Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.648
Cevap
131
Favori
526.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu soru ++ ayrıca bir soru sormak istiyorum arkadaşlar, hat benim üzerime değil babamın üzerine. Yurtdışı giriş çıkış yapacağım. Telefon kaydını gerçekleştirebilir miyim ? E devlette üzerime hat gözükmüyor doğal olarak. IMEI kaydı yapılırken bu bir sorun olur mu ? Şuan kullandığım sim kartını-numarayı o telefonda da kullanabilirim değil mi ?

• Hattıda kendi üzerine almalısın bildiğim kadarıyla ama önce kayıt ettir zaman bakımından sonra hat olayını halledersin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eclis

Hattıda kendi üzerine almalısın bildiğim kadarıyla ama önce kayıt ettir zaman bakımından sonra hat olayını halledersin
    Bende arkadaşla aynı durumdayım. Önce kaydı yapıyoruz sonra hat devrini hallediyoruz şeklinde sorun olmuyor değil mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eclis kullanıcısına yanıt

Ahıska hocam şimdi çıkıyorum akşama dönmüş olurum düşünüyorsanız dönüş yaparsınız 0532 554 41 46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.YEKE -- 27 Aralık 2022; 9:15:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eclis kullanıcısına yanıt

Haftanın son günü Cuma istiyorsanız 31 e bırakabilirsiniz kayıt oluşturamayınca ya da o gün işlem yapamadığınızda kayıt ücretini 6000 olarak ödersiniz

• Son dk hopa bilerimi iptal ettim. Çok fazla belirsizlik var. Avrupa kodlu telefon bulabilecek miyim istediğim model olacak mı yoğunluk nedir güncel exchange kuru nedir. 0.11 den .14 e kdr değişen bir TL kuru var. Arada 5-6 bin TL fark ediyor. Cihazların fiyatı belli değil. Zoommer online mağazasında 7 saat sonra sıcak fırsatlar bitecek gözüküyor. en iyi koşullarda 32 bin TL en kötü koşullarda 35-36 bin TL'ye bedel oluyor 14 pro.
    40 bin TL ye 2 yıl garantili TR apple stroredan alacağım en azından 1 sene sonra 60 bine satabilirim :)

Batum da cartu bank dan exchange yapılabiliyor mu? 0.141 gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 27 Aralık 2022; 18:26:58 >
  • merfarkav M kullanıcısına yanıt

Hocam pro max apple storede 44.000 tl batumda 35.000 e geliyo çok hata yapmıssın ben aldım geldim ne yapacan avrupa modelini iphone bozulmaz hata vermez garantiye ihtiyaç duymaz 2 sene.Bendeki avrupa modeli çıktı..sen proya 39.000 tl verecen ama pro max 35.000 tl döviz bürosunda normal kurdan bozarsın hopada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafatopu07 -- 27 Aralık 2022; 21:17:57 >
  • kafatopu07 K kullanıcısına yanıt
    Hocam son hafta diye yine akın akın her şehirden turizm adı altında otobüs kaldırılıyor anladığım kadarıyla. Bu hafta çok yoğun geçeceğini duydum. Saatlerce sürecek bir izdihamın parçası olmak istemedim.

• merfarkav M kullanıcısına yanıt

hafta içi izdiham olacagını sanmıyorum rahatlıkla hallederdin

• Batumdan telefon almak için kaldı son 3 gün:)

• kafatopu07 K kullanıcısına yanıt
    Daha sonra alamıyor muyuz?

• BM35 kullanıcısına yanıt
    Her zaman alırsın 😎

• Arkadaşlar merhaba size bir tavsiye iPhone 14 pro max 256gb model a2894,ü kapalı kutu 33.000TL fiyatla Türkiye’de satılıyor ben aldım burdan alıp Batum’a gir çık yapmak daha mantıklı cihaz Batum’da aynı para hatta bi tık pahalı ilave saatlerce taxfree kuyruğu var cihazı burdan alın gidin Batum’u gezin gelin.

• blackdanger B kullanıcısına yanıt
    Mantıklı olan o zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackdanger B kullanıcısına yanıt
    Almanyada 1.579 euro
    %10 tax free global bluedan alsa 1.421 euro 28.309 TL
    %19 tax free appledan alsa 1.279 euro 25.482 TL

Güzel kar marjı var

• Pazartesi, salı giden var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: merfarkav

Pazartesi, salı giden var mı?
    Ben pazartesi ordaydım. Saat 15 de sarpdaydım. Çok kalabalıktı, sadece giriş için bir saat bekledik. Çıkarken tax free kuyruğunu gördüm izdiham vardı resmen

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

Sağ ol hocam. Peki cihaz bulunabilirliği var mıydı?

• BM35 kullanıcısına yanıt
    6000 kayıt ücreti ödersiniz

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.