Şimdi Ara

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
6.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server adminleriyle kişisel problemi olanları banlamak yeni kural mı? Yahut admin kişi jetde rahat uçamayınca aniden basecamp yasak diyip aa yi killed yapması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

Server adminleriyle kişisel problemi olanları banlamak yeni kural mı? Yahut admin kişi jetde rahat uçamayınca aniden basecamp yasak diyip aa yi killed yapması?

Serverda kurallar açık ve anlaşılır bir dille yazilmiştir.
    1.Kufur ve hakaret kesinlikle yasaktir.Admin ya da player farketmez küfür ederseniz , gerekli uyarılar yapıldıktan sonra , süresiz banlanırsınız.
    2.Baserape yapmak serverların cogunda yasaktir ve bizde de yasak,bunu server kurallarından görebilirsiniz.Lv lınız düşünüldüğünde bilmiyor olmanız ne kadar inandirici değil mi ?
    3.Anti air i 2 takımında kullanabilmesi için baseye götürüp ordan milleti avlamak tabi ki kendini düşünen bir player için ne kadar güzel ama buna iltimas göstermiyorum senin gibi playerların oldugunu bildiğimden kaynaklı olarak.( Ban yediysenizde bundan dolayı değildir.)
    HAYIRLI GÜNLER İYİ OYUNLAR Başka serverlarda başarılar.

• Ben başkasına ana bacı küfür eden erayla dalga geçtim diye ban yedim yalnız :D banlanma sebebi olarakta erayla aranı düzelt yazıyor :D tabii bunlar hep ağlayan insanların hareketleri sizi daha fazla üzmekte istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

Ben başkasına ana bacı küfür eden erayla dalga geçtim diye ban yedim yalnız :D banlanma sebebi olarakta erayla aranı düzelt yazıyor :D tabii bunlar hep ağlayan insanların hareketleri sizi daha fazla üzmekte istemem.

SS alalım madem küfür kaynaklı diyorsun göreyim.
    Diğer sorduğum sorulara ayrıca nezaket gereği cevap bekliyorum.
    Hayırlı aksamlar.İyi oyunlar.
  • Sunucunuzda aşırı derecede aim hack kullanan insan var. Oynarken artık adminleriniz gururuna mı yediremedi neyse bana ban attılar hack yapıyorum diye. Kendilerine söyleyinde sunucuyu akıllı akıllı yönetsinler. Hile yapmayanları değil hile yapanları banlasınlar.

1- Tr-Kenjinsu Kill : 104 Ölüm : 34 Exp : 16,988

Arkadaş 99 level 104 kill almış hilesiz akıl mantığım ermiyor.

23 levelim 45 kill aldım diye ban atıldı. :)

Serverinizin kalitesi bu şekilde kendisini belli ediyor. İnsanları sunucunuza çağırıp eziyet çektirmeyin. Hile dolu bir sunucu tavsiye etmiyorum. Admin tanıdıkları hepsi aim hack kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caperz -- 22 Eylül 2015; 19:04:32 >
  • Agir velet dolu bi server.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server ve klan yöneticilerinden eray aimbottan ban yemiş biri olduğu için sunucuda isteyen istediğini yapıyor.
  • Caperz kullanıcısına yanıt
    Senin supheli atislarindan dolayi ve gelen sikayetlerden solayi spec izlendin. Sen gormedigin spotlanmamis dusmani duvar arkasinda bir guzel takip edip vurdun. Ve bunu birkez degil cok kez yaptin, Bu yuzden banlandin.

Senin burada paylastigin oyuncunun battlereportu:
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/646344644417226368/1493015738/
    O oyunda admin yoktu. Ve admin olmayinca bizim platoon veya serverdeki !report sisteminden sahsi report edilebiliyor. Kendisi report edilmemistir. Ama bu yazdiklarindan yola cikarak arastirildi ve simdi banlanmistir.

Admin tanidiklari kim? Ve hangisi hack kullaniyor isim isim soyliyebilirmisin?
    Serverde gereken tum hile korumasi aktiftir ve taviz verilmemektedir. Buna ragmen bir oyuncu hack hile kullaniyorsa bu arastirilir izlenir banlanir ayni sende oldugu gibi.

