E-sim ile verilen karekodlar tek kullanımlık değil insanları yanlış yönlendirme, dilediğiniz zaman tekrar kullanabilirsin herhangi bir zaman kısıtlaması veya okutma limiti yok. |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (113. sayfa)
-
-
Önce telefonu kayıt edip hat işini sonra halletsek olur dimi baskasının üstüne pasaport ama hat benim üzerime
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen yanlış yönlendirme telefona format at veya sil bakalım e simi bidaha kullanabilecen mi.. İlk cıktıgı andan beri Vodafone e sim kullanıyorum. Turkcell veya Türk Telekomu bilmiyorum.Vodafone tek kullanımlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce telefonu kayıt et süresi dolmadan sonra numarayı kendi üzerine al dilekçe ile sıkıntı olmaz sonuçta numara kendi üzerine geliyo
Pasaport benim değil hat benim gerci aynı seye denk geliyor hattımı pasaportu olan kişinin üzerine taşıyacağım sorun olmuyosa cok iyi oldu telefonu onun üstüne kaydedeyim hemen zaman varken teşekkür ederim
E-sim'i son 2 ay içerisinde en az 10 kere telefonumdan silip başka telefonda kullanmışımdır, bilmediğin konularda yorum yapıp insanları yanlış yönlendirme.
-
Olur ama hat işlemi gerçekleşene kadar telefonu kullanamazsın
Kısa sürede yapacağım zaten önemli olan telefon harc parası
Tax free sırasına gece girmek daha mı mantıklı arkadaşlar ?
-
Bu mesajı görünce biraz araştırdım Japonya'dan gelen telefonlar filan da var. TR'de uyumsuz olma ihtimali var mı bir bilginiz var mı bu konuda?
-
Ben koreden aldım a2890 dı galiba model numarası. O tüm avrupada gecerli olan kod sanırım
A2893 modeli benim gördüğüm. Apple'ın sitesinde şöyle bir şey buldum. Bu sadece belirtilen ülkelerde mi çalışır ya da diğer ülkelerde eksik çalışır mı demek bilemedim.
-
Senin hat farklıdır aynısını bide vodafonede yap istersen:)
Bu hafta gidenler tax free sırası hakkında Bilgi verebilir mi?
İphone 13 düşünüyorum stokta varmıdır?
Ona göre bugün veya yarın yola çıkmayı düşünüyorum
Görüntüler iç açıcı değil, o sıraya asla girmek istemezdim.
Dun saat 14:30da tax sirasina girilip aksam saat 22:00’da cikildigi bilgisi var. 14 pro alinmis.
Sabah 7-8 gibi sıraya girsek yine de çok beklermiyim acaba??
O kadar yogunluk olacagini dusunmuyorum ama net olarak bilme sansim yok
Bir de şu soru aklıma takıldı
Yukarıdaki mesajlarda imei kaydı cuma günü son olur demişler
cumartesine kaldık diyelim olamaz mı?
sonra 6000 TL almasınlar bizden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tari1907 -- 28 Aralık 2022; 22:21:49 >
Cuma günü son, ondan sonra 6 bin tlquote:
Orijinalden alıntı: Tari1907
Bir de şu soru aklıma takıldı
Yukarıdaki mesajlarda imei kaydı cuma günü son olur demişler
cumartesine kaldık diyelim olamaz mı?
sonra 6000 TL almasınlar bizden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X