Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.648
Cevap
131
Favori
526.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonun fiyatına göre kar marjı değişiyor.

Örnek olarak:

14 pm 256gb icity de 5.400 lari %11.4 tax free sonrası 4.784,40 lari o da 33.423,85 TL yapıyor

Hesapladığınız masraflarla 37.705,85 TL son fiyat oluyor
    Burdaki satış fiyatı 46.600 TL 9.000 lira gibi bir fark var

Yalnız zoommer de 5.150 lari zoommerden alınırsa 10.750 fark oluyor

Dediğim gibi alınacak modele göre kar durumu değişiyor iyi hesap yapılıp değip değmeyeceğine karar verilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • heavyyear kullanıcısına yanıt

bu konuda bir bilgim yok. bir cihazın IMEI1 nosunu girip diğer cihazın IMEI2 nosunu kayıt için girince sistem anlamıyor mu bunların aynı cihaz olmadığını?

• Bugün tax free çok sıra var mıydı?

Sınır kapısından geçerken de sıra oluyor mu?

Bu Hafta içi sıranın durumuna göre ben de gitmeyi düşünüyorum

• BM35 kullanıcısına yanıt

E sim fotmat atınca bayiye gidip yeni e - sim alman lazım.Verdikleri e simler tek kullanımlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafatopu07 K kullanıcısına yanıt
    O yönü kötüymüş o zaman. Esim telefon çalındığında avantajlı oluyor, fiziksel sim çıkarılabilir ama esim e müdahele edilemiyor. Ara telefonu iste, taciz et vs

• Arkadaşlar merhaba imei kayıt için birisi bu gün son gün dedi öğle birşey varmı acaba ay sonuna kadar geçerli değilmi

• B.YEKE kullanıcısına yanıt

Cuma gününe kadar kayıt yapabilirsiniz ama cuma günü olmaz artık yetiştirmeniz çok zor olur.

• 6 bin tl ye hangi gün çıkıyor kesin olarak yayınlanmış bir duyuru var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 26 Aralık 2022; 19:4:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

Resmi gazetede yayınlandı harçlar ve cezalara yüzde 130 civarı güncelleme geldiği 01.01.2023 tarihinde yürürlüğe girecek

• BM35 kullanıcısına yanıt

fiziksel sime de müdahale edemez telefoncuya gidip yeni hat alırsn 10 dakka da e sim de de aynı sekilde iptal ettirebilirsin

2700 ü zam gelmeden yatır daha sonra kayıt edersin e devlette hızlı yatırmak için internet bankacılıgından ödenir hemen

Telefon kilitli, denetim merkezi açma face id harici kapalıyken uçak moduna da alamaz. Fiziksel sim i çıkartabilir ama esim i devre dışı bırakamaz

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam yarın gidip alıcam cihazı yarın kayıt işinide hallederim forumdan cihaz isteyen varsa 3 kişi gidip 1 cihaz alıcaz isteyene cüzi miktara getirebilirim benimde yol masrafım azalmış olur

• quote:

Orijinalden alıntı: kafatopu07

2700 ü zam gelmeden yatır daha sonra kayıt edersin e devlette hızlı yatırmak için internet bankacılıgından ödenir hemen

Hocam kayıt ettirmeden yatırma nasıl oluyor detaylı anlatır mısın şimdi yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 26 Aralık 2022; 22:30:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

İnternet bankacılıgına gir ödemeler e tıkla oradan vergi bölümüne gir oradan yolcu beraberinde getirilen telefon kayıt ücretine tıkla öde imei numarasını gir daha sonra e devlette sistem tıkalı olsa bile parayı yatırdıgın için daha sonra kayıt edebilirsin diye düşünüyorum

Nereden getireceksin ben alabilirim senden

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Neden cuma ? 31 son gün değilmi

• Pazartesi günü itibariyle sarp sınırı geçen var mı? Kalabalık mıydı? Sadece giriş/çıkış yapacağım. Giren çıkan olduysa kaç saatte girebildiğini paylaşabilir mi???

• merfarkav M kullanıcısına yanıt

hafta içi çok sıkıntı olmaz 15-20 dkkaya girip cıkarsın da girmisken batumu gez biraz Ali ve Nino heykeli Avrupa Meydanı ve Neptün Çesmesi, Saat Kulesine git

ben yıllar önce gezme fırsatı elde etmiştim hocam. merakıma değecek bir şey kalmadı benim için Batum'da :) girip çıkmam kafi. ama bugün servis edilen bir kaç habere denk geldim güncel tarihli mi bilmiyorum. izdihamdan bahsediliyordu. o yüzden bu haftaiçi durum nedir diye giden birisinden duymak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 27 Aralık 2022; 1:26:6 >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.