< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (111. sayfa)
-
-
bu konuda bir bilgim yok. bir cihazın IMEI1 nosunu girip diğer cihazın IMEI2 nosunu kayıt için girince sistem anlamıyor mu bunların aynı cihaz olmadığını?
-
Bugün tax free çok sıra var mıydı?
Sınır kapısından geçerken de sıra oluyor mu?
Bu Hafta içi sıranın durumuna göre ben de gitmeyi düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E sim fotmat atınca bayiye gidip yeni e - sim alman lazım.Verdikleri e simler tek kullanımlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O yönü kötüymüş o zaman. Esim telefon çalındığında avantajlı oluyor, fiziksel sim çıkarılabilir ama esim e müdahele edilemiyor. Ara telefonu iste, taciz et vs
Arkadaşlar merhaba imei kayıt için birisi bu gün son gün dedi öğle birşey varmı acaba ay sonuna kadar geçerli değilmi
Cuma gününe kadar kayıt yapabilirsiniz ama cuma günü olmaz artık yetiştirmeniz çok zor olur.
6 bin tl ye hangi gün çıkıyor kesin olarak yayınlanmış bir duyuru var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 26 Aralık 2022; 19:4:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Resmi gazetede yayınlandı harçlar ve cezalara yüzde 130 civarı güncelleme geldiği 01.01.2023 tarihinde yürürlüğe girecek
fiziksel sime de müdahale edemez telefoncuya gidip yeni hat alırsn 10 dakka da e sim de de aynı sekilde iptal ettirebilirsin
2700 ü zam gelmeden yatır daha sonra kayıt edersin e devlette hızlı yatırmak için internet bankacılıgından ödenir hemen
Telefon kilitli, denetim merkezi açma face id harici kapalıyken uçak moduna da alamaz. Fiziksel sim i çıkartabilir ama esim i devre dışı bırakamaz
-
Teşekkürler hocam yarın gidip alıcam cihazı yarın kayıt işinide hallederim forumdan cihaz isteyen varsa 3 kişi gidip 1 cihaz alıcaz isteyene cüzi miktara getirebilirim benimde yol masrafım azalmış olur
Hocam kayıt ettirmeden yatırma nasıl oluyor detaylı anlatır mısın şimdi yapıcamquote:
Orijinalden alıntı: kafatopu072700 ü zam gelmeden yatır daha sonra kayıt edersin e devlette hızlı yatırmak için internet bankacılıgından ödenir hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 26 Aralık 2022; 22:30:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternet bankacılıgına gir ödemeler e tıkla oradan vergi bölümüne gir oradan yolcu beraberinde getirilen telefon kayıt ücretine tıkla öde imei numarasını gir daha sonra e devlette sistem tıkalı olsa bile parayı yatırdıgın için daha sonra kayıt edebilirsin diye düşünüyorum
Nereden getireceksin ben alabilirim senden
Neden cuma ? 31 son gün değilmi
Pazartesi günü itibariyle sarp sınırı geçen var mı? Kalabalık mıydı? Sadece giriş/çıkış yapacağım. Giren çıkan olduysa kaç saatte girebildiğini paylaşabilir mi???
-
hafta içi çok sıkıntı olmaz 15-20 dkkaya girip cıkarsın da girmisken batumu gez biraz Ali ve Nino heykeli Avrupa Meydanı ve Neptün Çesmesi, Saat Kulesine git
ben yıllar önce gezme fırsatı elde etmiştim hocam. merakıma değecek bir şey kalmadı benim için Batum'da :) girip çıkmam kafi. ama bugün servis edilen bir kaç habere denk geldim güncel tarihli mi bilmiyorum. izdihamdan bahsediliyordu. o yüzden bu haftaiçi durum nedir diye giden birisinden duymak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 27 Aralık 2022; 1:26:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X