Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.648
Cevap
131
Favori
526.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha düşer. Kayıt ücreti 6 bin tl olacak kim gidecek daha oraya. Bitti o iş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

Bence en az bi 300-350 Lari daha düşecek .

• Nasıl olsa millet gelip alıyor diye fiyatları şişirdikçe şişirdiler. Şimdi normal seviyesine indirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt

ilk hafta piyasayı dinleyecekler , bakacaklar Türkler ortada yok , gelmiyor .

bence zaten onlarda farkında bu imei kayıt ücretinde artışla kendilerinin bir fiyat avantajının kalmadığının .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

Açıkçası son 1 aydır avantajı yoktu zaten, ben İstanbul'da aynı paraya Avrupa modelini aldım. Oraya gidip stok arayıp bi de tax free rezilliğini çekmek hiç mantıklı değildi. Asıl Ekim kasım civarında gidip alanlar çok avantajlı fiyata aldılar, hem de yoğunluk yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bir sorum olacaktı ben telefonu aldım dıyelım ama pasaportum olmadığı için başkasının üstüne kayıt yaptırıcam hattıda onun uzerıne tasıyacağım ama o hat tasımanında suresı varmı ? yanı atıyorum telefonu kayıt ettırdım 2 yada 3 gun içinde hattı tasıman gerek yoksa hattı kullanamassın gıbı bır durum varmı ?

• eclis kullanıcısına yanıt
    1-Pasaport şart değil kimlikle seyahat edilebilen konu başlığı olan batuma giderseniz kendi adınıza da kayot mümkün.
    2-Telefonu aldın kayıtsız kullanmaya başladın 4ay sonra BTK kaptıyor. 2 imei varsa 4+4 gibi düşün.
    3-Hattı başkasının üzerine kaydetttiğin anda o kişinin hatları haricindeki sim kartlar o telefonda çalışmaz. Yani o kişinin adına hattını taşıman gerekir.

Önerim 2 maddeyi uygula süre bitince 1. maddedeki gibi kendi üzerine kayıt yaptır o da mümkün değilse 2 sonra 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zencefi1 Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Herkes indirim demiş ama zaten bu ürün 4099( 14 pr ) değil miydi başta ? Zamdan indirim olmuyor mu bu ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rudborn -- 4 Ocak 2023; 16:7:53 >
  • Rudborn R kullanıcısına yanıt

şu an ki fiyatlardan satmaları mümkün değil , Gürcistan sadece kimlikle giriliyor olmanın avantajını kullandı yoksa tax free olmamasına rağmen Kosova daha ucuz gürcistandan, tabii Kosovadan almak için pasaport ve ucuz uçak bileti lazım (en az 3-4 hafta önceden programı yapılmalı bunun içinde)

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

kosova da online fiyat bakacağım bir yer var mı ?

• TrendMark kullanıcısına yanıt

zone mobile priştine var ona instadan yazın , youtubeda video çekenler oldu oraya gidip telefon aldılar.

birde gjekovada mobileshop var

zoommerdan taxfreeyi aldığın halde 14pro 128gb sana 1323 Euroya geliyor

ama kosovadan aldığında taxfree olmamasına rağmen 1210Euro

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 5 Ocak 2023; 10:21:17 >
  • Merhaba benim bir sorunum var yardımcı olan cıkar inşallah. Ben yurtdısından cihaz aldım önce teyzemin pasaporta işlettim 2022 nin son 3günü. Hattıda bugun tasıyabildim kendisi yurtdısından yeni geldiği için. Ama suanda numara eşleştirme yapamıyorum kayıtlı imei bulanamadı hatası veriyor e devletten ama direk imei sorgula yapınca telefonun kaydı gözüküyor. Numara olarakta kendi üzerine mevcut diger iki hattı çıkıyo telefon eşleşmesinde benim numaram çıkmıyor, ama üzerine kayıtlı hatlara baktığımda e devlet üzerinden benim numaramda ona kayıtlı gözüküyor nasıl çözebilirim bu işi

• eclis kullanıcısına yanıt

Eğer telefon IMEI sini doğru kayıt ettirdiyseniz, öncelikle teyzenizin üzerine cihaz kayıtlı olacaktır. Sizin kullanacağınız numarada teyzenizin üzerinde ise sorun olmaz. Lakin, sistemde gözükmüyorsa, BTK'yı arayarak, sorunu anlatırsanız, sorunu çözebileceklerini düşünüyorum. Sistem bazen tek bir hatta eşleme yapabiliyor. Ayrıca hat devri için minimum 3 4 gün sürdüğünü varsayarsak, biraz beklemeniz gerekebilir, hat taşıma gibi süre olduğunu varsayıyorum. Özetle; hat devir işlemi tamamlandıysa, BTK arayıp, sorun IMEI hat eşleme ile ilgili. Ama eğer daha bugün yapıldıysa belki belli 3 4 gün süre gerekebilir.

• HandK kullanıcısına yanıt
    120 yi arayıp sorunu çözdüm teşekkür ederim 😊

• THY 1 eylül-ekim sonu iç seyahat ücreti 400 tl yapmış 1 eylüle bilet aldım gidiş geliş gidecek olan varsa oradan beraber taksi vb birşey ile gidebiliriz.

• Serdar.K kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba 1 Eylül derken 9 ay sonraki Eylül mü diyordunuz

• corcicorccik kullanıcısına yanıt

Evet 1 eylül 2023 tarihine aldım bileti 800 tl gidiş geliş bilet istanbul rize

• iPhone 13-14 değil de mesela iPhone 12 Pro Max fiyatları nedir şu anda Batum'da ? 15-16 bine bulunabiliyor Türkiye'de yurtdışı sıfır cihazlar mesela ordaki fiyatları merak ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiaçıksarıdesene kullanıcısına yanıt
    12 pro/max bulamazsınız artık. Düz 12ler var 2000 lari.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.