Evet hocam ispace de de çok pahalı, acaba gir çık yapıp kaçak Irak cihazı mı alsam dedim hem daha ucuz ... |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (118. sayfa)
-
-
ispace apple premium reseller o yüzden fiyat öyle
zoommer ise kendi ithal ediyor
alacağın model zoommerda kaç para , ispace de ne kadar ? arada 100 lari vs varsa hiç düşünme ispace gibi resmi satıcıdan al bence .
-
Hocam ispace'de 30k 14promax burada Irak cihazlar 26k ... Riske girilir bir mebla gibime geldi... Gürcistan'da en güvenilir yer ispace mi ?
-
Iraktan alırken ırak satıcıları sana fatura vermiyor ,yani TR deki 1 yıl garantiyi unutman gerek.
ama ben Iraktaki resmi apple satıcısıdan alacağım dersen iCenter Iraq – Apple Authorised Reseller (icenter-iraq.com) fiyatları buradan kontrol edebilirsin ve buradan avrupa cihazı alırsan sıkıntı olmaz , resmi satıcı olduğu için fatura kesilir . aradaki farka değer mi değer ama Irak kimileri için çok sıkıntılı bir ülke en basitinden pasaport istiyor ,gürcistan ise kimlikle gir çık .
2 ülkeden de toplam maliyeti çıkarıp (herşey dahil) ona göre karar verilmeli .
edit : ben ispacedan aldım Kasım ayında , hem 2 gün batumu gezdik ,rahat bir şehir batum ,biz sevdik ,kendimizi tedirgin ya da rahatsız hissetmedik .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Şubat 2023; 23:41:24 >
-
Hocam şimdi 2 seçenek var,
- ispace sanırım batum da benim batuma varışım akşam 6 civarında olur vergi iadesi işini nasıl yaparım bilemiyorum. Bu birinci sorun bir de kredi kartı ile alacağım doviz kurunda da bir miktar banka iteliyor.
- Acaba hiç uğraşmadan Gürcistan gir çık yapıp bulunduğum şehir Adana'da kaçak Irak cihazlardan mı alsam arada kaldım.
Saat 5 den sonra vergi iadesi alabilir miyim ispace'den alsam...
-
Vergi iadesi standı 24 saat çalışıyor (Batum sınır kapısında)
Dediğim gibi herşey maliyet endeksli sonuçta ...
Adanadaki satıcıdan alırsan eğer , cihazın No-active olmasına , muhakkak faturasının olmasına , avrupa cihazı olmasına dikkat et derim.
-
Bu uluslar arası garanti olayı hikaye zaten. Hava civa. Cihazım japonya cihazı japonyadan geldi menüde garantisi görünüyor 15 Ekim 2023 e kadar garantisi var sözde ama yok işte. Türkiye'de garantisi yok. Özellikle Kvk nın önünden geçerken bir sorayım şunu dedim sordum sorgulattım garantisi yok maalesef dediler. Cihazı gösterdim garantisini gösterdim evet cihazda var gözüküyor ama türkiyede geçerli değil cevabı aldım. Bir iki model kodu belirlemişler yurt dışı cihazı sadece onların garantisi var bir yıl. Biz japonyadan aldık diye yok. Sorsan apple ye uluslar arası garanti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 25 Şubat 2023; 23:55:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben telefonu akşam 8 gibi zoommerdan almıştım
Vergi iade sistemi kapandı demişlerdi o yüzden vergi iadesi alamamıştım
Belli bir saatten sonra satıcı vergi iadesi yapamıyor diye biliyorum
Ama vergi iadesi standı 24 saat açık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tari1907 -- 25 Şubat 2023; 23:57:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu vergi iadesini sınır kapısı dışında bir yerde alma imkanımız var mı ? Bize verilen belgeyi istanbul'a göndererek fln bir yerlerde okumuştum ama bulamadım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 27 Şubat 2023; 10:16:20 > -
Beyler 12-13 için ırak gürcistan yada kıbrıs nasıl alınır karlı mıdır? Sınırda getiren adamlar var mı ?
Iphone 11 kullanırken şimdi Iphone 14 pro mu alayım?
Yoksa Iphone 14 pro parasını bir köşeye dolar olarak koyup Iphone 15 pro mu alsam mantıklı olur ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: alemburda34Iphone 11 kullanırken şimdi Iphone 14 pro mu alayım?
Yoksa Iphone 14 pro parasını bir köşeye dolar olarak koyup Iphone 15 pro mu alsam mantıklı olur ?
Sabrederim diyorsan 15 serisini bekle max 45-50k arasi yurtdşi dolarda artiş olmazsa 30k diyelim şuan gürcistan fiyati 22-23k denk geliyor.Yoldaş bulsam gürcistana gider 14 pro alir gelir 3-4 yil mecburi kullanirdim
iphone 15 pro parasını +100 usd fazla haliyle koyacağım zaten abd en fazla artsa artsa 100 usd artıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son zamanlarda Batum’a giden var mı ? Tax free kuyruğu oluyor mu ?
gürcistan batum fiyatları zoomer sitesinde 3999 lari iplus 4199 lari görünüyor bir miktar indirime girmiş.Herhalde ocak ayı sonrası bizim buradan artan kayıt ücreti sebebiyle talep azaldı.
-
Merhaba arkadaşlar,
İki telefon getirebiliyor muyuz bigisi olan var mı?
-
Birini pasaport una ya da kimliğine işlet ondan vergi iadesi al, diğerini de çıkar kutudan elinde ikinci iş telefonun gibi götür yanında kim ne diyebilir ama ikincisinden vergi iadesi alamazsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son zamanlarda gidip alan var mı Batum a acaba ya da gidecek olan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar çok pahalı. 01.03.2023 tarihinde , Sirkeci’de a2890 seri numaralı mor renk 14 pro 128 gb kapalı kutuyu 23.750 tl ye aldım. Hem de Gürcistan’a gitme masrafı yok. Kıbrıs gidiş geliş uçak bileti 1.600 tl .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzomcfly -- 8 Mart 2023; 13:48:17 >
Cumartesi gidicem hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X