Şimdi Ara

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nuriboyka

ben bu server sahiplerinin nasıl insanlar olduklarını 8 ay öncede her yerde yazıyordum hiç kimse beni sallamadı yücelttiniz bu insanları şimdi gelip burda ağlayanları zevkle izliyorum iyi oluyor köle gibi kullansınlar sizi üzerinizden kd kassınlar.

Sen geçen ki konuya cevap versen ne oldu siz hileyi specten mi anlıyorsunuz diyen elemana burada karalama yaparak nereye varacaksın.Hadi canım serverdan banlandın diye gelip burada ağlama.
  • Sadecebirdost kullanıcısına yanıt
    troluk nedir ! adam oldurmek ne zaman troluk oldu kardesım mbt law roket cesıt ıgla oyle oldu olacak butun roketlerı yaksaklayın sankı bız takımı genel taktıgnı uyguluyoruz troluk yapıyosunuz dıyorsunuz ama goruyoruz anlam vermıyorum gercekten bf gıbı taktık oyununda takım oyunun en onemlı 2 ekıpmanı yasaklamısın slam mayını c4du de yasakla madem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 8 Mart 2016; 0:28:09 >
  • Arkadaşım bu nasıl klan ve oyun anlayışı sırf oyunda trollük yapmayı k/d oranına mı bakıyorsunuz belki adam oynamayı bilmiyor trollük nedir ögreteyim helikopteri alıp içine iki tane klan üyesini bindirip sürekli repair yapmaktır trollük trollük kendi basesinden sniperla adam vurmaya çalışmaktır trollük bir oyuncu bir araca bindigi zaman get out diyip aşagıya inmediği zaman aracı patlatmaktır trollük sevgili nuri boyka kardeşim ben bu klana arakadaşların tavsiyesi üzerine girip baktım bunları gördüm yani senin gibi 8 aydır oynamıyorum bu serverde sana verdikleri cevapla kalitelerini belli ediyorlar kardeş biz gördüklerimizi yazıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

troluk nedir ! adam oldurmek ne zaman troluk oldu kardesım mbt law roket cesıt ıgla oyle oldu olacak butun roketlerı yaksaklayın sankı bız takımı genel taktıgnı uyguluyoruz troluk yapıyosunuz dıyorsunuz ama goruyoruz anlam vermıyorum gercekten bf gıbı taktık oyununda takım oyunun en onemlı 2 ekıpmanı yasaklamısın slam mayını c4du de yasakla madem

Sraw rpg smaw c4 vb ekipmanlar açık yalnız trol arkadaşlarımızın kullandığı bahsettiğim silahlarda ( kilitlenen ) sınırlama var madem trol değilsiniz gelin onlarla indirin.Oyun zevkini kaçırıp adamları sadece spamlama düşüncesi ile oynayanlar için gayet olumlu olduğunu düşünüyoruz.Tercih meselesi başka türk serverları da mevcut katılabilirsiniz.İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolat81

Arkadaşım bu nasıl klan ve oyun anlayışı sırf oyunda trollük yapmayı k/d oranına mı bakıyorsunuz belki adam oynamayı bilmiyor trollük nedir ögreteyim helikopteri alıp içine iki tane klan üyesini bindirip sürekli repair yapmaktır trollük trollük kendi basesinden sniperla adam vurmaya çalışmaktır trollük bir oyuncu bir araca bindigi zaman get out diyip aşagıya inmediği zaman aracı patlatmaktır trollük sevgili nuri boyka kardeşim ben bu klana arakadaşların tavsiyesi üzerine girip baktım bunları gördüm yani senin gibi 8 aydır oynamıyorum bu serverde sana verdikleri cevapla kalitelerini belli ediyorlar kardeş biz gördüklerimizi yazıyoruz.

