem" diyorsun.

3 - Takma ismin ne öğrenemedik.

4 - Bir kişi, başka sunucuda haksız oynarak diğerlerinin hakkını yiyorsa, bu tespit edilmişse ve bize haber verilmişse bizim sunucumuzda da oynayamaz. Esas haksızlık, başkalarının hakkını bile bile yedirtmektir.
    Burda vurguladığım küfür - hakaretten ziyade, kendine avantaj sağlayacak uygulamalara gitmiş olmasıdır. Spectator açık, şüphelendiğiniz biri olursa girer izlersiniz. Hatta kaydeder bize de bildirirsiniz.

Kibir büyük günahtır, hep kaçınırım. Uyarılarıda dikkate alırım. Sevmek zorunda değilsin. Böyle bir beklentim yok. Bizim uygulamamız bu.

Allah seninde yolunu açık etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 1 Mayıs 2015; 14:25:43 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Hocam başınıza ne geldigi konusunda hala bilgi sahibi değilim sizi kim neden banladı buraya ss koymussun kabul ama ssleri ne amaçla koydunuz hiç bir şey okuyamıyorum.
    Facebook sayfasında ya da herhangi bir sayfadan arkadaşın yazdıklarından ötürü serverdan ban atma olayımız şu güne kadar olmadı tek yaşanılan sorun balamir adlı bir playerin servera gelip bulunduğu ortamda tehdit iceren söz söylemesinden ve dahasinda da bu durumu facebook a yazdığından ötürü ban atılmıştır ( Açılmamak üzere.)
    Konumuza dönecek olursak ts gelmenizi büyük ihtimalle ben istemişimdir konuyu açıklıga kavuşturmak nedeniyle gelirseniz buyrun ama burda ki ss lerden bişi anlaşılmıyor video boyutu büyük diye yükleyememişsiniz kabul bu durumda konuyu nasıl anlayabilirim ?
    Siyasi içerik , küfür veya hakaret içeren söz söylenilmediği sürece kimseye kill , kick , ban atılmıyor.Ts beklemekteyim.Nickim TR_MUHAFİZ buyrun gelin sorununuz ne ise halledelim servera gelip gelmemeniz değil problem nedir harbiden bunu öğrenmek adına konusuyorum.Hayırlı günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lslaughter

Deliler klanı tebrik etmek gerekiyor bence bugüne kadar girdiğim tr sunucularında zevk alarak oynadığım tek sunucu.Oyuna girdiğim saatlemi alakalımıdır bilmem ama dün gece oldukca temiz bir oyun oldu

sohbet kısmıda oldukca küfürsüzdü.

Teşekkür ederim , Serverda olabildiğince çok yer almaya ve küfür - hakareti engellemeye çalışıyoruz.
    Serverımızda extra olarak hile engelleyici programlar aktid durumdadır.
    Lag sorununu çözmek adına oto ping sistemi getirildi,Pingi yüksek olan arkadaşları 3 defa uyarıp oyundan çıkarıyor.
    Oto balance sistemi düzenlendi artık squadları dahi dagitiyor.
    Şimdilik yapabildiğimiz bu kadar güzel zaman geçirmeniz dileğiyle.Hayırlı Günler.İyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

sunucunuz berbat ogulcan ve adminlerden bazıları dahil gözgöre göre hile kullananlar var bişeyden anlamıyorsunuz veya işinize gelmiyor (fairfight kurulmadan girilmez serverinize ) bitarafa doluşup round almak kill almak hoşunuza gidiyor o yüzden girmiyorum servere hoş tüm türk serveleri böyle çoluk cocugun iş bilmeyenlerin elinde o yüzden yapacak bişey yok ama elin gavurunun serverinde ne hile kullanan barınabiliyor nede sebebsiz veya anlamsız kick ler oluyor türk bebelerinin çogu yabancı serverlerde barınamıyor sebebi çogunun hile kullanması bir kere dahi sebesiz banlanmadım yabancı serverlerde ki 2142 den beri oynarım bu oyunu her türk sünucusunda admniler dahil 3-5 hileci bulunuyor bu server yönetimi işlerinin profesyonel bi şekilde yapılamaması türkiyede oyuncu kitlesinin yaş ortalamasının çok düşük olmasındada kaynaklanıyor

