Şimdi Ara

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden birazcık onur gurur vardı yalandanda olsa hile diyerek banlanıyordu iyi oynayanları, artık güle güle yazıyorlar bide sonuna ilgili kişi nickini ekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Aman cok merakliydim sizin servera.

Saka misin nesin?

Kardeşim bırak 3-5 arkadaş toplanmış iddaya yatıracakları parayla server kiralamışlar birde ea bizi niye banlamıyor diyor oyuna ea değil dice bakıyor dice İşi gücü yok adamların sizin serverınızla uğraşacaklar aylık kira parasını server host şirketine veriyomusunuz veriyosunuz onlarda official server olması için gereken parayı dice veriyorlar daha ne onlar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr server olması güzel ..aksamları girip oynuyorum arkadaşlar bol bol öldürüyorlar saolsunlar :D FAVORİLERE EKLEDİM SERVERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYDAKtr -- 21 Aralık 2015; 1:20:19 >
  • listeye ekledim serveri.. biraz can yakıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

listeye ekledim serveri.. biraz can yakıcam :D

10 adam vuramadan ban yersin çok birşey bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

quote:

İstersen Deneyelim ? karşıma geç. Adam bırakmıcam serverda.
  • quote:

quote:

quote:

O sunucuda iyi oynayan kimse barınamaz 3-4 aydır banlıyım türk sunucularından geri oyuna dönersen sende yersin o banları.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O sunucuda iyi oynayan kimse barınamaz 3-4 aydır banlıyım türk sunucularından geri oyuna dönersen sende yersin o banları.

kimin serveri biliyor musun ?

• Bir kaç defa arkadaşların oyununa katılırken server ınıza denk geldim. Tecrübeli bir oyuncu olarak server da bir hayli zorlandım ve oyuncularda normal dışı isabet oranlarını gördüm. Oyunculardan nerdeyse kimse recoil yaşamıyor bu da yetmezmiş gibi HC den bile daha öldürücü atışlar yapıyorlar yani 2 kurşunda alıyor hem de karşına zıplayarak vs gelen bunlar. Haliyle k/d de 1 civarında ancak oluyor.

Bu konuyu da tesadüfen gördüm başka arkadaşların da benzer şikayetleri varmış. Ben de şunu söylemek isterim sunucularınız battlefield server ları arasındaki en kirli server olmaya adaydır. Yerli serverların bu durumda olması hayli üzücü.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Bir kaç defa arkadaşların oyununa katılırken server ınıza denk geldim. Tecrübeli bir oyuncu olarak server da bir hayli zorlandım ve oyuncularda normal dışı isabet oranlarını gördüm. Oyunculardan nerdeyse kimse recoil yaşamıyor bu da yetmezmiş gibi HC den bile daha öldürücü atışlar yapıyorlar yani 2 kurşunda alıyor hem de karşına zıplayarak vs gelen bunlar. Haliyle k/d de 1 civarında ancak oluyor.

Bu konuyu da tesadüfen gördüm başka arkadaşların da benzer şikayetleri varmış. Ben de şunu söylemek isterim sunucularınız battlefield server ları arasındaki en kirli server olmaya adaydır. Yerli serverların bu durumda olması hayli üzücü.

İyi forumlar.

700 saat oynamışlığım var diğer serverlarda çok çok nadir hile gördüm. Türk serverlarına ne Zaman girsem hile macro oluyor. Aman kimseyi vurma hemen küfür edip hırs yapıyor. Adamın tek amacı seni vurmak oluyor. Bu nedenle Türk serverlarına girmiyorum. Gerekirse 100 Ping'le oynarım ama kafam rahat sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bir kaç defa arkadaşların oyununa katılırken server ınıza denk geldim. Tecrübeli bir oyuncu olarak server da bir hayli zorlandım ve oyuncularda normal dışı isabet oranlarını gördüm. Oyunculardan nerdeyse kimse recoil yaşamıyor bu da yetmezmiş gibi HC den bile daha öldürücü atışlar yapıyorlar yani 2 kurşunda alıyor hem de karşına zıplayarak vs gelen bunlar. Haliyle k/d de 1 civarında ancak oluyor.

İyi forumlar.

Hocam serverımız da yurt dışı serverlarda kullanılan bütün hile algılama programları bulunmaktadır ayrıca düzenli olarak admin arkadaşlarımıza bildirildiğinde arkadaşlarımız izlemektedir kanaat getirilirse arkadaşı süresiz serverdan uzaklaştırmaktayız.Bahsettiğim hile algılama programları metbans , bf4db , fairfight , ggcstream , punkbuster , pbscreeen ,cheat dedektor kullanılmaktadır ancak gene de aimhack yakalanamadığında arkadaşı izlemeye alıyoruz.( var ve yakın zamanda yakaladığımız elemanlar mevcut videoları ile birlikte.)
    Gel gelelim işin diğer kısmına bazı arkadaşlar şu yorumu yapıyor hile programının yakalayamadığını siz mi yakalıyorsunuz diyen / Burdan onlara cevap olsun yakalıyoruz videoları var izlersiniz , aile boyu.)
    Ayrıca serverımız üzerine kurulu bir programda KD değeri dikkate alınarak otomatik ban sistemi vardır.Kontroller yapıldıktan sonra otomatik banı atıyor.
    Sanırım daha da yapılacak bir şey yok.Hayırlı geceler , iyi oyunlar.

• Bir iki kez geldim sanırım ama hatırlayamadım. Bu akşam bir uğrayayım, geç oldu ama hayırlı olsun.

