Şimdi Ara

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
6.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZI AÇMIŞ BULUNMAKTAYIZ.FORUMDAŞ ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ.SERVERIMIZDA DÜZENLİ OLARAK ADMİN BULUNACAKTIR. KÜFÜR HAKARET VB EDEPSİZ DAVRANIŞLARA KESİNLİKLE MÜSAMAHA YOKTUR.HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM. Link ;
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/ca0d3821-1f9f-4e93-97b1-7a126bbd4688/DELILER-CLAN-TURK-SERVER-MIXED-MAPS-CQ-Fast-Vehicle/

• Öncelikle hayırlı olsun en kısa sürede ziyaret edeceğim sizden ricam bir pin sınırı koyun Türk serverlarında yüksek pin li çok adam oynuyor oda lag yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İOT

Öncelikle hayırlı olsun en kısa sürede ziyaret edeceğim sizden ricam bir pin sınırı koyun Türk serverlarında yüksek pin li çok adam oynuyor oda lag yapıyor.

Hocam server ayarlarını kısa zaman içinde yapacağız.
  • Hayırlı uğurlu olsun dün servernizde 5 saat gibi bir zaman geçirdim ata ve mıt clandaki arkadaslarla oynadım rahatsız olduğum servernizda bir kac eksiklik var onlarida söyleyim chatde çok fazla server mesajı geliyor duble kıl gibi diğer arkadaşlarla iletişim kuramiyoruz böyle olunca kurallar neler onuda bir netlik kazanması lazım biri diyo rpg serbest biri yasak diyor ne yapsak bilmiyoruz küfür yasak olması çok hoş başarılar arkadaşlar serveriniza anti cheat yazılımlarını kurun eğer bu konuda bilgi isterseniz yardimcida olurum selametle dip not dh bile 2 konunuz var yönetimi haledersniz seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc haritalar neden ekli değil?

• HAYIRLI OLSUN..İNŞALLAH UZUN ÖMÜRLÜ OLUR..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • waroflords kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarları yeni yeni yapıyoruz rpg vb silahları özellikle sadece lockta yasakladık.Küfür tamamen yasak ve uyarı bu konuda yapmıyoruz.Chat barı düzenledik.Ayrıca eksiklik ya da yapmamızı istediğiniz bir şey olursa haber verin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüküm

HAYIRLI OLSUN..İNŞALLAH UZUN ÖMÜRLÜ OLUR..:)

Eğer servera Türk arkadaşlarımız gelirse uzun ömürlü olacak.HAyırlı günler.
  • Hayırlı olsun.

Türkiye lokasyonlu server sayısın artması bizleri sevindiriyor,hep beraber keyifli oyunlar dileğiyle..
  • Server gayet güzel , ne bir lag ne bir bağlantı hatası, ghiç bir şey yaşamadım. Oyun içi yazışmalarda gayet seviyeli, İşallah bu şekilde devam ederiz.

Herkese iyi eğlenceler.
  • adminlerin yaş ortalaması nedir ?
  • Server devamli olacak arkadaslar sorunumuz nitradodan kaynakli olrak arada kapaniyor bizde sunucu degistirip devam edecegiz herkese hayirli gunler

• İyi günler. Server ınız hayırlı olsun. Bölümlerde takım karıştırmayı etkinleştirmeniz mümkün mü? bazen takımlar arası ticket farkı çok oluyor ve diğer bölümlere de yansıyor.

Takımları dengelemek adına çok güzel olur.

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

İyi günler. Server ınız hayırlı olsun. Bölümlerde takım karıştırmayı etkinleştirmeniz mümkün mü? bazen takımlar arası ticket farkı çok oluyor ve diğer bölümlere de yansıyor.

Takımları dengelemek adına çok güzel olur.

İyi çalışmalar.

Nasip olursa yakında rank sw olacağız o zaman dediğiniz gibi balance , oynayanların mapi seçmesi gibi özellikleri ekleyeceğiz suanda offical oldugundan dokunamıyoruz.
  • yüksek rütbelilerin bir tarafta toplanması gibi sıkıntılar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

yüksek rütbelilerin bir tarafta toplanması gibi sıkıntılar var.

Offical server oldugundan balance ayarlarına dokunamıyoruz ama dediğim gibi ranked server oldugumuzda düzelteceğiz
  • Arkadaşlar bu serverı hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Sakın girmeyin.Emeğinize yazık...

Benim size tavsiyem 60-80 pingle alman serverlarında takılın hiç olmazsa saçma sapan nedenlerden dolayı oyundan kick yada ban yemezsiniz..

Pingim aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi 30 ms olmasına rağmen admin tarafından oyundan yüksek pingim olduğu nedeniyle kicklendim..

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ.

@Sadecebirdost

Bu durum 28.03.2015 tarihinde saat 22:20 de gerçekleşmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 28 Mart 2015; 22:28:40 >

• VEGETTO kullanıcısına yanıt
    cigerim su resimlerini s image tag'ı na koysan ?
  • Küfür ve ahlaki olmayan durumlar dışında kimseyi banlamıyoruz ya da kick atmıyoruz.Yüksek pingden dolayı banlanmış olduğun yazıyor uzun zaman yüksek pingde kalmadığın sürece kicklenmezsin.Buradan sana yazmamın sebebide budur. İstersen gel ts ye adminlerden biri de benim kim sana kick ya da ban attıysa söyle ? Ama oyunda uzun zaman pingli durumda kaldıysan serverda lag olmaması için kicklenmişsindir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.