Şimdi Ara

Battlefield4 bir sorum olucak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar battlefield4 almayı düşünüyorum fakat Premium'mu yoksa DIGITAL DELUXE'mi alayım karar veremedim ikisinin farkları nelerdir? premium $49.99 iken digital deluxe $69.99 ?

• Premium içinde bf4 oyununu barındırmaz. İlk önce standart versiyonu al sonra premium al. Deluxe+pre alırsan gereksiz olur fazla para verirsin. Ama ben premium almam diyorsan digital deluxe alabilirsin istersen. Çünkü ön siparişte dlc+iyi birşeyler veriyor(Şimdiki standart versiyon ön siparişinde de dlc yi veriyor)Standart+pre yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

Premium içinde bf4 oyununu barındırmaz. İlk önce standart versiyonu al sonra premium al. Deluxe+pre alırsan gereksiz olur fazla para verirsin. Ama ben premium almam diyorsan digital deluxe alabilirsin istersen. Çünkü ön siparişte dlc+iyi birşeyler veriyor(Şimdiki standart versiyon ön siparişinde de dlc yi veriyor)Standart+pre yani

Şimdi ben playstoredan BF4 ön siparişi verdim. Premiumu ayrı mı almamız lazım ? Ne gibi artıları oluyor ? Ayrıca şu an playstoreda BF4 premium yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

quote:

Premium içinde bf4 oyununu barındırmaz. İlk önce standart versiyonu al sonra premium al. Deluxe+pre alırsan gereksiz olur fazla para verirsin. Ama ben premium almam diyorsan digital deluxe alabilirsin istersen. Çünkü ön siparişte dlc+iyi birşeyler veriyor(Şimdiki standart versiyon ön siparişinde de dlc yi veriyor)Standart+pre yani

Şimdi ben playstoredan BF4 ön siparişi verdim. Premiumu ayrı mı almamız lazım ? Ne gibi artıları oluyor ? Ayrıca şu an playstoreda BF4 premium yok ?

aynen öyle önce standart alıcaksın sonra pre alıcaksın buda biraz saçma geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

quote:

Premiumun artıları çok bf4 aldıysan mutlaka pre alman lazım bence. Şu an daha erken pre için bazı yerlerde yoktur. Zaten ön siparişte ilk dlc geliyor o dlc den 2-3 ay sonra da öbürü çıkar o zamanlar alırsın pre yi

• peki aralarındaki farklar ne bana premium daha iyi gibi geldi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi sorum varda
    18 yıl önce açıldı
    cod 3 pc için var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.