Şimdi Ara

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet tamamımız hileyiz bu yüzden EA gerizekalı bizi banlamıyor.Bu yüzden bu kadar süredir oynayabiliyoruz.Paraşütle düşen adamı vuramıyorsan oyunu bırak arkadaşım becerin yoktur ve kazanmak zorunda değilsin böyle forumlarda millete saldırarak bişi elde edemezsin.Kendi adamımız dediğin kimdir ve sen nerde hile yaptıgını gördün de hemen suçlamaya geçtin neden banlandı bakanınız var mıdır ? Yoksa işkembeden sallamakla mı meşgülsünüz troll tayfa.Hadi size kg.
  • Caperz kullanıcısına yanıt
    Hile konusunda epey bilgilisiniz.Tbrkler.
  • Ea nın banlamadığı adamı specten izleyip hile damgasıyla küfür eşliğinde yollayan sizsiniz burda boş sallamayın.
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    EA zaten her konuda iyi olduğu için sizin gibiler türüyor.Hadi canım trollük yapmadan önce hangi programı kullanıyorsan onunla devam et.Konu trollemek sana herhangi bir şey kazandırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

EA zaten her konuda iyi olduğu için sizin gibiler türüyor.Hadi canım trollük yapmadan önce hangi programı kullanıyorsan onunla devam et.Konu trollemek sana herhangi bir şey kazandırmaz.

Şimdi bi konuya açıklık getirelim ea erayı yanlışlıkla mı banladı yoksa eray yanlışlıkla aimbot mu kullandı? Benim hakkımdada herhangi bi kanıtın varsa eğer paylaş burda yoksa anca boş muhabbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

quote:

Şimdi bi konuya açıklık getirelim ea erayı yanlışlıkla mı banladı yoksa eray yanlışlıkla aimbot mu kullandı? Benim hakkımdada herhangi bi kanıtın varsa eğer paylaş burda yoksa anca boş muhabbet.

Farketeder mi sana ne olduğunu ne diye anlatayım sen aynen devam et.
  • quote:

quote:

quote:

Anlat hileden nasıl yakalandığını bilelim ki biz yakalanmıyalım

• Bir kez daha Türkler in yaptığı işe girilmeyeceğini gösterdiniz, tebrikler.

Kapasiteniz yoksa zorlamayın arkadaşlar, yapmazsınız olur biter. Herkese laf yetiştirip kusursuzuz havası vermekten başka bir şey görmedin başlıkta, anca laf anca çene. Gider 65 pingle Almanya serverlarında takılırım kafam rahat eder.

Bunca insan aptal bir siz akıllı ve adaletlisiniz zaten.
  • Selam arkadaşlar, uzun zamandır serverınızda kendi halinde takılan bir oyuncuyum.Geçenlerde solo clanından arkadaşlar yazdı beraber oynayalım diye ben de kabul ettim.Anladığıma göre arkadaşlara hile demişsiniz ve server girişi yasakmış.Bana da tag almadığım halde kick attınız bugün.Ben adamlarda bir hile göremedim, hile oldukları ispatlanırsa ben de özür diler kendi oyunuma devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR-SABOTEUR -- 29 Ekim 2015; 13:17:13 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TR-SABOTEUR

Selam arkadaşlar, uzun zamandır serverınızda kendi halinde takılan bir oyuncuyum.Geçenlerde solo clanından arkadaşlar yazdı beraber oynayalım diye ben de kabul ettim.Anladığıma göre arkadaşlara hile demişsiniz ve server girişi yasakmış.Bana da tag almadığım halde kick attınız bugün.Ben adamlarda bir hile göremedim, hile oldukları ispatlanırsa ben de özür diler kendi oyunuma devam ederim.

O sunucuda hilesi kanıtlanıpda ban yiyen hiçkimse yok zaten hile kullanan oyuncuları sistemler fark ediyor o kişiler ranked sunuculara giremiyor. Deliler kendilerinden iyi oynayan kimseyi barındırmıyor sunucuda. Bundan birkaç ay öncesinde hile kullanmayan kendi oyuncularına bile hile şüphesiyle yaklaşıp küstürmüşlerdi ardından zaten klan lideri hile kullanıp banlandı. Zararları sadece kendilerine olsa bu konuya birşey yazmam ama yeni başlayan acemi türk oyuncuların kapasitesini engelliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TR-SABOTEUR

Selam arkadaşlar, uzun zamandır serverınızda kendi halinde takılan bir oyuncuyum.Geçenlerde solo clanından arkadaşlar yazdı beraber oynayalım diye ben de kabul ettim.Anladığıma göre arkadaşlara hile demişsiniz ve server girişi yasakmış.Bana da tag almadığım halde kick attınız bugün.Ben adamlarda bir hile göremedim, hile oldukları ispatlanırsa ben de özür diler kendi oyunuma devam ederim.

Gvvn ile başlayan nickli arkadaşınıza bunu sorabilirsiniz ayrıca youtube video yükleyip daha küfürlü konuşmayı bir halt sanan kişiliksizlerle aynı ortamda bulunmamanı tavsiye ederim.Hayırlı geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Bir kez daha Türkler in yaptığı işe girilmeyeceğini gösterdiniz, tebrikler.

Kapasiteniz yoksa zorlamayın arkadaşlar, yapmazsınız olur biter. Herkese laf yetiştirip kusursuzuz havası vermekten başka bir şey görmedin başlıkta, anca laf anca çene. Gider 65 pingle Almanya serverlarında takılırım kafam rahat eder.

Bunca insan aptal bir siz akıllı ve adaletlisiniz zaten.

Servera aynı nickle gel arkadaşım ben seni bir güzel banlayayım burdan karalama yaparak herhangi bir yere varamazsınız.Almanya severında başarılar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gerek yok bazen kafa kemiğinin mm kalınlaştıkça senin gibilere laf anlatmak anca cefa oluyor.

• Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    Aman cok merakliydim sizin servera.

Saka misin nesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Aman cok merakliydim sizin servera.

Saka misin nesin?

Madem değilsin neden yazıyorsun ? Hadi canim hadi.
  • Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    Peki.

• Mahmut abi son bombayı patlattı eski fnatic oyuncusunu hileden banlamışlar
  • HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Mahmut abi son bombayı patlattı eski fnatic oyuncusunu hileden banlamışlar

WERGREGWERHHREHREWHREHREHERJRERE GWEFVWSDFVQWVWQDVWQD QWDQWWQWQV

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.