Şimdi Ara

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Parola_18
    Selamun Aleykum. Ben Ibrahim battlefield'de ismim IMAM_M_A_N_S_U_R. Ben serverdeki adminlerden biriyim ve ayni zamanda teknik isleri ile sorumluyum. Sunucumuzda hack cheat olmamasi icin gereken önlemler alinmistir.
    Serverimiz EA ve DICE'in uyguladigi FAIRFIGHT ban sistemini uygulamaktadir. Bunu oyun icerisinde chat kisminde "FAIRFIGHT .... Banladi" gibi yazilar ilede görmek mümkün.
    Battlefield'in kendi ban sistemi olan FAIRFIGHT malesef herzaman yeterli olmayabiliyor. Bu yüzden community calismalari sayesinde BAN sistemleri kuruldu.
    Sunucumuz bu communitylerin kurdugu bu ban sistemlerine de kayitlidir.
    Kayitli oldugumuz bu sistemler sunlardir:
    -Metabans
    -PBscreens
    -Punkbuster
    -Ggc-stream
    -Bf4db
    -Cheat Detector
    Hicbir sekilde "whitelist" kullanmiyoruz. Yani adminler icinde yukardakiler gecerlidir.
    Ayrica tüm bu ugyulamalara ragmen servere cheater veya suspected cheater girerse o kisi hakkinda arastirma yapiyor ve o arastirmadan sonra temiz cikmazsa banliyoruz.
    Umarim sizi yeterince bilgilendirmisimdir.

Hayirli günler.

• IMAM_M_A_N_S_U_R I kullanıcısına yanıt
    as. bilgilendirme için sağol kardeşim benim anlatmak istedigim biraz farklı serverinizde 3-5 hilecinin dolanmasından başka sorun görrmedim onlarıda banlayamıyorsunuz sizede hak veriyorum ama bu ogulcan gibi adamlar sogutuyor beni türk serverlerinden anticheat ler işe yaramıyor bunlar zengin çocukları 200-300 dolar la hile satın alıyorlar yıllardır oynadıgım içinde hemen 100%10 yanılma payıyla anlıyorum kimin ne oldugunu o da bana gelmiyor kimyam bozuluyor onun için uzundur girmiyorum servere hayırlısı başarılar size
  • Parola_18 bak çocuk gerçekten hile değil. Zengin hiç değil. Zaten video kaydetmeyede başlayacak.

Bir kere iyi bir jet pilotu, iyi bir tankçı. Ortalamanın üzerinde bir heli pilotu, piyadesi gayet iyi. Klanımızdaki her şeyi ortalamanın üzerinde becerebilen joker oyuncularımızdan biri. Bir tek atak helikoptere ve bota pek ilgisi yok bildiğim kadarı ile.

Ön yargılarından kurtul ve spectator olarak girip adamı jette izle. Ya da tankına bin silahçı olarak oyna ve izle. Squad'ına gir piyade olarak beraber oyna. Emin ol yanlış düşündüğünü göreceksin.

Senden başka adama hile diyen görmedim, duymadım. Keza klandan önce de karşılaşıyorduk onunla oyunda (tanımıyordum) bir tane şüpheli atışına denk gelmedim.

Tabi bu senin düşüncen, zorla değiştirecek değiliz.

Hile'nin ne fiyatını bilirim ne de nerde satıldığını... Hiçte merak edip bakmadım fiyatı ne kadarmış diye....

• quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

quote:

ogulcan gözgöre göre ihle yapıyor kanıt imkansız atışlar ve ucakla yaptıkları bu bebeler 200-300 dolar hilelere veriyorlar öle ucuz hileler deil kolay kolay yakalanmaz yabancı serverlere girsin 10 dakka oynatmazlar çakalı 2142 den beri oynuyorum bu oyunu hileci bir round da bil ebelli edr kendini çok kızmıyorum size dün oyun oynamaya başlamışınız bügün server kiralamışınız bu çakalları temiz zannetmeniz normal yanlız fairfight kurulu serverlerde çok barınamıyorlar risk daha çok oldugu için acil fairfight kurun

fAİRFLİGHT denilen ban EA tarafindan atılan bandir hiç bir serverda böyle bir ban çeşidi yok.

valla bazı serverlerde fairfight dan gelen banlar gözüküyor servere yüklenen bir uygulama diye biliyorum

Yanlış biliyorsun bu yüzden yazmak istedim EA nın ban çeşidi her serverda mevcut.Hayırlı Günler dilerim.İyi zaman geçirmeniz dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

Premium server açmışsınız sanırım? Doğru ise link verebilir misiniz?

evet buyrun link ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/17b4f036-ac67-4eaa-9b90-6400006fe9fc/Game-Of-Thrones-Premium-Maps-Conquest-Ranked-Deliler-Clan/

Hayırlı olsun üstad, burada da takılırız hayırlısıyla. Bu arada oyunda ki nick'im Hankmoody burada da tanışmış olalım. Ayrıca oyunlardaki duyarlı tavrın için tekrar teşekkürler.

Allah razı olsun,ne demek hocam elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum.Hayırlı günler.

