Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.648
Cevap
131
Favori
526.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İspaceden 14 pro alacağım kredi kartı ile mümkün mü ekstra bir işlem yapılıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Apple servisleri için farkeder diyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheAdze T kullanıcısına yanıt

kartın yd alışverişine açık olsun yeterli

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Peki akbank ve yapikredi ticari kart var banka ekstra komisyon alır mi acaba ?

• TheAdze T kullanıcısına yanıt

orasını bankaya sor ,bence alır ama oranını bilemem ...

• yurtdışı alınan 14 pro en fazla kaç gün açılmadan kullanılabilir?

• Arkadaşlar merhaba. Telefon almada sayı sınırı varmı. 3 telefon almak istiyorum. Üçündede kullanılacak hat adıma kayıtlı olmak zorundamı! Öyle birşey duydumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gregom kullanıcısına yanıt

8 ay. 4 ay geçince sim2 ye geçmek şartı ile

• barbaros023 B kullanıcısına yanıt

Sizin üzerinize kayıtlı olacaksa, sizden başka kimse kullanamaz. Zaten hali hazırda 3 telefon kayıt hakkını sistem size vermiyor. Sadece 1 tane kayıt edilebilir. O yüzden 2 tane ticaret maksatlı değerlendirilirse gümrükte yine sorun çıkabilir.

• -------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35232EE38 -- 1 Ocak 2024; 3:57:32 >
  • Arkadaslar suan ispace fiyatlarinda bir indirim var, magazalarda gecerlimidir ? Ayrica suan tax free sirasi falan varmidir?

• Kerii K kullanıcısına yanıt

sitede fiyat neyse , mağazada da fiyat odur . Tax freede bu aralar pek yoğunluk olmaz

Batumi MetroCity deki ispace den almıştım ben Kasım ayında .

• Arkadaslar bir sorum olacak. Ablamlar amerikaya gidecekler.
    3 kisi gidiyorlar 2 yetiskin 1 cocuk. Toplamda 4 tane iphone alacaklar, 3 tanesinde sikinti yok zaten onlar pasaporta islenecek. 1 tanr acikta kaliyor. Bu 1 tane icin gumrukte sikinti cikar mi? Sikinti cikmamasi icin ne yapmalari gerekiyor?

• Arkadaşlar yakın zamanda Sarp sınır kapısından gürcistana bir çık yapan arkadaşlar var mı ? 25 mart cumartesi günü birlik gidip gelicem. Yoğunluk durumu nasıldır ? Yoğunluk azsa 3 4 saat de olsa batumu gezme şansım olur mu ? Duruma göre merkeze gitmeyi düşünüyorum

• stok bulmada sorun yaşanıyor mu ? Yakın zamanda o bölgede olacağım 14 pro max almayı düşünüyorum

• Tface T kullanıcısına yanıt

Son zamanlarda Batum'a gitmedim. Fakat ispace, zoommer ve diğer firmaların websitelerinden stoklarını sorabilirsiniz. Yoğunluğun azaldığını düşünüyorum. Teyit etmedim, sadece benim fikrim bu yönde. Giden arkadaşlar yardımcı olacaktır.

• Son zamanda internette Gürcistan dan aldıkları iPhone u bozuk çıkan çok insan gördüm. Ne diyorsunuz bu duruma ??

• Sarp sınır kapısından giriş çıkış yapıp yurt içinden almak daha mantıklı duruyor sanki şuan

• Kerii K kullanıcısına yanıt

Çıkabilir şansın varsa geçersin kimse bu kojuda kesin birşey diyemez al bavula koy tespit edilmesse ne ala edilirse el koyabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tface T kullanıcısına yanıt

nedense çoğu zoommerden alınma

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.