Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
350.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu konsolda iyi kötü oynuyordum şimdi tamamen PC platformuna geçtim. Oyunda hile durumu nasıl ? Kullanan çok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Sistemin ne acaba merak ettim konsoldan geçtim diyince :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucky s

Sistemin ne acaba merak ettim konsoldan geçtim diyince :)
    R5 2600, 16 GB RAM, 5600 xt temelleri üzerine kurulu

Fiyat ne hacı monitör dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: lucky s

Fiyat ne hacı monitör dahil
    Monitörü değiştirmedim . İmzamdaki monitörde 2k da oynamayı düşünüyorum. Vatan hazır sistem olarak aldım. 5900 e aldım fakat şu an 5800 TL

• MACHiNA_HATTAB kullanıcısına yanıt
    lan oyundan nasıl soğuduysam en sevdiğim modu oynamak için bile girmedim. haziran sonu ctrl+alt+del gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

lan oyundan nasıl soğuduysam en sevdiğim modu oynamak için bile girmedim. haziran sonu ctrl+alt+del gibi görünüyor.
    Valla kardeş yediğim küfürden hakaretten ghostlanmaktan tiksindim.
    oyunla ilgili malum sorun dışında problemim yok.

ırkcılık vs mevzularından midem bulandı artık
  • Arkadaşlar oyunu one x de 4k oynuyordum PC de 1080p e geçince ağaçlarda filan bulanıklıklar var. Çözünürlükten mi bu yoksa başka biröley yapmam gerek. Ayarlar ultrada

Cevabını sorunun içinde kendin vermişsin aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Arkadaşlar oyunu one x de 4k oynuyordum PC de 1080p e geçince ağaçlarda filan bulanıklıklar var. Çözünürlükten mi bu yoksa başka biröley yapmam gerek. Ayarlar ultrada
    1080p monitörde oynuyorsanız bulanıklık olmaması gerekir. Resolution Scale ayarı 100'de mi?

Video basic & advanced ayarlarının ve ağaçlardaki bulanıklığın ekran görüntüsünü atarsan daha iyi fikir verebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Mayıs 2020; 17:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

1080p monitörde oynuyorsanız bulanıklık olmaması gerekir. Resolution Scale ayarı 100'de mi?

Video basic & advanced ayarlarının ve ağaçlardaki bulanıklığın ekran görüntüsünü atarsan daha iyi fikir verebiliriz.

Alıntıları Göster
    Buyurun ;

Battlefield V (2018) [ANA KONU]

Motion blur ve ads dof'u kapatın, bir de öyle deneyin.
  • Server doluluk durumu ne vaziyette arkadaşlar ? Ona göre güncelleme yapacağım
  • Koskoca battlefield ne hallere düştü 1 2 ay sonra hiç bakmayacaklar oyuna hileciler cirit atacak oynayan az bir kitle var onlar da bitecek.
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Hilesiz oyun şuan yılki bunda olmasın, hile istemiyorsanız konsolda oynayacaksınız.

• Az önce Battlefield 1 ve 5'i Origin'den satın alarak aranıza katıldım. İyi mi ettim kötü mü ettim acaba bu oyunlara başlayarak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezZzaR

Az önce Battlefield 1 ve 5'i Origin'den satın alarak aranıza katıldım. İyi mi ettim kötü mü ettim acaba bu oyunlara başlayarak :)
    hocam hayırlı olsun nerden aldınız
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Origin'den aldım. 77 TL'ye geldi.
    @Anthropomancy

Resolution Scale ayarı 101'de kalmış. Onu 100'e getirirseniz bulanıklık düzelir.
    Belirli çarpanlar veya %200 seçilmezse ciddi bulanıklık yaratan bir ayar. Performansa etkisini de düşünürsek (%200'de, 4K çözünürlüğünde render ediyor), %100'de bırakmak mantıklı.

Ayrıca, Quality Settings'teki TAA'yı high'dan low'a düşürmek de bulanıklığı bir miktar azaltıyor (BF1'de tamamen kapayabiliyorduk. V'te kapama opsiyonu yok).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Mayıs 2020; 0:55:49 >
  • 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.