Clanımda herhangi bir sıkıntı görmüyorum ( Clanda yer almayan arkadaşların eleştirisini normal karşılarız , ahlak kuralları çerçevesinde ) K/D oranına bakınca 7 ye 20 gibi verdiğim örnekte olduğu gibi adamın ne mal olduğu ortaya çıkıyor serverda bunun gibi tipleri biliyoruz 140 lw olup sadece dediğimiz spamlamayı yapanları tabi bu adamların içindeyseniz bu gibi ekipmanların yasaklanmasından şikayetçi olacaksınız , normaldir.Oyunu epey zamandır biliyoruz arkadaşım trollüğü senin sınıflandırmana göre değerlendirecek değilim.Kalitemize gelince mesaj ayına bakarak ne sıklıkla DH de yer aldığını ve ne amaçla konuya yorum yazdığını görebiliyorum.Nuriboyka ile güzelce farklı Türk serverlarında ( Her şeyin serbest olduğu ) devam edin.Başarılı ekip oyunu çıkarırsınız.Güle güle.

oyunun zevkını sızın bu gıbı sacma kuralları koyanlar kacırıyor
  • Arkadaşım ben zaten size cevabı oyunda verdim yani stingerla helikoperi vurduktan uyarı gelince stinger ve igla yasak diye o zaman taş atalım dedim yani sizin oyun anlayışınız bu biz kill kasalım digerleri ne yaparsa yapsın bir klanın anlayışı ve vizyonu bu olmamalı ha eger diyorsanız biz böyleyiz deli klanı olarak o zaman size allahtan akıl ve fikir istemekten başka cevap kalmıyor.Ha bu arada bir de özlü söz sana klanın sahibi arkadaş.(Bir deliyle başederken, yapılacak en mantıklı şey normal rolü yapmak.)
  • waroflords kullanıcısına yanıt
    Eyvallah , güle güle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolat81

Arkadaşım ben zaten size cevabı oyunda verdim yani stingerla helikoperi vurduktan uyarı gelince stinger ve igla yasak diye o zaman taş atalım dedim yani sizin oyun anlayışınız bu biz kill kasalım digerleri ne yaparsa yapsın bir klanın anlayışı ve vizyonu bu olmamalı ha eger diyorsanız biz böyleyiz deli klanı olarak o zaman size allahtan akıl ve fikir istemekten başka cevap kalmıyor.Ha bu arada bir de özlü söz sana klanın sahibi arkadaş.(Bir deliyle başederken, yapılacak en mantıklı şey normal rolü yapmak.)

1.Vizyon nedir okumanı tavsiye ederim.
    2.Helikopteri vurmak için biz smaw , rpg kullanıyoruz sen taş atabilirsin.
    3.Aklı başında insanlarız şükür.Allah sana da akıl fikir versin ( 25+ olunca büyük ihtimalle gelir.) Güle güle.

• Arkadaşım, bu gün bir çok sunucuda bir çok şey yasaklanabiliyor, sınırlandırılabiliyor. Bunda bir sıkıntı yok. Hatta kimi sunucular KD oranı yüksekse oyundan bile atıyor. İçimizde (yani bu forumda, klanımızdan değil) çok iyi sniper oynayan ve patlayıcıların yasak olduğu sunucuları tercih eden bir arkadaşımız var. Çok yetenekli, çok iyi oynuyor ama C4 sevmiyor adam, bunu yadırgayabilir miyiz? Bir tercih meselesi.

Bizim sunucumuzda sniper'da uzun zamandır limitli; 7 kişi olabiliyor. Neden? Çünkü oyun zevki kalmıyor. Herkes bir yerlere yatıp kuş avlamaya başlıyor. Ortada savaşan kalmıyor. Bir çok sunucuda bu limit var. İsterse 32 kişi aynı anda javelin ya da stinger alabilir, sürekli spam yapabilir. Bunda bir kısıtlama yok. Amacın stinger ya da javelin ile adam öldürmekse 2 tane alabiliyor zaten.

İyi oynamak ya da oynamamak değil mevzu. Yeni oynamaya başlayan arkadaşlar içinde noob sunucular var. Oralarda kendilerini geliştirebilirler. Belki hiç bakmamışlardır, KD oranı 1 - 1.5 üzeri kişilerin girmesinin yasak olduğu sunucular var. Arayıp bulabilirler ve oralarda takılabilirler.

Biz de pro değiliz, hiç öyle bir iddiamız yok. Bu iddia sahibi arkadaşın takma adı "FatihinTopları" olan oyuncu mu? Eğer oysa, yanlış hatırlamıyorsam başka bir Türk sunucusundan şüpheli araç kullanımı ile banlanmıştı (video bile koymuşlardı o sunucu sahipleri) Neyin iddiasını sürdürüyor hala...