• PuckingPurfect kullanıcısına yanıt
    Senin durumun cok farkli. Senin yaptigin kendi aramizda ozel konustugumuz yazdigimizi basklarina gondermen ve o laf yetistirdigin kisilerin platoona benide klana alin diye yazdiginda onlar tarafindan kullanilmis mendil gibi bir kenara atildin. Onlar tarafindan asaglanip alay elildin. Seni bu yuzden klandan cikardik.

Senin elestirini ciddiye almiyoruz.
  • Ben de bu serverdan süresiz ban yedim . Sürekli küfür kıyamet gırla gidiyor .Tek kelime terbiyesizlik yapmamama rağmen sadece nikimden dolayı ban yedim. Türk serverlarında malesef bu hadsizlik var. Servırın sahibi kendini ''ALLAH '' zannediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMAM_M_A_N_S_U_R

Senin durumun cok farkli. Senin yaptigin kendi aramizda ozel konustugumuz yazdigimizi basklarina gondermen ve o laf yetistirdigin kisilerin platoona benide klana alin diye yazdiginda onlar tarafindan kullanilmis mendil gibi bir kenara atildin. Onlar tarafindan asaglanip alay elildin. Seni bu yuzden klandan cikardik.

Senin elestirini ciddiye almiyoruz.

Mendil mi.sizde hakketen bi kac dll dosyasi eksik.Oraya yazdigimda ironiyi anlamamissin.sanki ciddi bi sekilde yazdim.sen onlarla aramda ne var bilmiyosun bile.üstelik onlara laf yetistirmedim amacim farkliydi.orda yazdigim bi espriden ibaret.üstelik o klandaki kisilerle hala gorusuyorum ama tabi sizden bunu anlamanizi beklemiyodum :) zaten inanmazsiniz.Aslinda aranizdakileri baskalarina söylemek cok zevkliydi.bilerek yaptim diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuckingPurfect -- 24 Eylül 2015; 1:00:10 >

• CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Bizim serverde kufur baya azaldi cunku cezasi var. Geregtiginde ban veriliyor. Senin nickin hangisi tahmin edebiliyorum ama sen istersen yinede bir yaz buraya. Yaz ki bilinsin seni hangi nickten banlandigin.
  • quote:

Bizim serverde kufur baya azaldi cunku cezasi var. Geregtiginde ban veriliyor. Senin nickin hangisi tahmin edebiliyorum ama sen istersen yinede bir yaz buraya. Yaz ki bilinsin seni hangi nickten banlandigin.

Ne olursa olsun hiç hakaret etmeyen ,lan kelimesini bile kullanmayan birini sırf nikinden dolayı bence banlamamalısınız. Nick beğenmek yada beğenmemek sizin tekelinizde olmamalı .

Nickler kişiye özeldir !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 24 Eylül 2015; 2:22:31 >
  • PuckingPurfect kullanıcısına yanıt
    Senin yadigin "Agir velet dolu bi server." bu yazida senin ciddi veya ironi ile yazdigin hic bir sekilde belli olmuyor. Bende zaten gereken cevabi verdim.

Senin birzat onlar tarafindan kendi platoonlarinda basvuruna karsilik "Birincisi biz bir klan degiliz" "ikincisi sen ....... (nokta nokta)" ucuncusu bu yazdiklarini buraya kitleyim/yapistirayimda ibretlik olsun" Diye cevab aldin kendilerinden.
    Ve bu olup bitenden dolayi pisman olarak bizden yaptiklarindan dolayi ozur diledin i ki yinede klana alinmadin.