Yaş ortalaması için ve hileci dediğin arkadaş için yazıyorum.Serverda adminlerden biriyim ts mize katılıp yaş ortalamasını seslerden anlayabilirsin.Hile konusuna gelecek olursak K/D yeteri kadar açıklamıyorsa Spec girip izleyebilirsiniz.Serverda adını bile bilmediğiniz hile engelleme programları kuruludur nadirde olsa bu programları aşan arkadaşlar da sağ olsunlar kendilerini belli ettiklerinden ötürü direk ip ban olarak atıyoruz ve bir daha giremiyorlar.Diğer sunucuda ki arkadaşlarımıza da bu arkadaşı verip banlatıyoruz bu yüzden yabancı serverlara genelde kaçıyorlar.İnsanları izlemeden su hileci bu hileci diyenlere itibar edemeyiz.Sorarlar kanitin nerde diye ? Ogulcani kac defa izledin ya da hile olduğunu nerden çıkardın ? Buyur gel kanıtla sözüm söz banlamazsam haklısın.Hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

Hocam başınıza ne geldigi konusunda hala bilgi sahibi değilim sizi kim neden banladı buraya ss koymussun kabul ama ssleri ne amaçla koydunuz hiç bir şey okuyamıyorum.
    Facebook sayfasında ya da herhangi bir sayfadan arkadaşın yazdıklarından ötürü serverdan ban atma olayımız şu güne kadar olmadı tek yaşanılan sorun balamir adlı bir playerin servera gelip bulunduğu ortamda tehdit iceren söz söylemesinden ve dahasinda da bu durumu facebook a yazdığından ötürü ban atılmıştır ( Açılmamak üzere.)
    Konumuza dönecek olursak ts gelmenizi büyük ihtimalle ben istemişimdir konuyu açıklıga kavuşturmak nedeniyle gelirseniz buyrun ama burda ki ss lerden bişi anlaşılmıyor video boyutu büyük diye yükleyememişsiniz kabul bu durumda konuyu nasıl anlayabilirim ?
    Siyasi içerik , küfür veya hakaret içeren söz söylenilmediği sürece kimseye kill , kick , ban atılmıyor.Ts beklemekteyim.Nickim TR_MUHAFİZ buyrun gelin sorununuz ne ise halledelim servera gelip gelmemeniz değil problem nedir harbiden bunu öğrenmek adına konusuyorum.Hayırlı günler dilerim.

Hocam öncelikle teşekkür ederim sizden bu sözleri bekliyordum size yakışanı yaptınız ve beni utandırdınız tekrar teşekkürler saygılar sevgiler bu arada tesadüfmüdür bilmem ama Balamir benim kuzenim oluyor forumdaki bu hesabı ikimiz kullanıyoruz iki kuzeninde aynı server'dan ban yemeside sorunun sizden değilde bizim genlerimizden olduğu belli oluyor ne yapalım malzemeden çalmışlar demek ki Balamir iyi birisidir nette hack konusunda tanınan birisidir bizim açtığımız bir konu 10 yorum alırken adamın açtığı bir konu binlerce yorum alıyor bir çok sitedede tanınan birisi kızmıştır onun adınada özür dilerim ama kızgınlığı saman alevi gibidir kendimden bilirim sülalecek böyleyizdir kızarız 5dk. sonra gelip selam desen kızgınlığımız gider tekrar teşekkür ettim Balamir içinde ayrıca özür dilerim benim olaydan haberim yoktu şimdi siz söyleyince kendisine mesaj attımda öyle öğrendim hatta çokta şaşırdım oyundan fazla anlamaz hatta oyun bile oynamaz diye biliyorum genelde imzamda yer alan internet sitesi için program yazıp birşeyler öğretiyor diye biliyorum demek ki oda bf4 sevdasına kapılanlardan birisi olmuş tekrar teşekkür ettim sizlere iyi oyunlar sevgiler

• Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    ogulcan gözgöre göre ihle yapıyor kanıt imkansız atışlar ve ucakla yaptıkları bu bebeler 200-300 dolar hilelere veriyorlar öle ucuz hileler deil kolay kolay yakalanmaz yabancı serverlere girsin 10 dakka oynatmazlar çakalı 2142 den beri oynuyorum bu oyunu hileci bir round da bil ebelli edr kendini çok kızmıyorum size dün oyun oynamaya başlamışınız bügün server kiralamışınız bu çakalları temiz zannetmeniz normal yanlız fairfight kurulu serverlerde çok barınamıyorlar risk daha çok oldugu için acil fairfight kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Hocam öncelikle teşekkür ederim sizden bu sözleri bekliyordum size yakışanı yaptınız ve beni utandırdınız tekrar teşekkürler saygılar sevgiler bu arada tesadüfmüdür bilmem ama Balamir benim kuzenim oluyor forumdaki bu hesabı ikimiz kullanıyoruz iki kuzeninde aynı server'dan ban yemeside sorunun sizden değilde bizim genlerimizden olduğu belli oluyor ne yapalım malzemeden çalmışlar demek ki Balamir iyi birisidir nette hack konusunda tanınan birisidir bizim açtığımız bir konu 10 yorum alırken adamın açtığı bir konu binlerce yorum alıyor bir çok sitedede tanınan birisi kızmıştır onun adınada özür dilerim ama kızgınlığı saman alevi gibidir kendimden bilirim sülalecek böyleyizdir kızarız 5dk. sonra gelip selam desen kızgınlığımız gider tekrar teşekkür ettim Balamir içinde ayrıca özür dilerim benim olaydan haberim yoktu şimdi siz söyleyince kendisine mesaj attımda öyle öğrendim hatta çokta şaşırdım oyundan fazla anlamaz hatta oyun bile oynamaz diye biliyorum genelde imzamda yer alan internet sitesi için program yazıp birşeyler öğretiyor diye biliyorum demek ki oda bf4 sevdasına kapılanlardan birisi olmuş tekrar teşekkür ettim sizlere iyi oyunlar sevgiler