[WF]soqo23
  • Serveri ilk açtığında bütün plaatonlara reklam atanlar arkadaş listesindeki herkese sunucu daveti atanların sunucusu doldu artık tipini beğenmedik banladık diyecek yüzsüzlüğe ulaştı. 2 mesaj üstte hile ifşa videoları var izletirim diyorsun aradan 1 ay geçicek hala icraat yok at bi izleyelim kimi pb yakalamışta sen yakalıyorsun görelim. daha he shellin ne olduğu bilmeyen adama tank rehberi çektireceğine ifşaları paylaş
  • Sadece bir örnek yaklaşık 1 ay oldu sanırım. Sunucuda bütün kontrol sistemleri aktif olmasına rağmen yinede hilesi otomatik olarak yakalanamadı. Ama videosunda çok net wallhack kullandığı görülüyor ve linklerden görüleceği üzere zaten ban yedi.

Size iyi seyirler.
    http://www.dosya.tc/server6/27jlpz/ield_4_01.30.2016_-_23.58.03.02.mpeg4.aac.rar.html (videosu)
    http://bf4db.com/players/16622260
    http://bf4db.com/reported/113032
    http://metabans.com/player?i=SnSH
    http://metabans.com/assessment?i=92T2
    http://247FairPlay.com/CheatDetector/MeesterGepetto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadboyTurk -- 26 Şubat 2016; 19:16:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

İyi forumlar.

700 saat oynamışlığım var diğer serverlarda çok çok nadir hile gördüm. Türk serverlarına ne Zaman girsem hile macro oluyor. Aman kimseyi vurma hemen küfür edip hırs yapıyor. Adamın tek amacı seni vurmak oluyor. Bu nedenle Türk serverlarına girmiyorum. Gerekirse 100 Ping'le oynarım ama kafam rahat sorun yok

Bizim gençler bir garip gerçekten oyunu oyun olarak oynamıyorlar yabancı serverlar daha rahat oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

İyi forumlar.

Bizim gençler bir garip gerçekten oyunu oyun olarak oynamıyorlar yabancı serverlar daha rahat oluyor.

Serverımızın kurallarına gelip bakabilirsiniz.
    Serverda düzenli olarak admin bulunmaktadır,şüphelendiğiniz biri olunca arkadaş olarak adminleri ekleyip yazarsanız gereken yapılır.
    Serverda yabancı sunucularda bulunan koruma programlarının tamamı mevcut haricinde para verip aldığımız çeşitli programlarımızda çalışmaktadır , teamspeak adresimize gelirseniz daha detaylı olarak açıklayabilirim.
    Ancak oyun makroyu hile olarak algılamıyor bu yüzden böyle birini gördüğümüzde spec modda girip izleyip banlıyoruz.( Kullanımı kesinlikle yasaktır.) Varsa gözünüze çarpan biri bilgilendirirseniz sevinirim.
    Türklerin bu konuda oyun anlayışı arkadaşın dediği gibi hırs dolu oyun olduğunun farkında bile değil bu gerçekten can sıkıcı bir durum ama yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
    İyi oyunlar.Hayırlı geceler.

• kardesım boyle server gormedım araclı serverde stınger mbt law javalın yasak tasmı atacaz bılemedım yanı turk serverı dıye gırıyoruz boyle muameleyı yabancılar bıle yapmıyor cqueste base rape dısında yasak nıye konurkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 6 Mart 2016; 23:38:57 >
  • Sevgili deli clanı helikopter alıyorsunuz stinger yasak tank alıyorsunuz mbt lav javelin yasak yakında niye silahla vurdun diye banlıyacaksınız yakında sapanla saldıracam birde sürekli deli klanı aynı takımda ve sürekli araçlarda ve kimseye bırakmıyorlar araçları ve alan kişiyi de sürekli taciz ediyorlar aşagıya in ne biçim sürüyorsun diye ve en önemlisi bazı arkadaşlar duvar izliyor ama ispatlanan kadar herkes masumdur.
  • waroflords kullanıcısına yanıt
    Evet mapin başından sonuna kadar stinger igla javelin mbt law kullananların skorlarını K/D değerini görüyoruz.7ye 20 giden arkadaşlar yani trollük yapan arkadaşlar.Bu silahları kullanan arkadaşların 2 defa adam öldürme şartı ile ( araç düşürme değil adam öldürme ) sınırlandırma getirildi sebebi de sanırım açıktır serverımızın trollük yapan tayfadan uzak tutmaktır.İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolat81

Sevgili deli clanı helikopter alıyorsunuz stinger yasak tank alıyorsunuz mbt lav javelin yasak yakında niye silahla vurdun diye banlıyacaksınız yakında sapanla saldıracam birde sürekli deli klanı aynı takımda ve sürekli araçlarda ve kimseye bırakmıyorlar araçları ve alan kişiyi de sürekli taciz ediyorlar aşagıya in ne biçim sürüyorsun diye ve en önemlisi bazı arkadaşlar duvar izliyor ama ispatlanan kadar herkes masumdur.

Evet mapin başından sonuna kadar stinger igla javelin mbt law kullananların skorlarını K/D değerini görüyoruz.7ye 20 giden arkadaşlar yani trollük yapan arkadaşlar.Bu silahları kullanan arkadaşların 2 defa adam öldürme şartı ile ( araç düşürme değil adam öldürme ) sınırlandırma getirildi sebebi de sanırım açıktır serverımızın trollük yapan tayfadan uzak tutmaktır.Şüphelendiğiniz biri olduğunda bizde izliyoruz.!report sistemini kullanarakta oyun içi mail atabilirsiniz.İyi oyunlar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.