Arkadaşlar selam. Battlefield V’in türkçe yamasını her yerde aradım bugün. Sadece anonymous çeviri isimli arkadaşlar yayınlıyormuş. Fakat aylık 18tl vererek bu çeviriyi kullanabiliyormuşuz. Bende bu durumdan çok rahatsız oldum. Zaten korsan bir içeriği birde parayla satmak çok komik. Donate sistemi ile yapsanız neyse… Sizin için bir üyelik satın aldım ve çeviri dosyalarını buldum. Sizinle ücretsiz olarak, reklam vs. olmadan paylaşacağım. Amacım bu heriflere para vermeden ücretsiz bir şekilde Battlefield 5 türkçe yamayı kullanmanız. Verdiğim linke tıklayarak rar dosyasını indirin. Rar dosyasının içindeki herseyi Battlefield 5'in kurulu oldugu klasöre atın. İşlem tamamdır! google docs BATTLEFIELD V TURKCE YAMA UCRETSIZ.rar https://drive.google.com/file/d/1kNLKMHCoHsxd7NWEbijbuMGgWJiZZAMI/view?usp=sharing |
Battlefield V İçin Ücretsiz Türkçe Yama İndir
Battlefield V oyuncuları, artık oyunu kendi ana dillerinde deneyimleyebilirler. Battlefield 5 Türkçe yama, oyunu tamamen Türkçe'ye çeviren ücretsiz bir yamadır.
Battlefield V Türkçe yama, oyunun tüm metinlerini, arayüzünü, menülerini ve seslendirmelerini Türkçe'ye çevirir. Bu sayede, oyuncular oyunun keyfini Türkçe olarak çıkarabilirler.
Battlefield V Türkçe yamayı indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
- Arama motorunda "battlefield 5 türkçe yama" veya "bf5 türkçe yama" ifadelerini arayın.
- Yamayı sağlayan güvenilir bir web sitesi bulun.
- Yamayı bilgisayarınıza indirin.
- Yamayı çalıştırın ve kurulum talimatlarını takip edin.
Battlefield V Türkçe yama, oyunun en son sürümüyle uyumludur. Yamayı kurduktan sonra, oyun ayarlarından Türkçe dilini seçebilirsiniz.
Battlefield V Türkçe yama, oyuncuların oyunu daha iyi anlamalarına ve daha keyifli bir oyun deneyimi yaşamalarına yardımcı olacaktır. Bu yamayı indirip kurarak, Battlefield V'i Türkçe olarak oynayabilir ve oyunun tüm özelliklerini kendi dilinizde keşfedebilirsiniz.