fiyat güzel oyundan da zevk aldıysan hiç durma al derim. ben ilk çıktığı zamanlar almıştım ve hala battlefield parası verdiği etkinlikler de görevleri tamamlamaya özen gösteriyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 10 Şubat 2021; 14:33:22 > |
Battlefield V (2018) [ANA KONU] (430. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eyvallah hocam sağ olasın
-
Selamlar arkadaşlar, bu grafik ayarlarından DLSS'yi aktif edemiyorum. Neden olabilir sizlerde de öyle mi? Seçenekler arasında gözüküyor ama pasif tıklanamaz durumda. Kart rtx 3070
-
Bende steam üzerinden satin alarak araniza katildim.
Yalniz bir sorum olacak ,
Rx5500xt ve i5 10400f kullaniyorum.
Dx11-12 fark etmeksizin stutter sorunu yasamiyorum ancak 1080p ultura ayarlarda (ffr acik , vsync kapali) ortalama 50-60 fps , ki 40-45 arasinada indigi oluyor normalmidir?
Texture high yapinca digerleri ulturada iken fps 2 katina cikiyor.80-130 arasi oynuyorum.
Kart bu arada 4gb ve son sürüm beta driver kurulu.
Texture normalde fps bu kadar etkilermi high-ultura arasi?Yoksa vram'in azizliği olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vram azligidir.
quote:
Orijinalden alıntı: PatrenVram azligidir.
1060 3gb ile Tam 11.09'a bakarsanız 3gb olmasına rağmen , deploy kısmı var ya harita yukarıdan gösteriyor , orda bile stabil fps'i.
Bende ultura ayarlarda dx11-12 fark etmeksizin (Texture highken sorun yok ancak texture'da ultura iken) deploy kısmında 20-25 fps alıyorum.
Texture high yapınca diğer ayarlar ultura iken 80-130 oyun için , deploy kısmında yine 80-90 veriyor.
Vram'den şüpheleniyordum ama 3gb 1060-4gb 1650 ler burada sıkıntı çıkartmıyor?Belli bir oranda amd kartlar sanırım daha çok vram'e ihtiyaç duyuyor ama sonuçta bahsi geçen kartta
3gb 1060...
Acaba 19.12.1 vs driver mı denesem bilemedim?Son 2020 driverlarındamı sıkıntı var ki?
-
Bu tip videoların çoğu fake.
quote:
Orijinalden alıntı: PatrenBu tip videoların çoğu fake.
Peki Driver olarak tavsiye edebileceğiniz hem bf hem genel anlamda en stabil driver hangisidir?
Bilginiz var mı?
-
Ekran kartına göre alastirmak gerekir hocam driveri.
quote:
Orijinalden alıntı: PatrenEkran kartına göre alastirmak gerekir hocam driveri.
Teşekkür ederim Hocam
-
Bu konuda önermiş olduğum şeyi de deneyin bence, ben dahil çoğu oyuncunun drop ve fps düşüşleri sorununu çözdü bu küçücük ayar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der LindeSelamlar arkadaşlar, bu grafik ayarlarından DLSS'yi aktif edemiyorum. Neden olabilir sizlerde de öyle mi? Seçenekler arasında gözüküyor ama pasif tıklanamaz durumda. Kart rtx 3070
Var mıdır bilen duyan forumdaşlar?
Bf6 yıl içinde geliyorken Bf5 zaten eaplay de oynanıyorken tutupta sakın bu oyunu parayla almayın.Çok oynamak istiyorsanız zaten eaplay alın bf5 dahil onlarca oyunuda oynamış olacaksınız.Bf5 zaten 2021 sonu ömrünü tamamlayacak Bf6 itibariyle.En fazla 1 yıl daha oynanır bu oyun.Yok ben bf6 dan sonrada oynarım diyorsanız zaten bf6 çıkışında fiyatı dibin dibi olur.O zaman hesabınıza eklersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark matterBf6 yıl içinde geliyorken Bf5 zaten eaplay de oynanıyorken tutupta sakın bu oyunu parayla almayın.Çok oynamak istiyorsanız zaten eaplay alın bf5 dahil onlarca oyunuda oynamış olacaksınız.Bf5 zaten 2021 sonu ömrünü tamamlayacak Bf6 itibariyle.En fazla 1 yıl daha oynanır bu oyun.Yok ben bf6 dan sonrada oynarım diyorsanız zaten bf6 çıkışında fiyatı dibin dibi olur.O zaman hesabınıza eklersiniz.
Mantıklı yorum :D
--
BF4 premium oynuyorum şuan. Rush-64'lük 2-3 tane server var. Çok azalmış idare ediyorum.
BFV alacaktımda şu videoya denk gelince beklemeye karar verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N20 -- 16 Şubat 2021; 17:30:19 >
-
DX 12'yi açtınız mı.Çözünürlüğü 2K yapıp deneyin.1080p de DLSS çalışmıyor diye okumuştum bir yerde.
-
DLSS 1.0 desteği olan oyunlarda DLSS i aktif etmeniz için oyun içi çözünürlüğün en az 2560x1440P olması gerekiyor.Battlefield V DLSS in ilk sürümünü desteklediğinden dolayı bu nedenle oyun içi çözünürlüğü 1440p ve üzerine almanız gerekir.DLSS in çalışabilmesi için DX12 zorunluluğu bulunmuyor ve DX11 etkinkende çalışabiliyor.Eğer Ray Tracing ile birlikte kullanacaksanız bu durumda DX12 ninde aktif olması gerekir.
-
Selamlar arkadaşlar öncelikle @R-10 VE @Terminator T-800
Doğrudur 2K'da çözünürlük. DX12 ile de denedim 11 ile de denedim ama nedense o ayar pasif konumda. Tekrar bir kurcalayacağım ayarları kaçırdığım bir nokta mı var diye.
EDIT: Çözemedim maalesef. Dx11 Dx12 tüm kombinasyonları denedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 16 Şubat 2021; 18:10:39 > -
İşletim sisteminizin sürümü nedir,eğer Windows 10 un eski bir sürümünü yada güncel olmayan bir ekran kartı sürücüsü kullanıyorsanız yine aktif edemeyeceğinizi belirtmem gerekiyor.Bende RTX 3070 kullanıyorum ve oyunda DLSS açmak için minumum 2K da oynamam gerekti diğer türlü DLSS seçeneği pasif olarak seçilemiyordu.Ayrıca DLSS in çalışabilmesi için sadece bu oyunda geçerli olan bir durum daha var oda DXR Ray Tracing seçeneğinin açık olması,kapalı ise yine DLSS seçilemiyor.Battlefield V bu desteğe sahip ilk oyun olduğu için bu tür bazı gereksinimleri olan bir oyundu sonraki Ray Tracing ve DLSS destekli oyunlarda bu tür durumlarla pek karşılaşılmadı.
Ekleme:Eğer DLSS i aktif etmek istiyorsanız bunun için konsol komutları mevcut,dilerseniz bunları oyun içinden konsola yazarakta aktif edebilirsiniz.
Render.DLISPEnable
Render.DLAAEnable
Bu komutları yazdığınızda DLSS yine gri olarak yani seçilemez olur ama bu sefer ON olarak görünecek ve aktif olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Şubat 2021; 19:4:10 >
-
Win10 ve gpu driver güncel durumda hocam. Şu yazdığınız komutları deneyeyim birde.
6700t den i5 10400 geçtim dünya varmış oyun artık kasmıyor.
Te
Tek korkum 128 kişilik bf6 da 10400 yetersiz kalması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 17 Şubat 2021; 10:26:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X