Ne demek hayırlı günler dilerim.

• Premium server açmışsınız sanırım? Doğru ise link verebilir misiniz?
  • quote:

ogulcan gözgöre göre ihle yapıyor kanıt imkansız atışlar ve ucakla yaptıkları bu bebeler 200-300 dolar hilelere veriyorlar öle ucuz hileler deil kolay kolay yakalanmaz yabancı serverlere girsin 10 dakka oynatmazlar çakalı 2142 den beri oynuyorum bu oyunu hileci bir round da bil ebelli edr kendini çok kızmıyorum size dün oyun oynamaya başlamışınız bügün server kiralamışınız bu çakalları temiz zannetmeniz normal yanlız fairfight kurulu serverlerde çok barınamıyorlar risk daha çok oldugu için acil fairfight kurun

fAİRFLİGHT denilen ban EA tarafindan atılan bandir hiç bir serverda böyle bir ban çeşidi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

Premium server açmışsınız sanırım? Doğru ise link verebilir misiniz?

evet buyrun link ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/17b4f036-ac67-4eaa-9b90-6400006fe9fc/Game-Of-Thrones-Premium-Maps-Conquest-Ranked-Deliler-Clan/
  • quote:

quote:

fAİRFLİGHT denilen ban EA tarafindan atılan bandir hiç bir serverda böyle bir ban çeşidi yok.

valla bazı serverlerde fairfight dan gelen banlar gözüküyor servere yüklenen bir uygulama diye biliyorum

• Sunucumuzda Fairfight mevcuttur. Ban çalışmaktadır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

Premium server açmışsınız sanırım? Doğru ise link verebilir misiniz?

evet buyrun link ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/17b4f036-ac67-4eaa-9b90-6400006fe9fc/Game-Of-Thrones-Premium-Maps-Conquest-Ranked-Deliler-Clan/

Hayırlı olsun üstad, burada da takılırız hayırlısıyla. Bu arada oyunda ki nick'im Hankmoody burada da tanışmış olalım. Ayrıca oyunlardaki duyarlı tavrın için tekrar teşekkürler.

• Artık video çekmeye de başlıyoruz. Geneli benim gözümden olacak ama, zaman zaman spectator olarak girip diğer arkadaşlarıda çekeceğim (özellikle jet ve helikopter) Böylece Oğulcan arkadaşımızın ne kadar düzgün oynadığını ve hile olmadığını göreceksiniz.

Aslında bu küçük bir test videosu, youtube kalitesini görmek için; uzun versiyonu geceye yüklenmiş olacak.

1080p 60fps izleyebileceksiniz. Bildiğim kadarı ile şimdlik sadece Google Chrome destekliyor, tavsiyem 60fps izlemeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 3 Mayıs 2015; 14:43:52 >

• cybernoid kullanıcısına yanıt
    spectator ile hilecileri bulamassın cakallar 200-300 dolara hile satın alıyorlar aim otomatik oluyor veya kısa sürede reload veya roektlerden korunma bunlar spectator ile olacak işler deil kendinizi kandırıyorsunuz ogulcan gibilerle çok ynadım hile satın alanlarlada pbbans'ın yakaladıklarını hilecimi zannediyorsunuz fairfight bile ondan 10 kat iyidir ki o bile hikaye
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Kardeş gelme o zaman. Ben elimizdekileri ve imkanları söylüyorum.

Oğulcan'a bir daha hile dersen ispat isterim. Aksi iftiradır.

Çok biliyorsan sen cebinden para ver bir sunucu aç, biz de gelip oynayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 4 Mayıs 2015; 9:22:15 >
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    valla iti kopugu görünce oynamıyorum zaten hele hele ogulcan gibi açık hileciyi kolluyorsanız hiç kimsede oynamasın ARP Clan var ordan çıkmıyorum linkinide verimde millet faydalansın
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/e463b525-d495-435a-acd1-5b761c64401b/1-arp-platoon-net-RUSH-High-Tickets-Votemap/

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.