• quote:

spectator ile hilecileri bulamassın cakallar 200-300 dolara hile satın alıyorlar aim otomatik oluyor veya kısa sürede reload veya roektlerden korunma bunlar spectator ile olacak işler deil kendinizi kandırıyorsunuz ogulcan gibilerle çok ynadım hile satın alanlarlada pbbans'ın yakaladıklarını hilecimi zannediyorsunuz fairfight bile ondan 10 kat iyidir ki o bile hikaye

Bence şunu denemelisin Spec olarak gir şüphe ettiğin bir adami izle bak bakalım anlaşılıyor mu anlaşılmıyor mu ? Aim oto olması zaten sorgusuz yeterlidir ve anlaşılmaması imkansız.Ama önce izle sonra gel ts mizdede yerimiz mevcut ordan konuşalım.Hayırlı günler.
  • quote:

valla iti kopugu görünce oynamıyorum zaten hele hele ogulcan gibi açık hileciyi kolluyorsanız hiç kimsede oynamasın ARP Clan var ordan çıkmıyorum linkinide verimde millet faydalansın
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/e463b525-d495-435a-acd1-5b761c64401b/1-arp-platoon-net-RUSH-High-Tickets-Votemap/

Serverda oynayan arkadaşlara it kopuk vb. ithamlarda bulunuyorsan kusura bakma ama sana yerimiz zaten bulunmamaktadır ayrıca bu sözlerle anca kendi seviyeni gösterirsin polemik yapmaya gerek duymuyorum.Memnun değilsin daha önceki mesajlarından da okuduğum kadarı ile herkesi memnun edebilecek bir sunucu , kişi yok.Memnun olduğun yerde devam edebilirsin.Mümkünse konuma mesaj yazma çünkü yazdığın mesajlardan okuduğumuz sürekli baltalamaya yönelik.Hayırlı günler.

•  BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ.

Neden?
  • Bu konuda cevap alabilmek icin illa ona buna hileci deyip tartisma cikarmak mi gerek? Sadece serverinizdan neden banlandigimi sordum 2 gundyr cevap yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ.

Neden?

Serverda adminlerimizle görüştüm,Kullandiğiniz programlardan punkbuster ile çakışan ( ki ben böyle bir şey görmedim ) ya da kullandığınız illegal bir programdan ötürü kayıtlı olduğumuz sitelerde hile olarak algilanıp otomatik olarak banlanmışsınız.Adminlerimizden herhangi biri sizi banlamamiş.Hayırlı günler dilerim.İsterseniz ts mize akşamları online oluyoruz genelde gelip sorununuz hakkında konuşabiliriz.İyi oyunlar dilerim.

• Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkürler. Herhangi bi illegal program vs kullanmıyorum kaldı ki oynadığım 10larca server içinden bi tek sizin serverda alıyorum bu uyarıyı. Zaten resimde de gözüktüğü gibi "on this Game Server" yazıyor. Yani sadece sizin server için aldığım bi uyarı bu. Sizin kayıtlı olduğunuz siteleri verseniz ben de bi kontrol etsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Öncelikle cevap için teşekkürler. Herhangi bi illegal program vs kullanmıyorum kaldı ki oynadığım 10larca server içinden bi tek sizin serverda alıyorum bu uyarıyı. Zaten resimde de gözüktüğü gibi "on this Game Server" yazıyor. Yani sadece sizin server için aldığım bi uyarı bu. Sizin kayıtlı olduğunuz siteleri verseniz ben de bi kontrol etsem ?

Tabi ki pbscreens.com , AntiCheat Inc. , CheatDetector , BF4DB.com sitelerine bildiğim kadari ile ayrıca adını bilmediğim ancak öğrenebileceğim bazı siteler var ancak ts gelebilirseniz daha net olabilirim.
    Hayırlı günler.
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Ben Server adminlerinden biriyim. Teknik islerinden sorumluyum. Senin banli olma sebebin sadece üye oldugun klandan dolayidir.
  • IMAM_M_A_N_S_U_R I kullanıcısına yanıt
    Anladim daha net bi cevap oldu tesekkrler.

• Oğulcan arkadaşımızın hile olduğuna dair ithamlar olmuştu, o da bir jet videosu çekmiş; buyrun

51-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 10 Mayıs 2015; 12:06:39 >
  • beyler az evvel |Deliler Clan| 8V8 BNL SERVER isimli serverdan banlandım. Kick bile değil ban nedir yahu? Sebebini sorarsanız bende bilmiyorum, forumlarda sürekli duyduğum makro, aimbot, v.s. gibi şeyleri tam olarak bilmiyorum. Asla küfür etmedim, etmem kimseye yakıştırmam. Sinirim bozuldu.
  • Ordic O kullanıcısına yanıt
    Turk tagin varsa ban yiyorsun bu serverdan az yukarda ben de banlandigimi yazmkistim.

• Ordic O kullanıcısına yanıt
    Hocam size özel bir hareket değildir sebebine gelince 8 vs 8 atılacakti bende serverdaydım ve ben diğer arkadasları cıkaralım dedim helenlerin cogu yabancı oldugundan uyarıya gerek duymadık kusurumuza bakma hayırlı geceler dilerin.
  • Yahu ben AA'yı alınca neden karşı takım C4 leri kapıp beni kovalıyor serverda
    HeavvyGunner
  • Clibretto kullanıcısına yanıt
    Bizde adettendir yeni gelene hoşgeldin yapıyoruz :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.