Hatta bir tane KD limitli (1.5) sunucu vereyim; 7/24 Golmud - Stinger'ın, Javelin'in dibine vurun.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cd09bc79-bfd9-412e-a7f2-8e605eb2dec8/5-Absolute-Noobs-Friendly-Golmud-Only-VdSk-US-US/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 10 Mart 2016; 11:22:14 >

• slmlr uzun süre önce oynadığım türk serverler bugün yok , kapandı mı onlar. deliler klanın da vardı sv herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

slmlr uzun süre önce oynadığım türk serverler bugün yok , kapandı mı onlar. deliler klanın da vardı sv herhalde.

Yeni serverımızı açtık LOST diye aratırsanız bulabilirsiniz , iyi oyunlar.
    tamam bakarım akşama. kg
  • bu server da oynamayın ezikler ve yeteneksiz sürüsü boş beleş insanın bir arada olduğu bir yer. oyunculukla değil laf atma ile var olma var leş playerlar da. eziksiniz.
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Yazdığın mesajdan ne olduğun anlaşılıyor umarım serverda görürüm seni.
  • kolay gelsin uzun süredir klanınızda oynuyorum. yanlız bazı konularda şikayetim ve sorumlarım var.
    -öncelikle klan sahibi kimdir. (en yetkili kişi)
    -locker map ında roket,pompalı v.b yasak getirmişsiniz. bir kaç defa uyarı alınca oyunda sordum adminler sebebini bilgilendirdi.mantıklı geldi.
    -ancak siego of shainghai de bazı yasaklar çok yanlış. her zamanki gibi helikopter adminde skor ise 50/1 yada 50/3 sebebi oyunda AA yok.stinger ve igla yasak.roketle vurmak ise %0.001. soruyorum bu mapta anti air niye yasak.evet 2 defa öldürme hakkı vermişsiniz. geçen gün 2 defadan sonra oyundan kick yedim. peki o helikopteri nasıl indireceğiz. oyunda skor ortalaması 30/20 gibi seyrederken 50/1 sizce adaletsiz ve mantıksız değilmi. bazı maplarda acil anti air serbest olmalı.
    - diğer ve en önemli konu. mapta 64 kişi var.uzun süredir oynayan insan artık oyuncuları çok iyi biliyor ve 64 kişilik serverda ne kadar profesyonel olsada arkadan gelen düşmana malesef çare yok ve ölümlerin büyük sebebi bu oluyorken oyunda uuzn süredir takip ediyorum yüksek skora sahip. mesela server geneli skoru 20/30- 32/19- 38/28 gibi seyrederken adminlere bakıyorun (tabi bu genelde belli sabit adminler için geçerli) skoru ortalamanın çok üzerinde hatta 2 katı yada 3 katı skor yapabiliyor.mesela son hatırladıgım 90/28.hemde locker map'ta. araçsız bu kadar fark imkansız. hadi tesadüf bir yada iki defa olurken devamlı olması beni şüphelendirdi. şahsen ben hile diye düşünüyorum.
    -22 nisan akşamıydı sanırım . map,locker. serverda sizin klandan olmayan biri kişi skoru çok yüksekti. bu kişinin skor ortalaması yanılmıyorsam 23/4 gibi skoru vardı ki. serverda çoğu admin bu skorun üzerinde oynuyor. herneyse adminlerden bir kişi buna bu gecenin sürprizi senmisin diye yazdı. oda hile değilim dedi.sizin admin tekrar bak hileysem seni bulurum.hadi bulamazsın de. gibi aşağılamaya başladı.tabi bu dediğim oyuncu pek muhatap olmayıp hep alttan aldı.admin çocugun adresini yazdı. bak seni bulurum gibi sözler ile aşağılamaya devam etti.tabi bende bu durumu görünce iyice uyuz oldum ve okumaya devam ettim. oyuncuda hileysem gir izle beni demişti. adminde ben senin neyini izlicem direk ban atarım vs. gibi konu baya bi büyüdü.başka adminde konuya dalıp beraber buna saldırdı.
    açıkcası bu adminlerin yetkilerinden dolayı kendileri 80/5 gibi skor yaptıgında pro başkası 20/4 yaptıgında hilesin gibi ithamlar çok sıkıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mücahit_0

