< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (117. sayfa)
-
-
Apple servisleri için farkeder diyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kartın yd alışverişine açık olsun yeterli
-
Peki akbank ve yapikredi ticari kart var banka ekstra komisyon alır mi acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orasını bankaya sor ,bence alır ama oranını bilemem ...
-
yurtdışı alınan 14 pro en fazla kaç gün açılmadan kullanılabilir?
-
Arkadaşlar merhaba. Telefon almada sayı sınırı varmı. 3 telefon almak istiyorum. Üçündede kullanılacak hat adıma kayıtlı olmak zorundamı! Öyle birşey duydumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 ay. 4 ay geçince sim2 ye geçmek şartı ile
-
Sizin üzerinize kayıtlı olacaksa, sizden başka kimse kullanamaz. Zaten hali hazırda 3 telefon kayıt hakkını sistem size vermiyor. Sadece 1 tane kayıt edilebilir. O yüzden 2 tane ticaret maksatlı değerlendirilirse gümrükte yine sorun çıkabilir.
-
-------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35232EE38 -- 1 Ocak 2024; 3:57:32 > -
Arkadaslar suan ispace fiyatlarinda bir indirim var, magazalarda gecerlimidir ? Ayrica suan tax free sirasi falan varmidir?
sitede fiyat neyse , mağazada da fiyat odur . Tax freede bu aralar pek yoğunluk olmaz
Batumi MetroCity deki ispace den almıştım ben Kasım ayında .
-
Arkadaslar bir sorum olacak. Ablamlar amerikaya gidecekler.
3 kisi gidiyorlar 2 yetiskin 1 cocuk. Toplamda 4 tane iphone alacaklar, 3 tanesinde sikinti yok zaten onlar pasaporta islenecek. 1 tanr acikta kaliyor. Bu 1 tane icin gumrukte sikinti cikar mi? Sikinti cikmamasi icin ne yapmalari gerekiyor?
Arkadaşlar yakın zamanda Sarp sınır kapısından gürcistana bir çık yapan arkadaşlar var mı ? 25 mart cumartesi günü birlik gidip gelicem. Yoğunluk durumu nasıldır ? Yoğunluk azsa 3 4 saat de olsa batumu gezme şansım olur mu ? Duruma göre merkeze gitmeyi düşünüyorum
-
stok bulmada sorun yaşanıyor mu ? Yakın zamanda o bölgede olacağım 14 pro max almayı düşünüyorum
-
Son zamanlarda Batum'a gitmedim. Fakat ispace, zoommer ve diğer firmaların websitelerinden stoklarını sorabilirsiniz. Yoğunluğun azaldığını düşünüyorum. Teyit etmedim, sadece benim fikrim bu yönde. Giden arkadaşlar yardımcı olacaktır.
-
Son zamanda internette Gürcistan dan aldıkları iPhone u bozuk çıkan çok insan gördüm. Ne diyorsunuz bu duruma ??
Sarp sınır kapısından giriş çıkış yapıp yurt içinden almak daha mantıklı duruyor sanki şuan
Çıkabilir şansın varsa geçersin kimse bu kojuda kesin birşey diyemez al bavula koy tespit edilmesse ne ala edilirse el koyabilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nedense çoğu zoommerden alınma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X