Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (433. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
349.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiziksel his olmadığından zor oluyor dediğin..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • korsan067 K kullanıcısına yanıt

Yani yüzlerce saat o şekilde kullandım daha hiç zorluğunu çekmedim. Bana da tam tersi şekilde fareyi kendime doğru çektiğimde uçağın aşağı inip yukarı doğru ittiğimde uçağın yukarı kalkması çok ters geliyor. Herkesin kendi fikridir. Nasıl iyi olacağını düşünüyorsanız öyle oynayın ama genelde ters şekilde tutuyor çoğu oyuncu.

• Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt

Bakış açısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt

Anlamadım hocam. Kişiden kişiye göre farklılık gösterişi için mi dediniz?  

• Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt

evet

• 2 ay önce aimbotla 2 hafta boyunca ortalama her oyunda 100 kill aldigim account hala saglam ustelik bunu acik acik aimbot kullanarai hic cekinmeden yapiyordum.Demekki bf5 teki oyuncular en kotu wh kullaniyir ea da hic bir sey yapmiyor oh ne guzel oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

2 ay önce aimbotla 2 hafta boyunca ortalama her oyunda 100 kill aldigim account hala saglam ustelik bunu acik acik aimbot kullanarai hic cekinmeden yapiyordum.Demekki bf5 teki oyuncular en kotu wh kullaniyir ea da hic bir sey yapmiyor oh ne guzel oyun.

bf3 den beri bu olay böyle.antihile sistemi olmadığı için çoğu "ben pro'yum" diyen oyuncu hile kullanıyor.yahu ESL de bile macro kullanıp banlanan türk takımı var bee 

bu olay böyle gider bbf5-6-7-99999

antihile sistemi olmadığı sürece bf ye verilen para çöpe atılmış paradır.

• quote:

2 ay önce aimbotla 2 hafta boyunca ortalama her oyunda 100 kill aldigim account hala saglam ustelik bunu acik acik aimbot kullanarai hic cekinmeden yapiyordum.Demekki bf5 teki oyuncular en kotu wh kullaniyir ea da hic bir sey yapmiyor oh ne guzel oyun.

valla bende bıktım senelerdir hileye çok karşıydım şu an bf5 de 1 de 40 kişiden yarısı yapyıor nerdeyse hileye rağmen takım iyi olursa eziyoruz falan ama o kadar emek boşa.Bende geçenlerde araştırdım pek bilgim olmadığından bulamadım, bana atarmısın link vs varsa inan bıktım ..

• Biz haksız banlanalım bunlar çatır çatır hilesini speedini açıp oynasın

Batuhan Karaahmetyoutube
    Battlefield V Ultimate Hacker X2 : Arach1s[Don't Know] & Pballzie[BANNED]
    https://www.youtube.com/watch?v=E9NJv_vje4M&feature=youtu.be

Edit : 2.oyuncu banlanmış. BFTracker'da hiç oynamadı diye gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 26 Mart 2021; 4:7:32 >

• Hilesiz oynarken adamlar pro gibi oynuyor diyordum megersem cogu hileymis o yuzden dellendimde oyle aimbotla deneme yaptim ondan sonra anladim bu oyun pc de oynanmaz

• quote:

Hilesiz oynarken adamlar pro gibi oynuyor diyordum megersem cogu hileymis o yuzden dellendimde oyle aimbotla deneme yaptim ondan sonra anladim bu oyun pc de oynanmaz

aynen başkan  

• Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

Biteli baya oldu dm hiç oynananmiyor

• Cuma ve cumartesi tüm toxic camperlar oyuna giriyor.
    Her serverda bir hileci şart yoksa bu 60 iqlar oyunu zehir ediyor. Hileci olunca malak gibi yatamıyorlar.

• Rehberin 2. partı geldi. Bundan sonra isteğe bağlı Amerikan uçaklarını da daha sonra tanıtabilirim ama şimdilik tips and trick kıvamında videolar yükleyeceğim.

• Bu aralar oyuna tekrar fena sardım 2 3 haftadır oynuyorum. Ancak diğer bf oyunlarında görmediğim fazla hileci adam kaynıyor. Ea'nin de pek umurunda değil gerçi.

• Arkadaşlar bunun anlamı nedir. Haftalık Tow oynuyordum . işim oldugundan pc başına 10 dk sonra gectım dc olmusum tekrar gırmek ıstedım bu uyarı cıktı !

4 -5 kere denedim bu 2 saat içinde hep aynı uyarıyı alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Nisan 2021; 18:2:50 >

• Advanced search ile gir

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan445

Advanced search ile gir

deniyeceğim. teşekkürler.

• Uğraştırdı 2 kusur saat ama tow a girdi.

• konu hala aktifmi ?

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.