kolay gelsin uzun süredir klanınızda oynuyorum. yanlız bazı konularda şikayetim ve sorumlarım var.
    -öncelikle klan sahibi kimdir. (en yetkili kişi)
    -locker map ında roket,pompalı v.b yasak getirmişsiniz. bir kaç defa uyarı alınca oyunda sordum adminler sebebini bilgilendirdi.mantıklı geldi.
    -ancak siego of shainghai de bazı yasaklar çok yanlış. her zamanki gibi helikopter adminde skor ise 50/1 yada 50/3 sebebi oyunda AA yok.stinger ve igla yasak.roketle vurmak ise %0.001. soruyorum bu mapta anti air niye yasak.evet 2 defa öldürme hakkı vermişsiniz. geçen gün 2 defadan sonra oyundan kick yedim. peki o helikopteri nasıl indireceğiz. oyunda skor ortalaması 30/20 gibi seyrederken 50/1 sizce adaletsiz ve mantıksız değilmi. bazı maplarda acil anti air serbest olmalı.
    - diğer ve en önemli konu. mapta 64 kişi var.uzun süredir oynayan insan artık oyuncuları çok iyi biliyor ve 64 kişilik serverda ne kadar profesyonel olsada arkadan gelen düşmana malesef çare yok ve ölümlerin büyük sebebi bu oluyorken oyunda uuzn süredir takip ediyorum yüksek skora sahip. mesela server geneli skoru 20/30- 32/19- 38/28 gibi seyrederken adminlere bakıyorun (tabi bu genelde belli sabit adminler için geçerli) skoru ortalamanın çok üzerinde hatta 2 katı yada 3 katı skor yapabiliyor.mesela son hatırladıgım 90/28.hemde locker map'ta. araçsız bu kadar fark imkansız. hadi tesadüf bir yada iki defa olurken devamlı olması beni şüphelendirdi. şahsen ben hile diye düşünüyorum.
    -22 nisan akşamıydı sanırım . map,locker. serverda sizin klandan olmayan biri kişi skoru çok yüksekti. bu kişinin skor ortalaması yanılmıyorsam 23/4 gibi skoru vardı ki. serverda çoğu admin bu skorun üzerinde oynuyor. herneyse adminlerden bir kişi buna bu gecenin sürprizi senmisin diye yazdı. oda hile değilim dedi.sizin admin tekrar bak hileysem seni bulurum.hadi bulamazsın de. gibi aşağılamaya başladı.tabi bu dediğim oyuncu pek muhatap olmayıp hep alttan aldı.admin çocugun adresini yazdı. bak seni bulurum gibi sözler ile aşağılamaya devam etti.tabi bende bu durumu görünce iyice uyuz oldum ve okumaya devam ettim. oyuncuda hileysem gir izle beni demişti. adminde ben senin neyini izlicem direk ban atarım vs. gibi konu baya bi büyüdü.başka adminde konuya dalıp beraber buna saldırdı.
    açıkcası bu adminlerin yetkilerinden dolayı kendileri 80/5 gibi skor yaptıgında pro başkası 20/4 yaptıgında hilesin gibi ithamlar çok sıkıcı.

sen çok uzun yazmışsın ben sana kısaca cevap vereyim. türklerden eğer 10 tane iyi oyuncu varsa 8 tanesi bunların sunucusundan banlıdır çünkü çekemezler. daha önce gerçekten iyi oynayan biri vardı aralarında onuda kendi içlerinde hile ile suçlayıp dışladılar. locker gibi maplerde ise iyi skor yapmalarının sebepleri birbirlerini çok revive ediyorlardır yoksa alayı yetenek fukarası durumunda. araç maplerinde ise kendilerince stinger igla javelini sınırlayıp yine aynı şekilde skor yapıyorlar. eğer rahatsızsan durumdan oynama sunucularında boşver başka sunucu mu yok.

• Arkadaş yazmayın bunlara boş sizin dinlemiyorlar anca ona buna şikayet ediyorlar bak hemen beni şikayet etmişler.Bunlar klavye delikanlısı cahil bebeler.Admin sende anca bana uyarı ver.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.