Şimdi Ara

Battlefield Hardline sorum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi Bf Hardline beta sürümü ve bedava oldu şimdi onu indirecem.Beta nedir tam olarak anlatırmısınız neyi eksik süreli mi multiplayer var mı sadece sp mi lütfen anlatırmısınız boşu boşuna indirmeyeyim

• beta oyun, satış öncesi test aşamasındaki oyundur. bazı sorunları hataları olabilir oyun içinde. grafikleri de kısıtlıdır. satışa çıktığında düzeltilir. mesela kullandığım araç takıla takıla gidiyordu. oyun hakkında fikir edinmen, konusu araçlar silahlar hakkında fikir edinmen için indirebilirsin.2-3 tane multiplayer harita var. zaman sınırı yok istediğin kadar oyna. ama oyun satışa çıktığında şu anki durumdan çok daha iyi halde olacaktır. battlefield serisinden bayağı tecrübe edindiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3xbox360 -- 4 Şubat 2015; 0:01:09 >
  • Beta oynama süresi 3 - 8 şubat arasında.
  • Anladım ama biriniz 5 gün oynama süresi biriniz ise sınırsız demişsiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin123asd

Anladım ama biriniz 5 gün oynama süresi biriniz ise sınırsız demişsiniz??

Beta sürecinde olduğu zamanlarda sınırsız oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawMyLife -- 4 Şubat 2015; 16:32:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim
  • Beta süresince sınırsızdır. 8 Şubat son gün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8subatta bittigini bilmiyordum

• 17 mart diyorlardı
  • Nerden duyduysanız yanlış tarih vermişler. 8 Şubat son tarih.

• Arkadaşlar ben bişi merak ettim hazır kon varken sorayım dedim bf hardline bera da ya betadan orjinale geçince yine frosbite 3 mü kullanacak yoksa betada kullandığı motoru mu ?
  • qSpeed35 kullanıcısına yanıt
    İlk beta oyun Frosbite 3 uzerine kuruluydu ve su an ki halinden kat kat guzeldi. Betadaki motoru kullanacaklar. Baya igrenc bir motor olmus bence...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.