Şimdi Ara

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 level olduğunuzu söylediniz. Son dönemde 23 level olarak banlanan tek kişi A-ottoman. Eğer nickiniz A-ottoman ise sizi banlayan benim. Hakkınızda hem şikayet geldi hemde o oyunda yaptığınız enteresan vuruşlar dikkatimi çekti. Spectator moda geçip izledim ve yukarıda belirtlen hareketleri bariz şekilde bir kaç kez yaptınız. Sizi en azından 15-20 dk boyunca aralıksız izledim. Yani durduk yere yapılan bir işlem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadboyTurk -- 24 Eylül 2015; 17:30:50 >
  • demek ki yanlış bir seçim yapmışsınız :) Hack kullanacak olsam Headshot açar oyle atarım. Ayrıca tek vuruş özelliğinide aktif ederdim. :) Siz bence benim attığım enteresan vuruşları değilde beni banlarken kendi takımınızdaki adamların enteresan vuruşlarını takip etseydiniz :) Neyse zaten dediğim gibi tesadüfen arkadaşımla bir oyun girdik onunda dediğim gibi admin arkadaşları vurduğumdandır sanırım gururlarına yediremediler :))
  • olaylar olaylaaar. şu nick yüzünden ban mevzusu acayipmiş ya. nick yüzünden tabi ban verilebilir. ben bi nazi subayını nick yaptım diye ea 3 gün banladı :D
  • Aimbottan banlanan eray niye klandan çıkarılmadı arkadaşlar? Yoksa hile sadece sizin müthiş gözlemlerinizle mi onaylanıyor? Spec modu zaten laglı olan garip bi mod ordan adam izleyip banlarsanız ancak gülünç duruma düşersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

Aimbottan banlanan eray niye klandan çıkarılmadı arkadaşlar? Yoksa hile sadece sizin müthiş gözlemlerinizle mi onaylanıyor? Spec modu zaten laglı olan garip bi mod ordan adam izleyip banlarsanız ancak gülünç duruma düşersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha güzel bir lonca adı bulunurdu sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

Aimbottan banlanan eray niye klandan çıkarılmadı arkadaşlar? Yoksa hile sadece sizin müthiş gözlemlerinizle mi onaylanıyor? Spec modu zaten laglı olan garip bi mod ordan adam izleyip banlarsanız ancak gülünç duruma düşersiniz.

• PuckingPurfect kullanıcısına yanıt
    Paylastigim screen'de senin o klana basvurun ve senin o klan tarafindan asaglanmanin ispati.

Nedense ban yiyen camur at izi kalsin mantigi ile burda ahkam kesmeye calisiyor.
     BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMAM_M_A_N_S_U_R -- 27 Eylül 2015; 13:09:22 >
  • İmam sende hakkaten kafa yok.onu oraya yazdim cünkü yazdigim sey ciddi degil dalga gecmek icindi.bunu gecende sana yine dedim ama o kafan anlamiyor hala üstelik onu yazdigimda sizi tanimiyordum bile.ama tabi sen kafandan hikayr uydurmaya bayilirsin.yine bi laf söylersin simdi.

• PuckingPurfect kullanıcısına yanıt
    Screen'de gordugun gibi 6 months ago yaziyor. Yani 6 ay once. Yani klandan atildiktan sonra. Sen ozel gorusmeleri onlara ulastirdiktan sonra. Yani daha once yazdigim gibi seni kullanip attilar.
    Senin icinde sanirim bir kin ve nefret kalmis cunku o kadar pisman olmana ragmen klana alinmadin ve onlar tarafindan kullanip atildin.
    Hic mi tarihden ders almazsin? "Brutus"ler hic bir zaman saygi gormezler. Kendi klanina "ihanet" eden bir baska klana gitse bile guvenirligi kalmaz.
  • Ben onlara ulastirmadimki gorusmeleriüstelik beni kullanmadilar bunu sen salliyorsun bilmedigin icin.aramda onlarla ilgili hicbisey olmadi.olayin asli farkli.tamamen bi espri.valla nefret yada pismanlik yok bende neyinize pisman olayimki siz kimsiniz.kendi serverinizda 2 takimdaki helileri alip peace yapiyonuz yada hepiniz bi takimda toplaniyorsunuz.tanidigim en kotu klansiniz.