Seni yazdigin"üstelik onlara laf yetistirmedim amacim farkliydi.orda yazdigim bi espriden ibaret" ve "Aslinda aranizdakileri baskalarina söylemek cok zevkliydi.bilerek yaptim" iki cumle birbiri ile celisiyor.
    Ve pisman olarak bizden ozur dilemen ve onlarin seni sozlu asaglamasi yukaridaki yazdigin ile celisiyor.
    Lutfen nickini burda paylasirmisin? Insanlar bilmeli hangi nickten dolayi banlandin. Yoksa "Tek kelime terbiyesizlik yapmamama rağmen sadece nikimden dolayı ban yedim." demenin bir anlami yok
  • Ya imam burda yazidigima ironi demedim bu 1.
    O dedigin klana basvurmadim bunu anlamiyor senin o kafan.onlarin platonda niye öyle dedigini bilmiyosun bu 2
    Zerre kadar pismanlik duymadim hic duymuyorumda umrumda degilsiniz sizden özür de dilemedim anlamamissin yine bu 3
    Çelişen sözcukler dediklerinde hala aşagilamaktan soz ediyorsun ve hala bu bilmediginin kaniti ve sürekli pisman olup özür diledigimi dusunuyorsan aciyorum sana imamcık

• quote:

Lutfen nickini burda paylasirmisin? Insanlar bilmeli hangi nickten dolayi banlandin. Yoksa "Tek kelime terbiyesizlik yapmamama rağmen sadece nikimden dolayı ban yedim." demenin bir anlami yok

Nikimi tabiki burda paylaşmayacağım. O benim özelim ! Yıllardır aynı niki kullanırım , yıllardır da kimse bir küfür ettiğimi görmemiştir.

Arada sırada dümdüz saydıranlar olur ,hepsine ''İnsan'' gibi açıklamaya çalışırım sorgusuz sualsiz yargılamayın diye .

Neyse sorun değil .Dediğim gibi zaten Türk serverları rahatsız edici derecede küfürlü oluyor. Maşallah herkes çok inançlı ve inancada saygılı !!!
    Donanimhaberin kendi kurallarindan:

5) Takma isimler : Kullanıcılarımızdan, forumumuza üye olurken genel kabul gören ahlaki değerlere uygun olan bir takma ad almalarını rica ederiz. Aksi fark edildiği durumda kullanıcıya haber verilmeksizin kullanıcı adları ve hesapları silinebilir. Alınan takma adlardan dolayı sitemiz bir sorumluluk kabul etmemekte sorumluluk kayıt olan kişiye aittir.

Ve EA:

You are not permitted to use offensive soldier names or tags.
    You must not actively encourage other players to violate the TOS.
    You must not organize any platoons or groups that are based on, or espouse, any racist, sexist, anti-religious, anti-ethnic, anti-gay, or other hate-mongering philosophy.

Yani senin kulandigin nickname burda paylasmiyorsun "ozelin" oldugundan degil. Banlanmasi gereken bir nickname oldugundan. Bunu burda paylasamiyorsun cunku yasak.
  • IMAM_M_A_N_S_U_R I kullanıcısına yanıt
    Evet o yüzden forumdaki nikim CATBALCA
  • quote:

Senin supheli atislarindan dolayi ve gelen sikayetlerden solayi spec izlendin. Sen gormedigin spotlanmamis dusmani duvar arkasinda bir guzel takip edip vurdun. Ve bunu birkez degil cok kez yaptin, Bu yuzden banlandin.

Senin burada paylastigin oyuncunun battlereportu:
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/646344644417226368/1493015738/
    O oyunda admin yoktu. Ve admin olmayinca bizim platoon veya serverdeki !report sisteminden sahsi report edilebiliyor. Kendisi report edilmemistir. Ama bu yazdiklarindan yola cikarak arastirildi ve simdi banlanmistir.

Admin tanidiklari kim? Ve hangisi hack kullaniyor isim isim soyliyebilirmisin?
    Serverde gereken tum hile korumasi aktiftir ve taviz verilmemektedir. Buna ragmen bir oyuncu hack hile kullaniyorsa bu arastirilir izlenir banlanir ayni sende oldugu gibi.

iyide sen benim oyundaki nickimi nerden biliyorsun da ordan spec izledin diyorsun :) yok spotladın yok duvar arkasından takip ettin. sallamakta üstüne yok he :) yok ordan spotladın duvarın arkasından vurdun oyle ettin. hiç güleceğim yoktu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.