< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Battlefield V (2018) [ANA KONU] (433. sayfa)
-
-
Yani yüzlerce saat o şekilde kullandım daha hiç zorluğunu çekmedim. Bana da tam tersi şekilde fareyi kendime doğru çektiğimde uçağın aşağı inip yukarı doğru ittiğimde uçağın yukarı kalkması çok ters geliyor. Herkesin kendi fikridir. Nasıl iyi olacağını düşünüyorsanız öyle oynayın ama genelde ters şekilde tutuyor çoğu oyuncu.
-
Bakış açısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamadım hocam. Kişiden kişiye göre farklılık gösterişi için mi dediniz?
-
evet
-
2 ay önce aimbotla 2 hafta boyunca ortalama her oyunda 100 kill aldigim account hala saglam ustelik bunu acik acik aimbot kullanarai hic cekinmeden yapiyordum.Demekki bf5 teki oyuncular en kotu wh kullaniyir ea da hic bir sey yapmiyor oh ne guzel oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Aléister Crowley
2 ay önce aimbotla 2 hafta boyunca ortalama her oyunda 100 kill aldigim account hala saglam ustelik bunu acik acik aimbot kullanarai hic cekinmeden yapiyordum.Demekki bf5 teki oyuncular en kotu wh kullaniyir ea da hic bir sey yapmiyor oh ne guzel oyun.bf3 den beri bu olay böyle.antihile sistemi olmadığı için çoğu "ben pro'yum" diyen oyuncu hile kullanıyor.yahu ESL de bile macro kullanıp banlanan türk takımı var bee
bu olay böyle gider bbf5-6-7-99999
antihile sistemi olmadığı sürece bf ye verilen para çöpe atılmış paradır.
-
quote:
2 ay önce aimbotla 2 hafta boyunca ortalama her oyunda 100 kill aldigim account hala saglam ustelik bunu acik acik aimbot kullanarai hic cekinmeden yapiyordum.Demekki bf5 teki oyuncular en kotu wh kullaniyir ea da hic bir sey yapmiyor oh ne guzel oyun.valla bende bıktım senelerdir hileye çok karşıydım şu an bf5 de 1 de 40 kişiden yarısı yapyıor nerdeyse hileye rağmen takım iyi olursa eziyoruz falan ama o kadar emek boşa.Bende geçenlerde araştırdım pek bilgim olmadığından bulamadım, bana atarmısın link vs varsa inan bıktım ..
-
Biz haksız banlanalım bunlar çatır çatır hilesini speedini açıp oynasın
Batuhan KaraahmetyoutubeBattlefield V Ultimate Hacker X2 : Arach1s[Don't Know] & Pballzie[BANNED]https://www.youtube.com/watch?v=E9NJv_vje4M&feature=youtu.be
Edit : 2.oyuncu banlanmış. BFTracker'da hiç oynamadı diye gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 26 Mart 2021; 4:7:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hilesiz oynarken adamlar pro gibi oynuyor diyordum megersem cogu hileymis o yuzden dellendimde oyle aimbotla deneme yaptim ondan sonra anladim bu oyun pc de oynanmaz
quote:
Hilesiz oynarken adamlar pro gibi oynuyor diyordum megersem cogu hileymis o yuzden dellendimde oyle aimbotla deneme yaptim ondan sonra anladim bu oyun pc de oynanmazaynen başkan
-
Biteli baya oldu dm hiç oynananmiyor
Cuma ve cumartesi tüm toxic camperlar oyuna giriyor.
Her serverda bir hileci şart yoksa bu 60 iqlar oyunu zehir ediyor. Hileci olunca malak gibi yatamıyorlar.
Rehberin 2. partı geldi. Bundan sonra isteğe bağlı Amerikan uçaklarını da daha sonra tanıtabilirim ama şimdilik tips and trick kıvamında videolar yükleyeceğim.
-
Bu aralar oyuna tekrar fena sardım 2 3 haftadır oynuyorum. Ancak diğer bf oyunlarında görmediğim fazla hileci adam kaynıyor. Ea'nin de pek umurunda değil gerçi.
-
Arkadaşlar bunun anlamı nedir. Haftalık Tow oynuyordum . işim oldugundan pc başına 10 dk sonra gectım dc olmusum tekrar gırmek ıstedım bu uyarı cıktı !
4 -5 kere denedim bu 2 saat içinde hep aynı uyarıyı alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Nisan 2021; 18:2:50 >
-
Advanced search ile gir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan445
Advanced search ile girdeniyeceğim. teşekkürler.
-
Uğraştırdı 2 kusur saat ama tow a girdi.
-
konu hala aktifmi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X