Hocam tam anlayamadim origin/steam sv yok ardindan origin üstünden açıp oynanıyor sadece origin server bulunuyor demissiniz biraz daha açabilirmisiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield V (2018) [ANA KONU] (432. sayfa)
-
-
Benim origin her girişimde beni otomatik olarak görünmeze alıyor. her seferinde elimle çevrim içi yapıyorum bazen de umutuyorum. bunu nasıl düzeltebilirim?
-
Programı ilk kurduğunuzda sign in invisible kutucuğunu seçmişsiniz muhtemelen. Bende aynı şeyi yaşadım silip tekrar kurdum programı o kutucuğu seçmedim düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu steamdan aliyorsun ama bide origin hesabı açıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: PatrenOyunu steamdan aliyorsun ama bide origin hesabı açıyorsun.
Peki yukarida yazdığım sistem oyunu kaldırır mı?
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır twitch de Battlefield 5 yayınları yapıyorum. Bir şekilde gelin destek olun takip edin vesaire demeyeceğim. Oynarken %90 uçak uçuruyorum ve öğretici şekilde de bir sürü tüyolar veriyorum. Her neyse olur da bakmak isterseniz buyrun kanal: https://www.twitch.tv/luhreaejon
-
16gb ram alırsan sistemlerimiz hemen hemen aynı oluyor. bende de i7 intel işlemci var. oyunu low ayarlarda 35-40 fps civarında oynarsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SLOWDIVEProgramı ilk kurduğunuzda sign in invisible kutucuğunu seçmişsiniz muhtemelen. Bende aynı şeyi yaşadım silip tekrar kurdum programı o kutucuğu seçmedim düzeldi
silip kurmak yerine profilden çıkış yapıp tekrar girdim. dediğin gibi niyeyse görünmez gir kutucuğu seçili kalmış onu kaldırdım düzeldi. eyw.
-
şuna çok güldüm ya. gerçekten doğru ama.
-
BFV de user.cfg uygulayıp böyle sorun yaşayan var mı? Sadece menü de böyle sorun oluyor ve your company de ki kaplamaları falan göremiyorum oyun içinde hiç bir sorun yok ama
-
Herkese aynı
Youtube kanalımı da aktif bir şekilde kullanmaya başladım. Genellikle Battlefield üzerinden uçaklarla ilgili içerikler gelecektir. Bir rehber de yapmayı düşünüyorum. İsterseniz bir bakabilirsiniz.
Kanal: Luhre's Dungeon
Video :
-
gamepad mi kullanıyorsunuz yoksa klavye+mouse mu? ve bir rehber iyi olurdu valla. ben bir türlü düşman uçağını almayı başaramıyorum.
-
Klavye+mouse ile oynuyorum. Aslında gamepad daha rahat oluyor ama yakın zamanda ps4 ü satınca kolu da verdim yenisini almak da tuzlu geliyor
Rehber yapacağım. Öncelikle aklımdaki fikirleri bir kenara topluyorum. Sonra yarım yamalak kalmasın diye. Hangi uçaklarla nasıl oynayabileceğinize kadar türlü türlü bilgiler olacak rehberde. Bunun dışında gerisi sadece size kalıyor. Ne kadar pratik o kadar gelişim
Ekleme : Söylemeyi unutmuşum, eğer ki rehbere kadar az da olsa bir şey öğreneyim derseniz "twitch.tv/luhreaejon". Haftanın 5-6 günü yayın açıyorum. Eğer uğrarsanız o esnada oynarken canlı anlatım da yapıyorum. Tabii ki rehber videosunun yerini tutamaz ama bir nebze de olsa yarar sağlarsa ne mutlu bize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 17 Mart 2021; 18:53:39 >
-
hangi saatlerde oluyor yayın genel olarak?
-
Öğlen 13:00-17:00 arası ya da akşam 18:00-20:00 arası
Genellikle öğlen başlıyorum. Bazen öğlen başlayıp akşam 21:00 a kadar devam ettiği oluyor.
Telefonunuzda twitch var ise ve beni takip ettiyseniz %90 ihtimalle (bazen buga girdiği oluyor) yayını açtığımda bildirim gelecektir.
-
Bu uçak mause ayarı nasıl olcak. Ters hareket yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben terste kullanıyorum. Yani fareyi aşağı çektiğimde uçağın yukarıya bakması, fareyi yukarı ittiğimde uçağın aşağıya yönelmesi. Böyle olması daha mantıklı geliyor bir nevi savaş uçaklarının elindeki kontrol cihazı gibi düşünün. Aynı şekilde onlarda da cihazı kendinize çektiğinizde uçak yukarı kalkarken kendinizden uzağa ittiğinizde aşağıya bakıyor uçağın burnu.
Bunu ayarlardan değiştirebilirsiniz tabii ki ama bence bu şekilde olması daha sağlıklı. Bunun dışında bugün yüklenecek ilk rehberde uçaklara değineceğim. Uçakların kendisi bittikten sonra savaşmadan önce kendi kullandığım ayarları da gösteririm.
EKLEME : İlk rehber de şimdi geldi. Şimdilik tips and tricks tarzında değil de daha genel bilgiler var ve bir sonraki videoda da benzeri şekilde gelecek. Daha sonrasında ise daha detaylıca savaş alanında rehberler hazırlanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 19 Mart 2021; 12:18:35 >
-
Xbox game pass ile ea play konsol tarafında birleşmişti. Pc için 18 martta geldi. Şİmdi battlefield v'i Microsoft mağazadan mı indirmemiz lazım Yoksa origin'den indirince game pass üyeliğimi tanıyacak mı? Origin hesabım da game pass hesabımda aynı maile bağlı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09EXbox game pass ile ea play konsol tarafında birleşmişti. Pc için 18 martta geldi. Şİmdi battlefield v'i Microsoft mağazadan mı indirmemiz lazım Yoksa origin'den indirince game pass üyeliğimi tanıyacak mı? Origin hesabım da game pass hesabımda aynı maile bağlı.
Oyunu xbox uygulamasından indirmeye çalıştığınızda sizi ea desktop uygulamasını indirmek için yönlendirecek indirin ve mail adresinizi girin otomatik olarak eşleşecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X