• IMAM_M_A_N_S_U_R I kullanıcısına yanıt
    Tamamen kendi aramızda geçen bi sakalasmamızdan faydalanıp burda arkadaşımı rencide etmen gerçekten çok gülünç

• quote:

Orijinalden alıntı: PuckingPurfect

Ben onlara ulastirmadimki gorusmeleriüstelik beni kullanmadilar bunu sen salliyorsun bilmedigin icin.aramda onlarla ilgili hicbisey olmadi.olayin asli farkli.tamamen bi espri.valla nefret yada pismanlik yok bende neyinize pisman olayimki siz kimsiniz.kendi serverinizda 2 takimdaki helileri alip peace yapiyonuz yada hepiniz bi takimda toplaniyorsunuz.tanidigim en kotu klansiniz.

kardeşim bu adamlara bulaşılmaz uğraştıgınıza yazık, adamlara hile diyorsun hile olmadıgını ispatlamak yerine senin bi açığını ararlar spec moddan videoya alıp video çekerler
    klanlarındakii planx a spot attım duvarın arkasına geçtim adam açmış wall ı sağa gitsem sağa, sola gitsem sola geliyor duvarın arkasını nasıl görüyorsa artık 90 a kill e 3-5 death oynuyorlar paraşütle 600 metrede mesafeden düşüyorum adam beni tank mermisiyle vuruyor sorsan playerlar onlardan başka herkes potansiyel hilecidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OznBzt -- 28 Eylül 2015; 0:48:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanbozyigit

quote:

Orijinalden alıntı: PuckingPurfect

Ben onlara ulastirmadimki gorusmeleriüstelik beni kullanmadilar bunu sen salliyorsun bilmedigin icin.aramda onlarla ilgili hicbisey olmadi.olayin asli farkli.tamamen bi espri.valla nefret yada pismanlik yok bende neyinize pisman olayimki siz kimsiniz.kendi serverinizda 2 takimdaki helileri alip peace yapiyonuz yada hepiniz bi takimda toplaniyorsunuz.tanidigim en kotu klansiniz.

kardeşim bu adamlara bulaşılmaz uğraştıgınıza yazık, zeka seviyeeleri düşük biraz. adamlara hile diyorsun hile olmadıgını ispatlamak yerine senin bi açığını ararlar spec moddan videoya alıp video çekerler
    klanlarındakii planx a spot attım duvarın arkasına geçtim adam açmış wall ı sağa gitsem sağa, sola gitsem sola geliyor duvarın arkasını nasıl görüyorsa artık 90 a kill e 3-5 death oynuyorlar paraşütle 600 metrede mesafeden düşüyorum adam beni tank mermisiyle vuruyor sorsan playerlar onlardan başka herkes potansiyel hilecidir

Aynen kardes ya bunlar ne dese boş.daha yazmicam zaten konussunlar.

• sizin clan üyeleriydi sanırım,bir ara denk gelmiştim,üyeler karşılıklı takımdaydılar düşmandılar birbirlerine ,iki tarafta hava araçlarını almış ve havada bir birlerine hiç sıkmıyorlardı bilerek...

yanlışta hatırlıyor olabilirim başka clanda olabilir,Türk serverinde oynuyordum,

Zaten o olaydan sonra da bir daha Türk serverlerine girmemeye karar kıldım...

• Ulu tankçı badou niye ayrıldı klandan açıklama yapın merak içinde kaldık.
  • Caperz kullanıcısına yanıt
    evet doctorozan kimin ne oldugunu biliriz.
  • Keşke rush, obliteration oyun modlarını da ekleseniz. Sürekli conquest sıkıyor bir yerden sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaktans -- 29 Ekim 2015; 17:15:10 >
  • Erayın aimbot olduğunuda bilir misiniz?
  • Kendi adamları hile yapınca tolere edilebiliyor. Arkadaşın dediği gibi paraşüt ile düşen adamı tek atış vuran baba yigit bu sunucuda gördüm. :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.